עבור לתוכן

יחידה חמישית במחשבים

Featured Replies

פורסם

עשיתי לפני שנתיים 3 יח"ל במחשבים בשפת C#. לצערי המגמה נסגרה ואני נאלץ להשלים לבד את החומר.

למדתי כבר את הספר הזה ואז התברר לי שזה רק היחידה הרביעית.

אז שאלתי את המורה בבית ספר שלי מה אני אמור ללמוד ליחידה חמישית והוא אמר לי שאני צריך לקנות איזשהו את הספר תכנות מונחה עצמים בשפת JAVA ומשם אני אמור ללמוד כמה פרקים(הבנתי שההבדלים ביןC# ל JAVA ממש לא גדולים,ככה שזה בסדר מבחינתי)

הבעיה היא שאני לא מוצא את הספר הזה או כל ספר אחר שמלמד תכנות מונחה עצמים ב-JAVA. :nixweiss:

אני אודה לכם אם תוכלו לומר לי איזה ספר אני אמור ללמוד. ואם יש את זה ב-C# זה יהיה עדיף.

תודה מראש :xyxthumbs:

פורסם

כדאי לך לחפש את בחינות הבגרות שהיו בנושא, כי עד כמה שאני זוכר החומר מהספר שציינת מכסה את כל השאלון האחרון (מדמ"ח ב').

פורסם
  • מחבר

הבנתי שבשאלון האחרון יש גם על תורשה או משהו כזה. ואין את זה במה שלמדתי...

פורסם

כן, מה שאני יודע, זה שהחומר של תורשה ופולימורפיזם לא נמצא בספרי הלימוד...

פורסם

הספר הוא C# סדנת לימוד מאת Bradley L. Jones בהוצאת הוד עמי ספר עב קרס בן 700 דפים. עלה לי 250 ש"ח בזמנו אני יכול למכור לך אותו כיד שניה עם אתה מעוניין. הוא שמור במצב טוב מאוד.

פורסם

אני חושב שהכי טוב שתסתכל בבגרויות קודמות, ובמיקוד, ומה שאתה לא יודע תחפש מדריכים באינטרנט..

או, שאתה גם מוזמן לשאול אותי...

פורסם

מי האידיוט שמלמד #C בלי ללמד תורשה ופולימורפיזם?

פורסם

^ מלמדים זה פשוט לא בנושאי הלימוד של שלושת היחידות הראשונות שבהם יש התמקדות על אלגוריתמים פשוטים לא מובנה עצמים.

פורסם
  • מחבר

הספר הוא C# סדנת לימוד מאת Bradley L. Jones בהוצאת הוד עמי ספר עב קרס בן 700 דפים. עלה לי 250 ש"ח בזמנו אני יכול למכור לך אותו כיד שניה עם אתה מעוניין. הוא שמור במצב טוב מאוד.

זה לא ברמה גבוהה מדי בשבילי?(מישהו שלא סיים אפילו 5 יחידות...)

פורסם

אם אתה מתכוון לסיים 5 יחידות במחשבים זה החומר שאתה צריך ללמוד, הספר מאושר ע"י משרד החינוך.

אין לך מה לדאוג מהרמה הספר לא קשה לקריאה ומתחיל מהיסודות.

עוד ספר שאתה צריך להשלמת החומר זה עיצוב תכנה של המרכז להוראת המדעים האוניברסיטה העברית (ספר קצר 200 דף). ספר שמכסה את החומר על מבני נתונים מופשטים כמו מחסנית, עץ, סיבוכיות וכו'..

קרא את שני הספרים האלו ואתה מוכן לבחינה מבחינת הידע התאורטי הנחוץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים