עבור לתוכן

כמה מבחני ביצועים מעניינים מאוד של ה4S וSGS2...

Featured Replies

פורסם

אם זה לא סתם אותו, כלום לא יסתום אותו.

• תגובות 107
  • צפיות 13k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

...

צורת הפירסום של סמסונג זאת בעיה שלהם, ועזוב שהם גנבו את רוב הפטנטים של אפל.

...

לא יודע מה איתו, אבל אני לא רוצה לעזוב את המשפט המסוים הזה. אין לך מושג ולו הקלוש ביותר כמה פטנטים יש לסמסונג או לאפל וכמה מהם הם לקחו אחד מהשני. זה משפט סתום של פאנבוי. אתה נשמע כמו איזה גולום כשאתה מדבר על אייפון.

אתה מבין איך המשפט הזה שלך גורם לך להראות כמו איזה גרופי בת 12? הרי ברור לך ולכולם פה שאין לך באמת מושג ולא עומד ידע אמיתי מאחורי זה.

אם אתה לא מבין באמת אין מה להמשיך את כל הדיון הזה....

פורסם

איך גם הת'רד הזה התדרדר ?

פורסם

::)

MiCool......

פורסם

לא ש"אתם" עזרתם בעניין ..

אם מישהו פה רוצה לזרוק שטויות באויר ,אז לפחות שיהיה בשטות הזאת 1% של אמת ..

פורסם

ואני חשבתי שאנחנו קונים את הפלאפון ולא הוא אותנו. :s05:

שתיהן חברות מצוינות, לי יש SGS והפלאפון הבא שלי קרוב לוודאי יהיה אנדרואיד, למה? כי זה מה שאני מכיר, מצד שני אני לא מתיימר להצדיק את זה באותות ומופתים.

ונקודה למחשבה: האם אתם חושבים שהזדהות עמוקה עם מוצר (כל מוצר), מעידה על צרכנות נבונה וביקורתית?

גוגל, אפל, מיקרוסופט- כן יירבו.

פורסם

והתכוונתי לאתר שמראה את המכירות של אפל לא הבנצ'מארקים.

אתה מדבר על ההוא שהראה סתם מספרים בלי השוואות, וכששאלתי אותך פנית לדבר על קשקושים אחרים של האייפון?

כן, טענה מעולה.

פורסם

http://hwzone.co.il/news/136193

בתור הדובר של החברה בפורום, אני בטוח שיש לך הסבר טוב.

חג שמח.

פורסם

סתם משהו מצחיק:

אתמול שיחקתי פוקר עם 6 חברים. ל4 יש אייפון 4, לאחד אייפון 3ג'י אס, ולאחרון אבא מביא מחול 4אס.

זה עם ה 3 עדכן לios5 וכך גם אחד מהאלה עם ה 4.

זה עם ה3 אמר, תשמע זה שמיים וארץ אחרי העדכון המכשיר שלי ממש מהיר, זה ממש עדכון שווה!

זה עם ה4 אמר גם שלי, באמת עדכון שווה!

ואז חשבתי על זה - אבל גם לפני כן המכשיר היה כל כך מהיר וחלק שכל בעל אייפון שהיית שואל היה אומר לך שזה המכשיר המושלם.

לקחתי בעצמי את שני האייפונים אחד עם ios 5 ואחד עם הגרסא הקודמת, שיחקתי במקביל עם לחיצות משותפות, והמשכשירים מרגישים זהים בביצועים,

כמובן גם יש תקיעות קטנות(בקושי בקושי מורגשות) בכל אחד מהמכשירים אפילו במסך הראשי וניסיתי להבין מה הולך פה?

ואז הבנתי, אני יושב עם 6 אנשים שנפלו בפח של אפל, ושטיפת המוח עבדה גם עליהם.

אם לפני העדכון תוכנה, זה היה ממש מהיר ומושלם, אז איך אפשר להרגיש פתאום שיפור ניכר בביצועים? 3 אפשרויות:

1. האייפון 4 מספיק מהיר בשביל להלהיב אנשים ואנשים רק בגלל שהם שמעו שדרוג, פסיכולוגית זה גורם להם להאמין בזה.

2. האייפון 4 מראש לא היה טוב יותר מטלפונים אחרים ואנשים נפלו לעניין הפסיכולוגי עוד לפני.

