עבור לתוכן

כמה מבחני ביצועים מעניינים מאוד של ה4S וSGS2...

Featured Replies

פורסם

לא הבנת אותי... אני לא משתמש בתיקיות של ממשק הSense אלא משתמש בתוכנה צד שלישי בשביל זה בשם Application Folder.

הבנתי אותך מצויין. רק אמרתי שזה מוכיח את הנקודה שלי שהסנס לא כזה טוב כמו שאנשים (שלא באמת משתמשים בו?) אומרים, כי עובדה שהיית צריך תוכנה צד-3 בשביל דבר כלכך בסיסי כמו תיקיות בדף הבית...

• תגובות 107
  • צפיות 13k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כל אחד והעדפותיו גם בסופו של דבר, יכול להיות שאנשים ירצו להשאיר רק איזה 2 עמודים של סנס ואת השאר לפוצץ באייקונים של כל התוכנות שהם משתמשים.

פורסם

זאת זכותם, אבל הנקודה היא שבלאנצ'רים אחרים יש לך את החופש *לבחור* את מה שאתה רוצה.

בסנס, כמו בשאר לאנצ'רי-הסטוק אני מניח, וכמו ב-ios, החוויה היא פשוט מוגבלת.

פורסם

יכול להיות גם שבגלל שיצא לי להתנסות אך ורק עם הממשק של Sense באנדרואיד אין לי את החוסר שאותם מגרעות שלך אישית מציקות בממשק הזה, אל תשכח שהם לא ממש מגבילים אותך להשתמש רק בוודי'גטים שלהם, כמו תמיד אתה יכול לשלב את הטוב מכל העולמות שזה מה שיפה בסה"כ באנדרואיד אז תקן אותי אם אני טועה כאן.

פורסם

מה אתם אומרים האם הרזולוציה של הSGS2 היא סיבה מספיק טובה למה לא לרכוש אותו ולחכות לטלפונים החדשים שאמורים לצאת (כגון הרייזר של מוטורולה לדוגמא)?

פורסם

לחכות תמיד כדאי אם לא קריטי לך. אבל לחכות במיוחד כשאתה צריך דחוף טלפון - לא היתי עושה את זה

פורסם

איפה "בדקת את העניין" ? קשה לי להאמין ש-ANANDTECH יעשו מעצמם צחוק.

ואני דיי בטוח שהבדיקות נעשו על כל פלאפון עם הרום סטוק שלו, הגדולה של האייפון היא שהוא לא צריך ניסים ונפלאות ורומים שונים ומשונים כדי להוציא את מלוא הפונציאל שלו, אצלו קורה משהו מאד מוזר ואכשהו החברה שמשווקת אותו עושה את המקסימום עם המערכת הפעלה שלה בתצורת הסטוק !

אני מכיר יותר מדיי אנשים שנאבקים עם הגאלאקסי S המקרטע שלהם עם רום סטוק ואני דיי מנחש שהם כרגע מייצגים את רוב בעלי המכשיר בעולם ולא המעטים שמתעסקים עם רומים והחלפות ואפילו OC.

"בדקתי את העניין" על כמה מכשירים ובכולם קיבלתי תוצאות הרבה הרבה הרבה יותר טובות ממה שהם פרסמו..(ועל כמה מכשירי אייפון ששם קיבלתי תוצאות הרבה יותר גרועות ממה שהם פרסמו)

נכון שהם בודקים את הכל על גרסאות stock אבל מי קונה מכשיר ונשאר עם stock? זה קצת טיפשי

בכל אופן אם המכשירים נבדקים עם stock זה לא מעניין..וזה גם לא מייצג כלום

פורסם

בכל אופן אם המכשירים נבדקים עם stock זה לא מעניין..וזה גם לא מייצג כלום

כמעט כל ההודעה שלך לא נכונה, אבל המשפט הזה הוא פשוט שקר.

כמה אנשים שקונים אנדרויד באמת מבינים משהו במחשבים מספיק כדי לעשות לו ROOT ולשנות דברים? 5 אחוזים?

לדעתי, מי שנגש לקנות מכשיר כזה, קונה אותו כי הוא מכשיר חזק עם מסך גדול ברוב המקרים, לא כי הוא מבין גדול באנדרויד.

הפורום במקרה הזה, הוא לא דוגמה מייצגת. ולכן מבחנים על stock הם בד"כ מדד איכותי לביצועי מכשירי טלפון.

אם אני מתייחס לנושא עצמו, מאז יציאת האייפון 4S, עולה על הזמן הטענה שאפל לא לוקחת חלק במירוץ החימוש על של הטלפון במעבד הכי חזק או המסך הכי גדול, אלא מתמקדת בביצועי מערכת ההפעלה ובשיפור השימוש במכשירים. (וזה מתחבר בדיוק למה שפורסם, שסטיב ג'ובס רצה "לנצח" את האנדרויד)

הביצועים (אפילו של ה-3GS) לכן לא מפתיעים, כי זה בעצם היתרון של מערכת סגורה עם אופטימיזציות מהמפעל לחומרה של מכשיר מסויים.

השאלה מה עדיף שיקרה?

שיפור במפרטי המכשירים כך שיהיה חזקים יותר - או שיפור ביעילות התוכנה .

פורסם

עדכונים הם חלק חשוב מאוד בבדיקה.

כשמבצעים בנצ'מארק לפי דעתי צריך לשדרג את כל המכשירים לגירסה הכי חדשה לאותו זמן נתון.

אני רוצה לראות שמישהו יעשה בנצ'מרק על וינדוס לא מעודכן ודריברים לא מעודכנים.

