עבור לתוכן

כרטיס מסך לא עובד, כנראה בגלל משחה טרמית שנזלה עליו.

Featured Replies

פורסם

אין לי מושג אם זה קשור לפורום הזה אבל אין ספק שפה רוב המומחים לאסונות נמצאים.

לפני שלוש וחצי שנים קנינו מחשב ניורון P3 600 עם RAGE XL שמאוחר יותר החלפנו ל GF2 MX400 של inno3D. לפני חצי שנה קיבלתי מחשב חדש והישן נהיה של אחיות שלי. כשלפני קצת יותר מחודש נשרף לי הכרטיס מסך בחדש לקחתי להן את ה GF2 ושמתי להן את ה ATi Rage XL הישן. מה שראיתי שם בפנים היה מוזר.

המעבד הוא ב Slot והוא מעל הכ. מסך. היה על הכרטיס מסך איזושהי "שעווה" מוזרה שנזלה על הסלוט AGP וממנו לכרטיס. הורדתי אותה עם היד מהכרטיס ומהסלוט אבל לא היה לי איך להוציא את מה שנכנס לחורים הקטנים של הסלוט AGP. שבועיים אחרי זה החנות שהבטיחה להחליף לי את הכרטיס נתנה לי כרטיס MX440 זמני כי הם לא מצאו עדיין את הכרטיס שלי אז החזרתי לאחיות שלי את שלהן ושמתי אצלי את הזמני.

ה RAGE עבד סבבה אבל עכשיו ה GF2 עושה להן צרות. כל פעם שמזיזים את המחשב שלהן הוא ממשיך לעבוד עד שמכבים אותו ואז כשמנסים להדליק הוא לא מזהה את הכרטיס מסך! לפעמים אם מתעסקים קצת עם החיבור מאחורה מה שמזיז את הכרטיס קצת בפנים, הוא עובד.

בקיצור, הניחוש הכי טוב שלי זה איזושהי בעיה במגעים, אבל אין לי שמץ של מושג איך אני מנקה את המשחה הזאת.

נ.ב: כדאי לבזבז קצת מה NB2 שלי על המעבד הזה שלא יישרף?

פורסם

תנסה עם מקלות לניקוי אוזניים טבולים בקצת אלכוהול..

כמובן שאחרי תן לאלכוהול כמה דקות להתיבש לחלוטין :]

פורסם
  • מחבר

תסתכל על הגודל של החורים ועל הגודל של מקלוני אוזניים...

פורסם

זה לא שעווה, זה דבק חם ושמו אותו שם בכוונה כדי שיחזיק את הכרטיס במקום כי לא היו קליפסים לסלוט ה AGP באותם ימים.

זה היה מקובל אצל ניורון באותו זמן.

פורסם
  • מחבר

אז מישהו יודע איך אני פותר את הבעיה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים