פורסם 2011 באוקטובר 1314 שנים תגידו, היה איזה עדכון למשחק בזמן האחרון או משהו כזה? כל השרתים הישראלים שהיו לי בפייבוריטס הפכו להיות 'מואפרים' וזה כולל את השרת הזה...
פורסם 2011 באוקטובר 1314 שנים מחבר חברים זאת רשימת השחקנים שנבחרו:מיכאל ח.תומר ר.רומן ס.Tal K.דניאלטובי ל.יגאל ק.נועם י.עמר א.סאלי ת.יגל ב.אדר ג.מתן ד.Gavriel P.עידו ב.נדיר כ.דניאל ל.עדן ל.מקסים ר.דרור כ.מתן פ.איתי מ.נזר א.בני פ.עדי ס.יניב ש.ניל א.נועם ס.ערן ס.זיו ס.רן פ.יבגני ל.אם לא קיבלתם אימייל ואתם ברשימה, אנא שלחו בדחיפות אימייל ל-bf@hwzone.co.il עם שם המשתמש שלכם במשחק.
פורסם 2011 באוקטובר 1314 שנים תגידו, היה איזה עדכון למשחק בזמן האחרון או משהו כזה? כל השרתים הישראלים שהיו לי בפייבוריטס הפכו להיות 'מואפרים' וזה כולל את השרת הזה... גם אצלי זה ככה מאתמול...
פורסם 2011 באוקטובר 1314 שנים אני גם מעדיף לסיים עם זה מהר, יש לי תוכניות ליותר מאוחר הערב... אבל אני ללא ספק אשאר עד הסוף (שלי)
פורסם 2011 באוקטובר 1314 שנים Wellמה עם האנשים שלא אישרו ?יש אפשרות להכנס במקומם ?הרי ברור שלא כל ה 32 איש שנרשמו יגיעו...
פורסם 2011 באוקטובר 1314 שנים חברים זאת רשימת השחקנים שנבחרו:אם לא קיבלתם אימייל ואתם ברשימה, אנא שלחו בדחיפות אימייל ל-bf@hwzone.co.il עם שם המשתמש שלכם במשחק.למה מפרסמים שמות אמיתיים?
פורסם 2011 באוקטובר 1314 שנים אני מחפש מחליף צץ לי משהו וכבר אישרתי, מצטער.. כינוי במשחק : Jaggernaut
פורסם 2011 באוקטובר 1314 שנים מחבר לבקשתכם הורדתי את שמות המשפחה מהרשימה. מיכאל אני חושב שאפשר לשלוח אימיילים למחליפים כבר עכשיו.
פורסם 2011 באוקטובר 1314 שנים הייבן דוד שלי רוצה להצטרף ולהחליף את זה שלא יוכל להגיע שכתב כאן למעלההאם קיימת אפשרות?אם כן,שלח לו את הפרטים שלך למייל:omerhorovitz1@hotmail.com
פורסם 2011 באוקטובר 1314 שנים נרשמתי ביום שישי שעבר לטורניר. האם אני צריך לאשר הגעה? אם כן אז אני מאשר הגעה. השם שלי במשחק הוא Or1994.באיזה שעה אני צריך להתחבר לשרת של HWzone?
פורסם 2011 באוקטובר 1314 שנים נרשמתי לטורניר ולא קיבלתי מייל. מה אני צריך לעשות?עריכה: לא משנה הסתכלתי ברשימת השחקנים ואני לא מופיע שם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.