פורסם

עדכונים הם חלק חשוב מאוד בבדיקה.

כשמבצעים בנצ'מארק לפי דעתי צריך לשדרג את כל המכשירים לגירסה הכי חדשה לאותו זמן נתון.

אני רוצה לראות שמישהו יעשה בנצ'מרק על וינדוס לא מעודכן ודריברים לא מעודכנים.

אין שום קשר בין גרסאת מעודכנת (ורשומות שם הגרסאות השונות שנבדקו) לבין רומים מבושלים. כמו שיש גרסאות דרייברים רישמיות ועדכניות וגרסאות לא רישמיות שיכולות לשפר ביצועים אבל 99% מהמשתמשים לא יודעים על קיומם בכלל\משתמשים בהם.

הבדיקות שהוצגו כאן נראות רלוונטיות מאד ונכונות.

פורסם

כמעט כל ההודעה שלך לא נכונה, אבל המשפט הזה הוא פשוט שקר.

כמה אנשים שקונים אנדרויד באמת מבינים משהו במחשבים מספיק כדי לעשות לו ROOT ולשנות דברים? 5 אחוזים?

לדעתי, מי שנגש לקנות מכשיר כזה, קונה אותו כי הוא מכשיר חזק עם מסך גדול ברוב המקרים, לא כי הוא מבין גדול באנדרויד.

הפורום במקרה הזה, הוא לא דוגמה מייצגת. ולכן מבחנים על stock הם בד"כ מדד איכותי לביצועי מכשירי טלפון.

אם אני מתייחס לנושא עצמו, מאז יציאת האייפון 4S, עולה על הזמן הטענה שאפל לא לוקחת חלק במירוץ החימוש על של הטלפון במעבד הכי חזק או המסך הכי גדול, אלא מתמקדת בביצועי מערכת ההפעלה ובשיפור השימוש במכשירים. (וזה מתחבר בדיוק למה שפורסם, שסטיב ג'ובס רצה "לנצח" את האנדרויד)

הביצועים (אפילו של ה-3GS) לכן לא מפתיעים, כי זה בעצם היתרון של מערכת סגורה עם אופטימיזציות מהמפעל לחומרה של מכשיר מסויים.

השאלה מה עדיף שיקרה?

שיפור במפרטי המכשירים כך שיהיה חזקים יותר - או שיפור ביעילות התוכנה .

הגן הסגור של אפל בא על חשבון הרבה יותר דברים מביצועים נמוכים יותר באנדרואיד.

אפשרויות קאסטמיזציה אפסית, תאימות עלובה.

אני ה-SGS שלי יכול לחבר לכל מחשב, לא להתקין עליו כלום ולהעביר קבצים.

אני גם יכול להתחבר ל-WIFI ולגשת לתיקיות המשותפות שלי באמצעות אפליקציה פשוטה ולבצע זאת,

באייפון Stock לא ניתן לעשות את זה, באנדרואיד Stock ניתן.

מה גם, שזה לא חכמה לטעון דף אינטרנט ממוצע מהר יותר, כשאתה לא תומך בפאקינג פלאש!

וואלה יופי, לא טענת חצי מהאתר ואז אתה מתלהב שהוא עלה מהר יותר?

למה באייפד 2 שלי גלישה באתרים כמו Failblog/Collegehumor שעברו אופטימיזציה לאייפד

הם פשוט סיוט צרוף?

למה חצי מהתוכן לא זמין לי והחצי השני גרוע מבחינת תאימות?

אז אולי המשפט שהגבת אליו לא נכון, אבל במשחק ה"מה אפשר לעשות בסטוק ומה אי אפשר לעשות בסטוק"

אפשר לשחק משני הכיוונים.

פורסם

לכל דבר יש שני צדדים, ועד היום קלות ופשטות השימוש ב-IOS להמון אנשים שלא מכירים טוב כל כך מכשירים מתקדמים היא פשוט טובה יותר מאנדרואיד (ואל תדברו איתי על וידג'טים וכדומה זה לא פשטות השימוש עליה אני מדבר).

פורסם

ברור שהיא יותר פשוטה, בגלל זה לחצי מהאנשים במשרד שלי שיש להם אייפון

נמחקה תקיית המוזיקה והמדיה אחרי עדכון ה-IOS לגירסא 5.

תראה, אתה רואה שאני יודע לפרגן לאפל כשיש איפה. אבל פשטות שימוש

הוא עניין סובייקטיבי. גם מישהו שנגע באייפון פעם ראשונה יצטרך קצת

ללמוד אותו וקצת לשחק איתו בשביל לדעת לתפעל אותו בצורה טובה.

השאלה היא, אחרי שלמדת לתפעל את המכשיר כמו שצריך, מה האפשרויות שלך?

מה אתה יכול לעשות עם המכשיר ומה הוא יעשה בשבילך?

לפי מה שאני ראיתי(וזו גם הגישה של אפל במערכת ה-OSX, יש לי מאקבוק),

כשיש לך מוצר של אפל, אתה עובד בשבילו.

אתה לומד לתפעל itunes ו imovie ו ical ו izibbi.

אתה נובר בהגדרות בשביל לכבות/להפעיל דברים פשוטים כמו Bluetooth/WiFi/GPS/סיבוב אוטומאטי

שכפי שכל בעל אנדרואיד יודע "מה? צריך להכנס בשביל זה להגדרות? אני פשוט גולל

מלמעלה את תפריט ה notifications ומפעיל/מכבה משם את כל האפשרויות".

בכל מקרה, נדמה לי שסטינו קצת מהנושא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים