פורסם 2011 באוקטובר 1414 שנים אני הופך מחשב ישן ל HTPC, מעבד Conroe E6400 ישן וכ.מסך 5770.אני צריך מארז כמה שיותר קומפקטי שיכיל את הרכיבים (ל.אם ATX רגיל), עדיפות למארז שוכב אבל לא חובה.המחשב יהיה ממוקם בסלון.תקציב 300-400 ואם יש משהוא שיעשה את העבודה בפחות אז עדיף.תודה
פורסם 2011 באוקטובר 1414 שנים קשור :לפניי כמה ימים סידרתי מחשב אם מארז כזה (המארז של ASUS). בתוך המארז היה ספק לא סטנדרטי (משהוא דק וארוך אם 2 מאווררים) של ASUS. הספק עצמו נדפק (קבלים מנופחים) והתחיל לדפוק חומרה אחרת במחשבהחלפתי קבלים בתוך הספק, והספק עובד אבל הוא פשוט דפוק ואין אפשרות להחליף אותו למשהוא נורמליאני ממליץ שתקנה רק מארזים שמשתמשים אם ספק סטנדרטי (ATX או SFX, רצוי ATX אם המארז לא יוצא גדול מידי) ולא משהוא שמגיע אם ספק משלו ולא מתאים לספקים אחרים
פורסם 2011 באוקטובר 1514 שנים הרוב המוחלט של ה5770 אמורים להיות קטנים מרוחב של לוח ATX, אז כן..איזה כרטיס מסך בדיוק יש לך?עריכה: שרטוט של המארז שקיבלתי פעם מהתמיכה של CM [attachment deleted by admin]
פורסם 2011 באוקטובר 1514 שנים הדיסק הקשיח עומד אל הצד ?אני מעדיף מארזים שבהם הוא שוכב (כמו במארז רגיל)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.