פורסם 2011 באוקטובר 1314 שנים אני לא זוכר אם זה בראשון או השני, שאפשר לתקוע חתולים ברובה ציד ולירות אותם על אנשים, או לערוף למישהו את הראש ואז לבעוט אותו לכיוון של אנשים והם מתחילים להקיא.. או שאשפר פשוט להשתין עליהם וזה גם עובד..פשוט משחק של פריקת עצבים מצוין, רק שהגרפיקה שלו מאוד מיושנת כבר.
פורסם 2011 באוקטובר 1314 שנים אני לא זוכר אם זה בראשון או השני, שאפשר לתקוע חתולים ברובה ציד ולירות אותם על אנשים, או לערוף למישהו את הראש ואז לבעוט אותו לכיוון של אנשים והם מתחילים להקיא.. או שאשפר פשוט להשתין עליהם וזה גם עובד..פשוט משחק של פריקת עצבים מצוין, רק שהגרפיקה שלו מאוד מיושנת כבר.אני חושב שלדבר עם מישהו יעזור לך יותר לפרוק מתחים...
פורסם 2011 באוקטובר 1314 שנים מחבר אני חושב שלדבר עם מישהו יעזור לך יותר לפרוק מתחים... אתה מתנדב להיות חבר שלי?
פורסם 2011 באוקטובר 1414 שנים מחבר גם לשלם יותר וגם לשמוע את עצמי מדבר רגשי??דכאון...חוץ מזה נראה לי שבפגישה איתי הפסיכולוג יצטרך פסיכולוג ;D
פורסם 2011 באוקטובר 1514 שנים תנסה להוריד לפוסטל 2 את המוד AWP מלא נשקים רצחניים כמו בזוקה שיורה פצצות אטום ואפילו ועוד GORE ואם אתה מחפש משהו עד postal 3 אז saints row 2 חמוד ביותר
פורסם 2011 באוקטובר 1514 שנים מחבר פוסטל 3 יצא?והאמת, עד כמה שהמשחק סיינט רו מלא בפרטים ובהתעללויות למכביר, אני מוצא את זה מציאותי עד כדי זוועה..פוסטל היה משעשע בקטע גם שאנשים היו צועקים מפחד שהיו רואים ראש מתגלגל אליהם ואז חלק מקיאים חלק בורחים..קריקטורי יחסית...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.