3. אנשים פשוט התקבעו ולא ניסו בכלל מכשירים אחרים רק בשביל לגלות שאין כמעט הבדל.

שוב, אין ספק שהשיפור המעבד ובכרטיס הגרפי הוא משמעותי ובאמת אמור לגרום למכשיר להיות מהיר יותר ואין ספק שהמצלמה אמורה להיות טובה יותר, כמו כן, האינטרנט באמת מהיר יותר ועכשיו הוא מגיע למהירות של מכשירי היי אנד אחרים.

אבל בפועל, אלו דברים שהיו גם לפני כן והאייפון הזה לא חידש כלום.

כרגיל המין האנושי הוא בובה מהלכת של בעלי ההון.

דרך אגב לmicool, אייפון 4 הוא המכשיר העדין ביותר שקיים.

לידידה שלי נפל בחתונה מגובה ברך והלך הרמקול(עם מגן).

לאחת שעובדת איתי נפל גם מגובה קצת יותר גבוהה וכל הזכובית מאחורה נשברה והאייפון נדפק ונתקע(גם עם מגן).

מראה אלגנטי אפשר להשיג גם עם פסי מתכת קלה בשילוב צבע נכון של פלסטיק באיכות טובה.

אני מוכן שיהיה לי מכשיר שנראה פחות אלגנטי ושאני לא אחיה בפחד שאם הוא מחליק לי(ואין אחד שזה לא קורה לו), אני אצטרך להוציא כמה מאות שקלים וכאב ראש ותסכול בשביל לתקן אותו.

פורסם

אור אם לך אין אייפון אתה לא באמת יכול לדעת אם יש שיפור בגלל ששיחקת 5 דק' בשניהם...על מנת להרגיש שיפורים כלשהים צריך להכיר את המינוסים והמגבלות של הטלפון שאת זה יכולים רק בעלי אייפונים.

ככה שה"השפעה הפסיכולוגית" ו"שטיפת המוח" שיש לחברה ששיחקת איתם, לדעתי זו סתם שטות.

פורסם

לחברה שלי יש אייפון, כמעט לכל האנשים שאני מכיר יש אייפון, אני משחק הרבה באייפון בהגדרות במשחקים באפליקציות והתנסתי באייפון מספיק בשביל להיות אובייקטיבי.

לי יש נוקיה(סבבה), התנסתי גם בגלקסי(אחלה) שיש לכמה מהחברים שלי, התנסתי גם באקספריה(לא משהו בכלל).

אני לא פאן בוי של אף חברה, אם כבר אני אוהב את האמינות ואת המראה של הנוקיה שלי ואני מאוד אהבתי את הממשק של הווינדוז פון החדש.

אני מעריך את היתרונות של האייפון ואני מעריך את היתרונות של האנדרואיד.

מה שרואים מפה לא רואים משם, ואני בתור אחד שמתעניין בתחום הסמארטפונים ומסתכל עליו מהצד באובייקטיביות, אומר את מה שאני אומר אחרי עיבוד נתונים והסקת מסקנות.

כמובן שלכל כלל יש יוצא מן הכלל, אבל זה בגדול.

פורסם
  • מחבר

קודם כל רק שיהיה ברור שאני לא בא לכאן בשביל לעשות ויכוח!!

יש כאן דעות שסותרות מאוד את מה שאני חושב ואני מעוניין להגיב להם!

אז בואו נשמור על דיון ברמה סבירה לפחות..

לא יודע מה איתו, אבל אני לא רוצה לעזוב את המשפט המסוים הזה. אין לך מושג ולו הקלוש ביותר כמה פטנטים יש לסמסונג או לאפל וכמה מהם הם לקחו אחד מהשני. זה משפט סתום של פאנבוי. אתה נשמע כמו איזה גולום כשאתה מדבר על אייפון.

אתה מבין איך המשפט הזה שלך גורם לך להראות כמו איזה גרופי בת 12? הרי ברור לך ולכולם פה שאין לך באמת מושג ולא עומד ידע אמיתי מאחורי זה.

אם אתה לא מבין באמת אין מה להמשיך את כל הדיון הזה....

אני "אוהב " ילדים כמוך....באים ונותנים הרבה הערות..

בוא תגיד מה אתה חושב בנידון, ואז נמשיך את הדיון.

אתה מדבר על ההוא שהראה סתם מספרים בלי השוואות, וכששאלתי אותך פנית לדבר על קשקושים אחרים של האייפון?

כן, טענה מעולה.

חחח זה פתטי מצידך שגם אחרי שמראים לך עובדות בשטח אתה לא יכול להודות שכרגע האייפון מהיר יותר.....

זאת ההגדרה המושלמת לפאן בוי !!!

דרך אגב לmicool, אייפון 4 הוא המכשיר העדין ביותר שקיים.

לידידה שלי נפל בחתונה מגובה ברך והלך הרמקול(עם מגן).

לאחת שעובדת איתי נפל גם מגובה קצת יותר גבוהה וכל הזכובית מאחורה נשברה והאייפון נדפק ונתקע(גם עם מגן).

מראה אלגנטי אפשר להשיג גם עם פסי מתכת קלה בשילוב צבע נכון של פלסטיק באיכות טובה.

אני מוכן שיהיה לי מכשיר שנראה פחות אלגנטי ושאני לא אחיה בפחד שאם הוא מחליק לי(ואין אחד שזה לא קורה לו), אני אצטרך להוציא כמה מאות שקלים וכאב ראש ותסכול בשביל לתקן אותו.

שמע, אני לא יודע מי הם חברים שלך אבל אני יודע מי אני...

לא אמרתי כלום על IOS5, רק הראתי מבחני ביצועים שעשו ...ומראים לכל אלו שצחקו כשאפל אמרה "פי 7 יותר מהיר בגרפיקה" באמת התכוונו לכך....ובכלל שהוא כרגע המהיר בעולם.

עיצוב זה כבר ויכוח של טעם...אני מעדיף את הטלפון שלי טיפה כבד יותר אבל מחומרים טובים....כן הזכוכית נשברת, אבל אני מעדיף את זה על פני פלסטיק.

ואם כבר מדברים על חומרי בנייה וסגנונות עיצוב של סמארטפונים, אז אני חושב שHTC עומדת בראש מעל כולם גם בעיצוב וגם באיכות הבניה.

ומשהוא לסוף.....כתבה יפה על "בחור" שניסה את האנדרואיד ל4 חודשים אחרי שימוש באייפון:

http://www.iphones.co.il/main-news-iphone-ipod/article-thread206045.html

פורסם

...

אני "אוהב " ילדים כמוך....באים ונותנים הרבה הערות..

בוא תגיד מה אתה חושב בנידון, ואז נמשיך את הדיון.

...

הא...?

נתתי בסה"כ הערה אחת ובה אמרתי בדיוק מה אני חושב. באמת שלא ברור לי מה לעזאזל התגובה שלך אמורה להביע :nixweiss:

אתה רוצה את זה עוד יותר מפושט? אני חושב שאתה מחרטט בהתלהבות על דברים שאתה לא באמת מבין בהם. אני חושב שאין לך מושג ולו הקלוש ביותר לגבי מצב הפטנטים בין אפל לסמסונג. אני גם חושב שאתה הרבה יותר ילד ממני, גם בגיל ובוודאי בגישה לכל הדיון הזה...

אם אני טועה, ואתה יכול לתת לי מקורות ולהראות שאכן מעל 50% מהפטנטים של סמסונג נגנבו מאפל תאמין לי שאני אודה בפה מלא שטעיתי, ותאמין לי שאני אקח את מה שאתה אומר הרבה יותר ברצינות. עד אז... אני אשמור על הדעות הנוכחיות שלי.

פורסם

ומשהוא לסוף.....כתבה יפה על "בחור" שניסה את האנדרואיד ל4 חודשים אחרי שימוש באייפון:

http://www.iphones.co.il/main-news-iphone-ipod/article-thread206045.html

לי היה iPhone3GS ואז iPhone4 עד לפני שבוע שבו לקחתי את ה-HTC Sensation כדי להתנסות עם אנדרואיד ואני מרגיש שממשק המשתמש של Sense פי אלף יותר נוח וכייפי מאשר ה-iOS.

לא מתחרט לרגע בינתיים.

פורסם

ת'רד "מקצועי" על ביצועי מכשירים שיכול להיות מגובה בקלילות במחנים ונתונים תופס מהר מאד פן של התנסויות אישיות, זה הכל נחמד אבל נשאר ברמה שיטחית מא דשל ניסיון אישי שנתון ליותר מדיי פרשניות ושינויים אישיים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים