עבור לתוכן

חוות דעת על Enermax PRO 82+ 525W

Featured Replies

פורסם

האם הספק הנ"ל טוב מספיק עבור מפרט המכיל מעבד i5-2500 וכרטיס מסך Radeon HD 6870?

אין כוונה לבצע OC כלל

יתר על כן, מה ההבדל בין דגם זה לדגם MODU 82+ 525W ? ההפרש במחיר ביניהם הוא כ-139 שקלים, כאשר מצויין שה- MODU מגיע עם "כבלים מודלריים". אשמח לדעת מהם כבלים מודלריים והאם יש לי צורך בהם.

הנטייה שלי ל- Enermax נובעת מכך שהספקים הנ"ל באים עם 5 שנות אחריות. האם זה מדד לאיכותם או שהייתם ממליצים לי חברה אחרת?

תודה מראש לעונים ;)

פורסם

תחשב באתר http://antec.outervision.com

הספקים של אנרמקס (חוץ מסדרה NAXN) הם איכותים מאוד (מהטובים ביותר שיש), בהחלט מומלץ

לספק רגיל יש כבלים שיוצאים מהספק שאתה מחבר לחלקים של המחשב. בספק מודולרי. הכבלים האלה מחוברים לספק אל ידיי תקעים - כך שאם יש כבלים שאתה לא משתמש איתם אתה יכול להוציא אותם כדיי שלא יתפסו מקום / יחסמו את הזרימת אוויר / וכו בתוך המארז. אין לזה השפעה אל הביצועים של הספק עצמו

עד כמה שידוע לי PRO ו MODU הם גרסאות של אותו ספק (לכל W), לא מודולרי ומודולרי בהתאמה

פורסם
  • מחבר

הבנתי, תודה רבה על התגובה ;)

עוד שאלה כללית: האם כאשר ההספק גבוה בהרבה מההספק הדרוש למערכת נגרם נזק? לדוגמא: ספק של 800-1000W למפרט שדורש רק 500W. שמתי לב שבפורום מכנים את זה "overkill" אבל לא הבנתי אם הכוונה לנזק ממשי שנגרם כתוצאה מכך או שזה כינוי לבזבוז של כסף על רכיב מיותר.

פורסם

אין אם זה בעיה. הספק יעבוד בצורה אמינה יותר (כי מבחינתו יש פחות עומס), והוא יכול לקחת קצת (ממש קצת) יותר חשמל (כי הוא מתוכנן לעבוד ביעילות מקסימלית בעומס יותר גבוה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים