עבור לתוכן

מאוורר לספק לא מסתובב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי מארז HTPC של antec Fusion הוא בא עם ספק Antec 430W המחשב והמארז בני 3,

שמתי לב לאחרונה שהמאוורר של הספר לא מסתובב! האם יכול להיות שהוא מסתובב רק כשיש צורך?

בדקתי עם מאוורר אחר, לא עובד.

בקרוב, אני שם כ.מסך(פאסיבי) במקום הכץמסך המובנה שהשתמשתי בו עד עכשיו. אם המאוורר של הספק לא עובד האם זה בעייתי? מה ההשלכות?

אגב, המחשב נדלק רק בשביל צפיה בסרטים והעברת מידע (לא דלוק רצוף יותר מארבע שעות)

תודה על התגובות,

גיא

פורסם

אם זה באחריות תטפל באחריות ואם לא, תפרק אותו מהמארז, תפתח תוציא את המאוורר ותראה מה לא בסדר. יכול להיות שאפשר לנקות והוא יחזור לעבוד כאילו לא קרה כלום ויכול להיות שהגיע הזמן להחליף, כמה זמן יש לך את הספק ?

פורסם
  • מחבר

מתשובתך אני מבין שלא יכול להיות שהמאוורר מופעל רק כשנדרש. נכון?!

הוא הן 3 וציינתי שבבדיקה של פירוק וחיבור מאוורר אחר, גם הוא לא עבד (אין אות חשמלי) , אפשר לחבר מאוורר מוזן מתח לא מהמקום המקורי בתוך הספק אלא מההזנה לדיסק הקשיח. כדאי לעשות את זה?

מה עם ההשלכות? מה הם אם לא אעשה את זה?

תודה,

גיא

פורסם

אתה חייב לעבוד על הניסוח לפני שאתה עושה "שלח" כי פשוט לא מבינים מה אתה רוצה. :kopfpatsch:

לא נראה לי שהספק כח הזה משתמש במאוורר רק מתי שצריך, זה פיצ'ר שקיים בספקים מאד יקרים ולא נראה לי שהספק שלך עושה דבר כזה. נשמע שמשהו דפוק שם פשוט. או שתפרק אותו ותתן שיסדרו באחריות או שלא יודע.. תקרא לטכנאי נשמע לי שאתה לא כזה בקיא וחבל מאיזה שטות לדפוק את כל המחשב.

פורסם

כנראה שמשהוא דפוק

אתה בטוח שחיברת בכיוון הנכון (+-) את המאוורר החדש ?

מאוורר שלוקח מתח קבוע מהמולקס (יש גם כאלה אם חיישן טמפ' מובנה במאוורר עצמו שבולט מתוך המנוע) יתאים אם הזרימת אוויר שלו בערך אותו דבר כמו המקורי (או יותר), אתה יכול לשים כזה

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

אם הייתי מחבר אותו הפוך....הוא היה מסתובב הפוך :) זה זרם ישר ואין שם דיודות ככל הידוע לי ::)

פורסם

המאווררים של המחשב הם ציפ שממיר את ה DC ל AC (שמובנה בתוך המאוורר), ומנוע AC. אם תחבר +- הפוך, הציפ לא יעבוד והמנוע לא יסתובב בכלל

פורסם

יאפ

פורסם
  • מחבר

בבדיקה ברב-מודד המתח שם לא יציב ונמוך (יכול להיות בעיה בקונקטור),

חיברתי אותו למתח קבוע מהמולקס -->עובד מצויין.

תודה למגיבים.

אפשר לסגור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים