עבור לתוכן

Crucial m4 128 מארה"ב, אחריות?

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון להזמין בשבוע הקרוב את הכונן מאמזון, קרוב משפחה יביא לי אותו.

רציתי לדעת אם האחריות לשלוש שנים ש-Crucial נותנת תקפה לארץ? וכמה זה ייתכן שבאמת אני יצטרך להשתמש בה.

פורסם

המחיר באמזון עוד ב200 שקל פחות

אחריות אתה לא תקבל פה בארץ לפי הידוע לי

ואחריות זה חשוב במיוחד בSSD הפסקת חשמק או ספייק לא נכון והוא נהרס

פה בארץ אתה יכול לקנות עם אחריות ל3 שנים

אישית כמו שאני רכשתי פה בארץ למרות שאני גם יכול להביא מאמזון

אני מעדיף לשלם את ה200 שקלים האלה ולהיות בראש שקט

פורסם
  • מחבר

הוא יהיה על מחשב נייד ככה שהפסקות חשמל וכאלה הוא לא יעבור.

ההבדל במחיר הוא 350 שקל (אל תשכח שאם אתה מזמין מהארץ אתה לא משלם TAX).

אתה צודק ב-100% שעדיף בארץ, אבל לא אם אני צריך לשלם 150% מהמחיר.

אין איזה מישהו שרכש משהו של CRUCIAL בארה"ב או באירופה ונתקל בבעיות עם אחריות?

פורסם

לא יהיה לך אחריות בארץ, הפתרון היחיד שיהיה ברשותך הוא לשלוח את הכונן לחו"ל לתיקון במקרה של בעיות ולאחר מכן יכול להיות שתחוייב במע"מ כאשר הוא יעבור במכס וגם הוצאות המשלוח יהיו עלייך.

פורסם

המחיר בארה"ב הוא כ-200 דולר לפני מס מקומי בארה"ב (שעומד על 8-10 אחוז) ואותו אתה רואה רק לאחר הוספת המוצר לסל!

כלומר מחיר המוצר בארה"ב הוא כ-220 דולר, שהם כ-820 שקלים.

בארץ מחיר המוצר הוא כ-1040 שח

http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=CT128M4SSD2

אם שווה לך לאבד את האחריות בשביל 200 שח, תזמין מחו"ל.

לדעתי ההפרש לא גדול מאוד.

עריכה:

ההבדל במחיר הוא 350 שקל (אל תשכח שאם אתה מזמין מהארץ אתה לא משלם TAX).

אם אתה מזמין לכתובת אמריקאית, אתה תשלם מס מקומי בארה"ב. ואם אתה מזמין ישירות לארץ אתה תשלם מע"מ ומשלוח ותקבל סכום קרוב ל-1000 שח.

ככה שההפרש הוא כ-200 שקל בלבד.

פורסם
  • מחבר

המחיר בארה"ב הוא כ-200 דולר לפני מס מקומי בארה"ב (שעומד על 8-10 אחוז) ואותו אתה רואה רק לאחר הוספת המוצר לסל!

כלומר מחיר המוצר בארה"ב הוא כ-220 דולר, שהם כ-820 שקלים.

בארץ מחיר המוצר הוא כ-1040 שח

http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=CT128M4SSD2

אם שווה לך לאבד את האחריות בשביל 200 שח, תזמין מחו"ל.

לדעתי ההפרש לא גדול מאוד.

עריכה:

אם אתה מזמין לכתובת אמריקאית, אתה תשלם מס מקומי בארה"ב. ואם אתה מזמין ישירות לארץ אתה תשלם מע"מ ומשלוח ותקבל סכום קרוב ל-1000 שח.

ככה שההפרש הוא כ-200 שקל בלבד.

טעות, אני כבר עשיתי מעל 5 הזמנות מהארץ דרך AMAZON לכתובת בארה"ב ואף פעם לא חויבתי במס (ואגב יש מדינות פטורות מס בארה"ב - לא הזמנתי לאחת מהן).

אם ממש תתעקש ותרצה, אני יכול להביא לך הוכחות מפירוט אשראי.

פורסם

אני אשמח לראות הוכחה, כי אני עשיתי מספר הזמנות מאמזון לכתובות בניו יורק ויו ג'רסי ואף פעם לא ויתרו לי על מס.

תסלח לי אם קשה לי להאמין לסיפור הזה

פורסם

החוק האמריקאי אומר שאין מס אם הקונה הוא במדינה אחרת מהשולח. מה שקובע את המדינה של השולח זה לא הכתובת אלא אם יש לחברה השולחת פעילות עסקית (משרדים, מחסנים וכו') באותה מדינה.

במקרה של אמאזון הנה הדף והסעיף שעוסק בכך:

http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html/ref=hp_468512_which?nodeId=468512#which

בקליפורניה אפילו העבירו חוק שהכינוי שלו זה 'amazon tax' כדי לגבות מס מקניות באינטרנט.

פורסם
  • מחבר

את האמת הזמנתי לקליפורניה ולא חויבתי.

Access, אין לי בעיה לקחת תמונה מתי שהפירוט אשראי יגיע, וגם לשלוח לך לינק לכמה המוצר עולה ברגיל (הזמנתי מחשב נייד לפני שבוע וחצי למשל).

אבל תבין שאין לי מה לשקר כדי להראות לכם שאני הולך לשלם 100 שקל פחות או יותר על כונן SSD, וחוץ מזה הנושא גולש לא לעניין ששאלתי לגביו.

בכל מקרה יצרתי קשר עם CRUCIAL, הם אמרו שתהיה אחריות, אבל במקרה של החלפת חלקים אצטרך לשלוח את המוצר לאנגליה וגם לשלם על המשלוח.

כנראה שאני יקנה את ה-64GB פה בארץ, ירחיב ל-8 ג'יגה ויבטל PAGING, כי 1000 שקל ממש לא בא לי לשים :(

פורסם

במידה ואתה קונה בארץ 64GB ואתה מתקין עליו מערכת הפעלה אני ממש לא ממליץ!

מכמה סיבות

1 64GB אתה לא מקבל, קצת פחות בוא נגיד 60GB, (אני עם 128 בפועל קיבלתי 119).

2 אחרי התקנת מערכת הפעלה,דרייברים,עידכונים,בסיס תוכנות כמו: REDER פלאש PLAYER וכו...

כבר ירד לי בין 9 ל11GB אחרי התקנת משחק לצורך העינין אני התקנתי BF2BC ירד עוד 4GB רק על ההתקנה.

לא כולל תוספות של כל מה שהמשחק דורש בכללי 5GB

3 במערכת 64BIT אל תשכח שיש לך 2 program files

program files

program files(x86)l

4 כך לתושמת ליבך מה הטוב בשבילך ולבזבז 1000 ש"ח עדיף על בזבוז של 500 ש"ח בידיעה אחר כך שלא נשאר לך מספיק מקום.

אני מאמין שהרבה שקנו 64 אומרים לעמצם עכשיו חבל שלא השקעתי עוד שיהיה להם יותר מקום.

פורסם

הגזמת..... תמיד אפשר לקנות עוד הארד דיסק של 60 וזה יעלה פלוס מינוס אותו דבר כמו שהיית קונה 120 מההתחלה. וגם יש לך אפשרות לעשות RAID

פורסם

תבדוק אותי (הגזמת)

תמיד אפשר לקנות אבל.. למה לקנות 1 ואחרי זה עוד אחד במקום לקנות 1 שיספיק לכל השימושים שלך :nixweiss:

פורסם

תבדוק אותי (הגזמת)

תמיד אפשר לקנות אבל.. למה לקנות 1 ואחרי זה עוד אחד במקום לקנות 1 שיספיק לכל השימושים שלך :nixweiss:

כי אתה יכול לקנות אחד ב500, ואם זה לא מספיק אז לקנות עוד אחד ב500... לא הפסדת פה כלום ורק הרווחת כי אם אתה לא מרוצה מהכונן אתה יכול לרכוש כונן של חברה אחרת, וגם יש לך את האפשרות של RAID.

אז לא הפסדת כלום (אולי טיפה ביצועים אבל לא מורגש), והרווחת כל מיני דברים.

פורסם

אני לא מתכון לשחק איתך עכשיו משחק של חתול ועכבר.

אני הצעתי את דעתי וזה הכל.

פותח הנושא

אני ממליץ 128 השיקול בכיס שלך.

אני ממליץ לך כי לי יש אחד ואני מאוד מרוצה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון לשים את ה-SSD במחשב נייד ככה שאופציית שדרוג של עוד אחד אין לי.

לאחר פירמוט, התקנת OFFICE 2010, adobe flash player and reader, אנטי וירוס, WINRAR, VIDEO LAN וכל מיני כאלה, כל הדרייברים וכל העידכונים של WINDOWS 7, שירים ותמונות (5 ג'יגה) - אני משתמש ב-264 מתוך 297 ג'יגה שהם 33 ג'יגה (לאחר ביטול PAGING). במקרה שאני יקח את ה-64 זה משאיר לי 25 ג'יגה נוספים לעוד מסמכים, 3-4 סרטים ודברים שיצטברו עם הזמן (אני לא מתכוון להתקין משחקים, זה מחשב ללימודים, לא חזק במיוחד).

בכל מקרה עדיין יש בעיה אחת - אני לא בטוח שהמחשב תומך ב-SATA 3. שלחתי מייל ל-HP USA והם אמרו שלא, מצד שני בדקתי ביקורת ברשת ואומרים שהלוח תומך ב-SATA 3. המחשב יצא לשוק העולמי כולה לפני איזה חודש (HP dm1-4010us עם AMD E-450). אני נראה לי יחכה עד שאני יהיה בטוח, עד שאני יקרא ביקורת על המחשב ששמו בו SSD.

אולי עד אז אני יחסוך כסף ויקנה את ה-128 :)

תודה לעוזרים, במיוחד ל-kupstarr

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים