פורסם 2011 באוקטובר 814 שנים יש לי שלוש מחשבים בבית. כתבתי תוכנת צאט פשוטה ששולחת נתונים עם winsock. ניסיתי פורט 81, 2021 (זה שנתתם בדוגמא האחרונה בdotnet) וכל פורט אפשרי אחר. ממחשב נייד (Win7) למחשב נייח (Win7) הכל עובד בסדר. אבל כשאני מנסה להתחבר ממחשב נייד למחשב נייח ב' (WinXP), אין שום סימן לקבלת מידע. מה יכולה להיות הבעיה?במחשב הנייח ב' הבעייתי פתחתי פורטים ב: - NOD32 - TP Link port forwarding - WinXP Firewallשום דבר לא עזר. עשיתי אתחול לראוטר, גם לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2011 באוקטובר 914 שנים מצטרף לבקשה רק שאצלי הבעיה היא שאני לא מצליח להתחבר ממחשב שלא מחובר לרשת הפנימית שלי על אף פתיחת הפורטים, כאשר אני מנסה משני מחשבים מהרשת הפנימית עם האי.פי שהראוטר ניתב לי הכל בסדר.
פורסם 2011 באוקטובר 914 שנים מחבר תודה, התקנתי, אבל לצערי לא עזר. בפרטי winsock בIP הוא מחזיר 192.168.1.100 אבל בIP שאני בודק דרך אתר אינטרנט למשל, מחזיר 84.109.95.25ניסיתי את שניהם בפורט 2021 שהגדרתי לwinsock, לא עובד.
פורסם 2011 באוקטובר 914 שנים במידה וכבר עשית בדיקה בסיסית עם telnet, תפעיל packet sniffer במקביל ותבדוק מה מתרחש.
פורסם 2011 באוקטובר 1114 שנים תריץ את התוכנות כמנהל מערכת,ותנסה להחליף בין הסרבר לקליינט, לפעמים עוזר.
פורסם 2011 באוקטובר 1514 שנים מחבר זה לא העניין. מה שמעניין אותי לדעת, איך תוכנות יודעות לתקשר ביניהן בלי שום הגדרות מיוחדות. הרי כשאתם מתקינים ומריצים תוכנה, אתם לא מפעילים אותה כאדמיניסטרטור ולא רצים לפתוח פורטים לכל תוכנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.