עבור לתוכן

כמה מבחני ביצועים מעניינים מאוד של ה4S וSGS2...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הא...?

נתתי בסה"כ הערה אחת ובה אמרתי בדיוק מה אני חושב. באמת שלא ברור לי מה לעזאזל התגובה שלך אמורה להביע :nixweiss:

אתה רוצה את זה עוד יותר מפושט? אני חושב שאתה מחרטט בהתלהבות על דברים שאתה לא באמת מבין בהם. אני חושב שאין לך מושג ולו הקלוש ביותר לגבי מצב הפטנטים בין אפל לסמסונג. אני גם חושב שאתה הרבה יותר ילד ממני, גם בגיל ובוודאי בגישה לכל הדיון הזה...

אם אני טועה, ואתה יכול לתת לי מקורות ולהראות שאכן מעל 50% מהפטנטים של סמסונג נגנבו מאפל תאמין לי שאני אודה בפה מלא שטעיתי, ותאמין לי שאני אקח את מה שאתה אומר הרבה יותר ברצינות. עד אז... אני אשמור על הדעות הנוכחיות שלי.

לא יודע כמה אחוז מהפטנטים...אבל בוא ניהיה רגע אובייקטיבים....

הסמסונג גאלקסי הוא לא חיקוי אחד לאחד של האייפון?! גם בעיצוב וגם במערכת ההפעלה...

ברור שיש דברים טובים וטובים פחות בכל את מהחברות, אבל זה שורה תחתונה, סמסונג הלכה בקו של אפל.

(ולא שזה משהוא רע !!!)

לי היה iPhone3GS ואז iPhone4 עד לפני שבוע שבו לקחתי את ה-HTC Sensation כדי להתנסות עם אנדרואיד ואני מרגיש שממשק המשתמש של Sense פי אלף יותר נוח וכייפי מאשר ה-iOS.

לא מתחרט לרגע בינתיים.

תמיד אמרתי שאם כבר אנדרואיד אז רק HTC!

הם בהחלט רמה מעל כולם !

• תגובות 107
  • צפיות 13k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הסמסונג גאלקסי הוא לא חיקוי אחד לאחד של האייפון?! גם בעיצוב וגם במערכת ההפעלה...

ברור שיש דברים טובים וטובים פחות בכל את מהחברות, אבל זה שורה תחתונה, סמסונג הלכה בקו של אפל.

(ולא שזה משהוא רע !!!)

כול חברות המכוניות בעולם העתיקו מפורד את זה שיש למכונית 4 גלגלים ?

לא

"סממארטפון" זה משהוא מאוד מוגדר

מסך גדול קצת כפתורים וכולם נראים פחות או יותר זהים

אי אפשר לקרוא לזה העתקה ... אחרת השכן היה מאשים אותי שלבית שלי יש גג עם רעפים בדיוק כמו שלו ...

פורסם

גם אם הוא העתקה בוטה מגעילה ומטופשת אחד לאחד, הטיעון המקורי שלך על הפטנטים הוא פאנבויזם במיטבו...

פורסם

(ולא שזה משהוא רע !!!)

תמיד אמרתי שאם כבר אנדרואיד אז רק HTC!

הם בהחלט רמה מעל כולם !

חיקוי של האייפון? :|

בחיי שאני לא מבין באיזה עולם את חי.

אוקי, אם הSGS הוא חיקוי של האייפון, אז האייפון הוא חיקוי של מכשירי PALM שיצאו בשנת 95.

בו-הו. :s07:

אגב, רואים שאין לך מושג לגבי אנדרואיד ושלא השתמשת באחד מעבר לשימוש אירעי פה ושם.

HTC כרגע? כשיש לך את הSGS2 ואת הנקסוס גלאקסי?

wut??? :silly:

פורסם
  • מחבר

חיקוי של האייפון? :|

בחיי שאני לא מבין באיזה עולם את חי.

אוקי, אם הSGS הוא חיקוי של האייפון, אז האייפון הוא חיקוי של מכשירי PALM שיצאו בשנת 95.

בו-הו. :s07:

אגב, רואים שאין לך מושג לגבי אנדרואיד ושלא השתמשת באחד מעבר לשימוש אירעי פה ושם.

HTC כרגע? כשיש לך את הSGS2 ואת הנקסוס גלאקסי?

wut??? :silly:

אמרתי שזאת לא בעיה.....

אבל בכל זאת להשוות את החיקוי של אפל לפאלם ושל סמסונג לאפל זה טיפה אבסורדי...

HTC כרגע?...ועוד איך!!!

הסינסיישן מכשיר מדהים עם אותה חומרה כמו לגלקסי אס2....אבל מגיע עם הסינס המעולה שלהם ובעיצוב וחמרי בנייה מדהימים!

פורסם

הגיע הזמן שמישהו יודה בזה - הסנס של HTC הוא נחמד אבל כל הלאנצ'רים aftermarket כמו GO Launcher או LauncherPro ושות' - פשוט הרבה יותר טובים ממילא...

יש לי SENSE 3 ועדיין אני מעדיף (ומשתמש) ב GO Launcher.

פורסם

אני אישית מאוד אוהב את הממשק של ה-Sense (משתמש ב-Sense 3.5) אבל על מנת ליצור את השילוב המושלם ליד הדף בית יצרתי דף עם תיקיות של כל הקיצורים שאני משתמש בהם (מחולק למולטימדיה, אינטרנט, הורדות, כלים וכו') עם תוכנה בשם Application Folder.

פורסם

תצוגת התיקיות המזעזעת בסנס היא רק חלק מהחסרונות, שכמובן לא קיימים בלאנצ'רים "אמיתיים".

תוסיף לזה את העובדה שאי אפשר לעשות resize לוויג'טים, שאי אפשר לשנות את האייקונים ב-dock, שאי אפשר לשנות את כמות השורות/עמודות במסך, ועוד ועוד...

אפשר להסתדר עם סנס, זה לא שהוא רע. מעבר באמת לדוגמה הזאת שנתת, של התיקיות, שפשוט הופכת את הפיצ'ר הזה לבלתי שמיש מרוב שהוא מכוער ולא נוח. הזכרתי כבר שברגע שאתה יוצר סיפריה היא נקראת פשוט "Folder" ואין אפשרות אפילו לשנות לה את השם?

אבל אחרי שמכירים את הלאנצ'רים האמיתיים שקיימים בשוק, מבינים שעד עכשיו היית בתוך בית כלא מוגבל מאוד.

בערך כמו המעבר מ-iOS לאנדרואיד...

פורסם

אמרתי שזאת לא בעיה.....

אבל בכל זאת להשוות את החיקוי של אפל לפאלם ושל סמסונג לאפל זה טיפה אבסורדי...

HTC כרגע?...ועוד איך!!!

הסינסיישן מכשיר מדהים עם אותה חומרה כמו לגלקסי אס2....אבל מגיע עם הסינס המעולה שלהם ובעיצוב וחמרי בנייה מדהימים!

לא ולא. החומרה של ה SGS 2 חזקה יותר מה sensation. בעיקר במאיץ הגרפי.

לגבי השוואת חיקויים, ההשוואה לא פחות אבסורדית משלך.

פורסם

תצוגת התיקיות המזעזעת בסנס היא רק חלק מהחסרונות, שכמובן לא קיימים בלאנצ'רים "אמיתיים".

תוסיף לזה את העובדה שאי אפשר לעשות resize לוויג'טים, שאי אפשר לשנות את האייקונים ב-dock, שאי אפשר לשנות את כמות השורות/עמודות במסך, ועוד ועוד...

אפשר להסתדר עם סנס, זה לא שהוא רע. מעבר באמת לדוגמה הזאת שנתת, של התיקיות, שפשוט הופכת את הפיצ'ר הזה לבלתי שמיש מרוב שהוא מכוער ולא נוח. הזכרתי כבר שברגע שאתה יוצר סיפריה היא נקראת פשוט "Folder" ואין אפשרות אפילו לשנות לה את השם?

אבל אחרי שמכירים את הלאנצ'רים האמיתיים שקיימים בשוק, מבינים שעד עכשיו היית בתוך בית כלא מוגבל מאוד.

בערך כמו המעבר מ-iOS לאנדרואיד...

לא הבנת אותי... אני לא משתמש בתיקיות של ממשק הSense אלא משתמש בתוכנה צד שלישי בשביל זה בשם Application Folder.

לא ולא. החומרה של ה SGS 2 חזקה יותר מה sensation. בעיקר במאיץ הגרפי.

לגבי השוואת חיקויים, ההשוואה לא פחות אבסורדית משלך.

כל הרומים כמעט שקיימים לסנסיישן עושים המהרה למעבד ל1.5Ghz ולמעבד הגרפי ככה שהחומרה די משתווה בסופו של דבר וכמובן שאתה תגיד שזה לא מגיע ככה בסטוק אבל לדעתי מי שמשתמש ברום סטוק באנדרואיד פשוט לא ממצה את המכשיר שלו כמו שצריך. (כמו לא לשים Cydia על האייפון)

פורסם

גם רומים של SGS2 עושים לרוב המהרה ל1.6GHZ

המעבד של הSGS2 יותר מהיר CPC מהמעבד של הSENSATION (המעבד בEXYNOS הוא A9)

וכמובן שהמעבד הגרפי הרבה יותר מהיר (שני כיום רק למאיץ של הIPHONE 4S)

פורסם

אה?

לפי GSMArena:

HTC Sensation:

1.2 GHz dual-core processor, Adreno 220 GPU, Qualcomm MSM 8260 Snapdragon

SGS2:

1.5 GHz Scorpion dual-core processor, Adreno 220 GPU, Qualcomm APQ8060 Snapdragon chipset

לשניהם יש את אותו הGPU...

פורסם

קבל את התנצלותי אם ככה, מרוב כמות הדגמים שיש לSGS2 בGSMArena זה בילבל אותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים