עבור לתוכן

מה הקטע של מוזילה ? מפיירפוקס 4 ל 7 תוך כמה חודשים

Featured Replies

פורסם

לפני כל עדכון גרסא יש בדיקה של התוספים + עדכון וזה אומר לך מה לא יעבוד על הגרסא החדשה

• תגובות 41
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בדיוק על זה אני מדבר.

מאז 4 הסופי כמעט הכל (לא הכל) עבד גם על 5 ו 6 ו 7.

חלק הותאמו לעבוד, חלק עובדים למרות שהם לא עודכנו "להצהיר תמיכה".

הבדיקה שהFF עושה היא רק מול מה שהתוספים מצהירים, ואלו בהרבה מקרים לא מעודכנים באופן תדיר, ולחלקם לוקח חודשים עד שהם מקבלים עדכון (אם בכלל).

בקיצור הבדיקת תאימות כמעט ולא עוזרת לי לדעת לפני שאני מנסה.

ועל פי המספור האגרסיבי כבר אי אפשר לדעת מתי יש שינוי מהותי ומתי זה סתם כמה שיפורים שלא אמורים להשפיע על תוספים.

פורסם

גם אם זה לא שיפור משמעותי זה עדיין יכול לשבור תוסף

TMP וגריסמונקי נשברים כמעט כל NIGHTLY שני ואני מבטיח לך ששם השינויים מאוד מינוריים

פורסם

אני כבר לא יודע אם התוספים יעבדו אחרי העדכון או לא.

הרי הרבה תוספים לא מעודכנים להצהיר על תמיכה בגירסה חדשה כל שבוע, וקשה לדעת אם הם יעבדו בכל זאת כמו שקרה בגרסאות קודמות.

בין 3 ל 4 ידעת שיש בעיה של תאימות, עכשיו אתה לא יודע עד שהפצצה תנחת.

הפעם יש הבדל משמעותי שובר תוספים ?

והפעם ?

והפעם ?

והפעם ?

לעדכן או לא לעדכן, זאת השאלה.

תעדכן- אין הבדל גדול בין הגרסאות- זלילת זיכרון?- לא בדקתי את זה.

רק הג'אווה לא הייתה מעודכנת אבל זה סודר

פורסם

האם מוזילה הורידה באתר התוספים את האופציה לראות באיזו גרסה של FF הם עובדים, או שפיספסתי משהו ?

פורסם

כאשר אתה לוחץ על ADD TO FIREFOX הוא יגיד לך אם התוסף לא נכתב בו תמיכה לגרסא שאיתה אתה גולש כרגע

בכל מקרה המידע נמצא בVERSION INFORMATION בתחתית הדף

פורסם

תודה. חבל שהם לא השאירו את זה בולט בתיאור של התוסף.

פורסם

בשביל מה? אם הוא תואם לגירסה שלך (וזה מה שחשוב), יופיע לך כפתור ההוספה. אם הוא לא תואם, במקום הכפתור תופיע לך הודעה לגבי חוסר התאימות הזה. מה רע?

פורסם

צודק, אני חושב שבגלל ה- Nightly Tester בעבר לא היה מופיע לי חוסר תאימות, אבל עכשיו זה עובד יופי.

פורסם

אם כבר פיירפוקס אז.. איזה גירסה הכי אופטימלית בשבילי?

אני עובד עם התוספים הבאים: IDM, Babylon, Xmarks, ABP ויש עוד כמה.. אבל חשוב לי שאלה יעבדו

כרגע אני עם 3.6 :)

פורסם

החדשה ביותר מין הסתם, מה הקטע? איזה אינטרס יש לך לשדרג במודע לגירסה שהיא לא החדשה ביותר? זה לא שיש איזו תקלה נוראית בגירסה החדשה וכולם ממליצים להתרחק ממנה או משהו..

פורסם

כרגע רק 3.6 ו-7 נתמכות...

4/5/6 כבר לא נתמכות וכשתצא 8 תיפסק התמיכה ב-7.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים