עבור לתוכן

מהו הגודל המינימלי למסך בעל רזולוציה של 2560X1600?

Featured Replies

פורסם

השאלה בכותרת. חוץ מזה, לאיזה מהם יש פאנל טוב, לאיזה טווח מחיר אני צריך לצפות, איזה מהם תומך גם במיפוי פיקסלים (יענו, אם אני מציג עליו תמונה שהיא יותר קטנה מהרזולוציה הטבעית שלו, הוא יידע לשים אותה במרכז ולהשחיר את מה שמסביב), האם יש כבר כאלה שמוארים בלדים או פשוט מבוססים על OLED... הרבה שאלות כי הרבה זמן לא התעניינתי במסכי LCD ;)

וכמובן, אני רוצה גודל נקודה קצת גדול יותר מזה שיש ב-20" 1600X1200 שיש לי כרגע, גודל הנקודה יהיה גדול יותר בגדלים שבהם הרזולוציה הזאת זמינה?

פורסם

המסך שאני מכיר עם רזולוציה כזו הוא DELL U3011. לגבי מיפוי פיקסלים אני לא יודע, יש לו פאנל IPS, הוא לא LED ואני לא מבין מה זה נותן. יש לי מסך פשוט יותר U2711 ובהתחלה חשבתי לקנות את ה U3011 רק שאז הוא עוד לא היה בארץ.

פורסם

המסכים היחידים שאני מכיר עם הרזולוציה הזו (לפחות בשוק הרחב) הם מסכי 30". גודל הנקודה בהם זהה בדיוק לגודל הנקודה ב20" ב1600X1200.

פורסם
  • מחבר

OK. כרגע, אני צריך לעבוד משהו כמו חצי מטר מהמסך בשביל לראות כמו שצריך את מה שאני כותב. איזה אופציה יש לי לגודל נקודה קצת יותר גדול?

אם אני מתפשר על רזולוציה, ולוקח 1920X1200, איזה אופציות לפאנל איכותי יש לי?

פורסם

אתה יכול לשנות את גודל ה-DPI במערכת ההפעלה ו/או את גודל הכתב ביישומי טקסט (דפדפן, מעבד תמלילים, קורא PDF וכדומה).

עבור רזולוציה של 1920x1200 יש לך את ה-U2412M במחיר סביר, אלא אם כן אתה זקוק לכמות מסוימת של חיבורים ו/או לדיוק צבעים מאוד מסוים, הוא בחירה טובה.

אגב, אם אתה זקוק לשטח עבודה גדול, אז במחיר של מסך 27"-30" אתה יכול לקנות שני מסכי 23" ולעבוד איתם ב-Pivot (אם חשוב לך שטח העבודה לגובה) או סתם למקם אותם אחד מעל או לצד השני.

אם גודל הנקודה הוא נושא שמאוד רגיש אצלך, אולי כדאי לך לשקול קניית טלוויזיה בגודל 32", אך כאן יש שתי פשרות. הראשונה היא הרזולוציה והשנייה היא שצריך סביבת עבודה מתאימה, בעיקר מרחק ישיבה מתאים.

פורסם

23" בפורטרט זה לא ריאלי - זה פשוט ארוך מידי ולא נוח.

את שאר האופציות שהצעת בהחלט שווה לשקול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים