פורסם 2011 באוקטובר 1713 שנים לי היו טעינת טקסטורות כל הזמן מה שפתר את הבעיה זה עדכון ובהגדרות וידאו להגדיל את ה cacheעכשיו המשחק נראה טוב ושחיק רק שמידי פעם הטקסטורות נראות רע בעיניי
פורסם 2011 באוקטובר 1713 שנים אתה במדבר או שהגעת לעיר התחתית? כי אם עוד לא הגעת לעיר התחתית אתה לא קרוב לסוף.אני במשימה שאני צריך להחזיר לעצמי את ה ID DRIVE .
פורסם 2011 באוקטובר 1813 שנים עשיתי עכשיו את המשימה בתחנת רכבת עם המוטציות, וואו, פשוט וואו. כמה זמן לא נהנתי מSHOOTER ככה. כשהדגש הוא לא על destructible environment אלא על האויבים על הצורה בה הם תוקפים, לא עוד אני מאחורי הקופסא והם מאחורי הקופסא מחליפים יריות, אלא אקשן, פאקינג אקשן. הנשקים מרגישים נכון , הירי הוא "פריך", האויבים חכמים (זה לא אשמתם שיש לי טונה כדורים מתפוצצים לשוטגאן). two thumbs up מבחינתי
פורסם 2011 באוקטובר 1813 שנים טוב התחלתי לשחקמשום מה הכל עובד מעולה out of the boxסטים הוריד עדכון וחוץ מבעיות טעינת טקסטורה מינימליות מאוד הכל נראה טוברק שאלה, יש אפשרות לערוך קובץ לשינוי ה FOV?
פורסם 2011 באוקטובר 1813 שנים ב DEV CONSOLE תכתוב cvaradd g_fov ומספר שנע בין 5 ל- 30. זה מוסיף לערך של ה FOV את המספר שאתה מכניס. כל אחד ומה שהוא אוהב ובהתאם למסך שלו. אני עשיתי 20 וזה היה לי הרבה והורדתי ל 15, ניראה לי אני אוריד ל 10. בשביל להוריד תכניס מספר שלילי.כתבתי פה הרבה פעמים איך לאפשר את ה DEV CONSOLE, יכול להיות שהאפשור יגרום לזה שהמשחק יבטל את האצ'יבמנטס.
פורסם 2011 באוקטובר 1813 שנים המשחק זז לי פעם בכמה שניות. הוא זז רגיל לאיזה 5-6 שניות ואז נתקע לשתי שניות וממש אי אפשר לשחק ככה.אני עם ati 4850 והורדתי תדרייבר שמיועד למשחק. מה הדבר הבא שאני צריך לנסות?
פורסם 2011 באוקטובר 1813 שנים יש לי גם את הבעיה הזאת איך פותרים אותה ולי יש כרטיס מסך GTX 480 המשחק זז לי פעם בכמה שניות. הוא זז רגיל לאיזה 5-6 שניות ואז נתקע לשתי שניות וממש אי אפשר לשחק ככה. מה עושים אולי בגלל שיש לי מעבד E8400.?
פורסם 2011 באוקטובר 1813 שנים בעלי NVIDIA צריכים לשדר את הדרייבר להכי חדש ויש עוד איזה משהו קטן שצריך להוסיף ב CONFIG, תחפש בעמודים הקודמים.לבעלי HD4000 כתבתי את הסידור בעמודים הקודמים.דבר אחד אני לא מבין, למה צריך את כל הנשים האלה אם אפשר פשוט ללכת עם Big Mamma ולהוריד כל אחד ב 1-4 פגיעות.
פורסם 2011 באוקטובר 1813 שנים אני דווקא לא עדכנתי דרייבר כשהמשחק ביקש והכל עובד בסדרמה הסיכוי שהמשחק עובד איך שבא לו? (:
פורסם 2011 באוקטובר 1913 שנים יש בעיות עם כפולי ליבה ועם כרטיסי מסך מסויים, אבל לרוב אפשר לסדר את זה עם חפירות ב CONFIG וב DEV CONSOLE. ID נשאלו כמה שאלות קשות ולא אהבו את זה, הכניסו את המבקר והאתר שלו לרשימה שחורה : http://www.gamasutra.com/view/news/37939/Opinion_Journalistic_Rage.php
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.