עבור לתוכן

מארז גדול רחב ומתאים לSLI/CF

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מארז גדול נוח מסיבי והדבר הכי חשוב הוא יופיו המארז יעמוד על שולחן ולכן אשמח לכמה נורות לד וכדומה אתם יודעים שלב ההשווצה במחשב.. בעיקרון חשבתי על ה CM scout אבל הוא קטן מידי אשמח לתשובות בונות ועוזרות

תודה, דניאל

פורסם

לפני שאתה בכלל חושב על זה...

מארז שנמצא על השולחן (ז"א לא רחוק מהראש שלך), עם שני כרטיסי מסך, יעשה כל כך הרבה רעש ישר בתוך האוזן שלך שתרצה לעשות כמעשה ואן גוך. אני הייתי שוקל שוב את נושא המיקום שלו.

עוד דבר לגבי המקום, אם הוא על השולחן, ומואר מאוד, זה מציק.

פורסם

מתנגד לנאמר מעליי :)

לי יש מארז עם 2 כרטיסי 5850 בCF ליד האוזן שלי מואר בנורות לד כחולות.

שקט לחלוטין והאורות לא מפריעים :)

פורסם

הכל יחסי. לא יודע מה זה שקט בשבילך, אבל אם יש לך זוג כרטיסי 5850 עם קירור מקורי (מה שיש על כרטיס reference) ואתה טוען שזה שקט לחלוטין, הסטנדרטים שלנו שונים לגמרי :)

פורסם

P183/193 של אנטק ו HU001 של NZXT מגיעים עם חומר מבודד רעשים מבפנים ואם אתה מנצל את כל המאווררים ודואג לשים מאווררים שקטים אתה תקבל מארז שקט מאוד ברמה של חרישי.

לגבי היופי, עניין של טעם.

פורסם
  • מחבר

חחח ידידי תודה על העזרה יש לי אפשרות להניח את המחשב גם על מין מסילת גלגלים מתחת לשולחן הרחב, הרעיון של האסטתיות החיצונית הוא בעיקר ליופי והבחירה שלי לשים אותו על השולחן היא שהמזגן יהיה מכוון הישר עליו בטמ'פ ממוצעת של כ16 מעלות כמעט כל היום דבר שישפר את הקירור D: הרעיון של המיקום והרעש הינו מפריעה לי מכיוון שרוב היום אני עם אוזניות גיימינג אקוסטיות והאורות רק יוסיפו לאווירה ^^.

אז שוב אשמח לשמוע הצעות נוספות בנושא הנ"ל

תודה רבה מראש,דניאל.

נ.ב: שאני אומר על השולחן איני מתכוון שהוא קרוב אל הראש שלי אני מתכוון על השוחן במרחק של כמטר וחצי מתחת למזגן .תודה.

פורסם
  • מחבר

סליחה על החפירה אבל אפשר הצעות רלוונטיות בנושא? :)

פורסם

אז לא מעניין אותך השקט?

קח את ה CM690II Advanced ותוסיף לו עוד מאוורר מול הכרטיסי מסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים