עבור לתוכן

שאלה בנוגע לספק כוח.

Featured Replies

פורסם

<blockquote>שלום,יש לי שאלה קטנה בנוגע לספק כוח.

איך אפשר לדעת כמה ווט צריך לקנות בספק כוח על מנת להחזיק את המערכת?איך מחשבים את זה בדיוק?

בודקים כמה ווט הכרטיס מסך צורך ואז מוסיפים עוד איזה 300 ווט לשאר המערכת? או שפשוט מסתכלים באתר מסויים והם ממליצים לך על פי הכרטיס מסך כמה ווט לשים בספק כוח בשביל המערכת?

איך זה עובד בדיוק?

תודה לעוזרים. </blockquote>

פורסם

עוד פרמטר בספק כוח זה הנצילות שלו.

פורסם

שלום לך

הנה אתר אחד מני רבים, תמלא את הפרטים ותקבל

הספק נדרש.

תוסיף עוד קצת לביטחון ( 10 - 15 אחוז ) וזהו.

http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני בקושי מבין מה זה כל דבר ודבר באתר הזה זה נראה לי מסובך מידי...

אולי אפשר לדעת את כמות הווט המומלצת למערכת על ידי חישוב פשוט??אולי אתר פחות מסובך או משהו?

פורסם

מה יש לא להבין?

כל מה שאתה צריך לעשות זה למלא שם את המערכת שלך.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת מה יש לא להבין,מה זה אומר בכלל System Type:PHYSICAL CPU 1,2...

CPU Utilization,Additional PCI Card,FireWire,Cold Cathodes,TEC Coolers,Pump Relay,Capacitor Aging,System Load.

לא מבין מה זה כל אלה,לא מבין בזה...

יש פה יותר מידי דברים למלאות ורוב הדברים אני לא יודע מה זה...

יש אולי משהו פחות מסובך שיותר קל להבנה?אולי אפשר לעשות חישוב פשוט כדי לגלות את הכמות הווט המומלץ למערכת?

פורסם
  • מחבר

בוא נגיד אני רוצה לשים מערך כרטיסים של GTX570,האם ספק כוח איכותי של 750 ווט יספיק למערכת או שמומלץ יותר?

פורסם

אתה יכול לבדוק כמה וואט צורך המעבד בשיא, כל כרטיס מסך בשיא, להוסיף 10W לכל קשיח ולקחת מרווח ביטחון של 50-100W.

750W יספיק למערך של 570 ועם מעבד ב-OC כבד.

עוד פרמטר בספק כוח זה הנצילות שלו.

אין שום קשר בין הנצילות של ספק לבין כמה הוא מספק בפועל. נצילות נמוכה יותר רק "תסחב" יותר חשמל מהשקע בקיר.

הערה: אם אתה לא משתמש ביותר ממסך אחד, אין לך שום צורך בשני 570.

פורסם

יש אתרים שבהם אתה יכול לבחור את מה שיש לך במחשב והוא מחשב לך. אתר למשל http://antec.outervision.com

ספקים מאיכות נמוכה (שהם רוב מה שידחפו לך בחנויות מחשבים, דברים כמו CIDEV / NEO TECH / EZCOOL / דברים דומים) לא באמת עומדים במה שכתוב אליהם

למשל, ספק CIDEV ISO-500 של "500W" מתחיל לאבד יציבות מעל 80W בערך, וכנראה שיישרף מהר מאוד אם תגיע איתו ל 200W

חוצמזה, ספקים זולים נותנים מח לא יציב שגורם נזק קבוע ומצתבר למחשב (הספק ממשיך לעבוד רגיל, אבל פתאום יש לך מסכים כחולים שהיו ואז עברו, פתאום נשרף לך לוח, אחריי כמה זמן פתאום כונן קשיח, וכו)

והם גם מבזבזים חשמל. תוך כמה שנים, החשמל שספק זול מבזבז לבד (כלומר, אם נניח שהספק עצמו לא נשרף) יעלה יותר מההבדל במחירים כדיי לקנות ספק נורמלי בסיסי

פורסם
  • מחבר

יש אתרים שבהם אתה יכול לבחור את מה שיש לך במחשב והוא מחשב לך. אתר למשל http://antec.outervision.com

ספקים מאיכות נמוכה (שהם רוב מה שידחפו לך בחנויות מחשבים, דברים כמו CIDEV / NEO TECH / EZCOOL / דברים דומים) לא באמת עומדים במה שכתוב אליהם

למשל, ספק CIDEV ISO-500 של "500W" מתחיל לאבד יציבות מעל 80W בערך, וכנראה שיישרף מהר מאוד אם תגיע איתו ל 200W

חוצמזה, ספקים זולים נותנים מח לא יציב שגורם נזק קבוע ומצתבר למחשב (הספק ממשיך לעבוד רגיל, אבל פתאום יש לך מסכים כחולים שהיו ואז עברו, פתאום נשרף לך לוח, אחריי כמה זמן פתאום כונן קשיח, וכו)

והם גם מבזבזים חשמל. תוך כמה שנים, החשמל שספק זול מבזבז לבד (כלומר, אם נניח שהספק עצמו לא נשרף) יעלה יותר מההבדל במחירים כדיי לקנות ספק נורמלי בסיסי

אתה מתכוון לספק כוח ג'נרי לא?

פורסם

ספקים מאיכות נמוכה - אני מתכוון לגנריים (למרות שלא מחייב, אני מכיר כמה גנריים טובים, אבל זה כמה בודדים מתוך המון)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים