עבור לתוכן

דרוש מפרט בכ-3000 ש"ח למשחקים

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cs 1.6 , Crysis 2 , COD Modern Warfare 2, GTA 4, Battle Field 3

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full HD , 22'

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינניות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 שיהיה ניתן לישון כשהמחשב נמצא בחדר שינה דלוק

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור מרכז

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

תודה מראש לעוזרים...

פורסם

הרבה דרישות במסגרת תקציב שכזה, כאשר המכבידות יותר הן שקט 8/10 ומערכת הפעלה במסגרת התקציב.

זה הכיוון, במאמץ כמובן שזה יהיה פחות שקט מ8/10 ובכל זאת שקט למדי ובמנוחה עוד יותר:

צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1

הרכבת מחשב כולל בדיקות

Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1155/1366, יחידות 1

Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1

NZXT Source 210 + Cougar RS400 32A @ 12V, יחידות 1

Windows 7 Home Premium OEM 64Bit גרסה אנגלית, יחידות 1

XFX ATI Radeon 6850 HD-685X-ZNDC 1GB GDDR5 XXX Edition, יחידות 1

Intel Sandy Bridge Core i5 2310 Socket 1155 6MB 2.9Ghz 95W Tray, יחידות 1

ASROCK H61M-HVS S1155 VGA HDMI H61 CHIPSET, יחידות 1

Transcend 4GB DDR3 1333Mhz , יחידות 1

סה"כ מחיר כ:₪3200

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על העזרה...

לגבי מה שמרת על הרעש יש לי מחשב ישן שמרעיש הרבה ובלילה כשאני רוצה להשאיר אותו דלוק כדי להוריד סרטים ומשחקים הוא מפריע לי לישון אז כשאמרתי 8\10 התכוונתי רק שיהיה ניתן לישון כשהוא פועל ונמצא בחדר שינה...

לגבי המערכת הפעלה אפשר להוריד את זה ואני יבקש מחבר שלי שיתקין לי וככה אפשר להוציא את הכסף על משהו אחר...

אתה יכול להציע לי מפרט חדש עם השינויים שכתבתי בבקשה??

פורסם
  • מחבר

אודה לכם גם אם תפרטו מאיזה חברה הרכבתם את המפרט ומחיר של כל חלק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים