פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים שלום לכולםכמו שצוין בכותרת התחדשתי בSSDיש משהו שאני אמור לדעת אחרי שכבר התקנתי מערכת הפעעלהשאי אמור לעשות?
פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים אם יש לך הרבה זכרון (נניח 8G או יותר) ואתה לא עוסק ברנדור מאסיבי, אפשר לבטל את ה-Page File. ככה תחסוך לא מעט I/O מזדמן ותאריך קצת את החיים של הכונן.
פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים מחבר יש לי 6 ג'יגה ואני אכן עוסק ברנדר... יש משהו נוסף שאני אמור לדעת? ידידי
פורסם 2011 באוקטובר 514 שנים אז אל תבטל את ה-Pagefile.אפשר עדיין להעביר אותו לכונן אחר במחיר ירידה קלה בביצועים. שיקול שלך.חוץ מזה? לא לתת לו לגעת במים ולא להאכיל אותו אחרי חצות. זהו אני חושב.
פורסם 2011 באוקטובר 614 שנים אם כבר אז כבר ... תוכל לצרף צילום מסך של ביצועי הכונן עם תוכנת AS-SSD. תהנה... שנה טובה וחתימה טובה
פורסם 2011 באוקטובר 614 שנים מחבר מה דעתכם על הביצועים!לי ניראה שזה לא הבצעים שהוא אמור להגיע העם אני צודק?[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 באוקטובר 714 שנים אם הוא פועל על חיבור SATA3Gb/s אז כן, בכל מקרה עדיף שתתקין דרייברים של אינטל ה-Rapid Storage Technology.
פורסם 2011 באוקטובר 714 שנים מחבר הוא מחובר ב SATA 6Gb/s לוח אם של asus maxsimus IV Extreme B3 ומאיפה אני מוריד את הדרייבר הזה? בבקשה
פורסם 2011 באוקטובר 714 שנים רמז http://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng&ProductFamily=Chipsets&ProductLine=Chipset+Software&ProductProduct=Intel%C2%AE+Rapid+Storage+Technology&ProdId=2101&LineId=1090&FamilyId=40
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.