עבור לתוכן

משחקי מכות ל- PC, יש דבר כזה?

Featured Replies

פורסם

חוץ מ- Street Fighter IV שלא אהבתי, האם יש DOA/Tekken/WWF/WWE למחשב?

פורסם

אם אתה שואל לגבי משחקים ספציפיים אז חיפוש מהיר בגוגל ייתן לך תשובה. למשל תוך שנייה מצאתי שאין Tekken למחשב.

פורסם

let me yahoo that for you :D

פורסם

mortal kombat אחלה משחק :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יש סוף סוף גם אני קיבלתי הפנייה לגוגל :yelclap:

מה שאני יודע מן הסתם לעשות, רציתי לדעת אם יש מישהו שמכיר. ו- Mortal Kombat למחשב ישן לי מידי, אם היה את האחרון שיצא לקונסולות זה היה טוב. בעסה

פורסם

לMAME יש את כל הקלאסיקות:

סדרת Mortal Kombat עד UMK3

סדרת Street Fighter עד Alpha/Zero 3

סדרת Marvel vs Capcom

יכול להיות שיש גם חדשים יותר, לא בדקתי. חלק מהמשחקים זמינים לאמולטורים אחרים.

פורסם

יש סוף סוף גם אני קיבלתי הפנייה לגוגל :yelclap:

מה שאני יודע מן הסתם לעשות, רציתי לדעת אם יש מישהו שמכיר. ו- Mortal Kombat למחשב ישן לי מידי, אם היה את האחרון שיצא לקונסולות זה היה טוב. בעסה

שאלת באופן די מפורש שאלה שלפחות לחלק ממנה יש תשובות שאפשר למצוא תוך כמה שניות בגוגל. למה ציפית? אם כבר חיפשת בגוגל אם יש את המשחקים האלה למחשב, למה ציינת אותם בשאלה? ואם לא התכוונת לשאול באופן ספציפי על המשחקים האלה, יכלת לציין זאת כדי לחסוך לכולם זמן כתיבה. כמו שאתה יכול לראות מהתגובה שלי לא היה לי ברור אם אתה שואל ספציפית על המשחקים האלה או על משחקי מכות באופן יותר כללי.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני אסביר את עצמי מחדש, כנראה שלא הייתי מספיק ברור. בכותרת התכוונתי למשחקי מכות ל- PC ובהודעה עצמה נתתי דוגמאות למשחקים. לגבי חיפוש עצמאי בגוגל אין ספק שיכלתי לעשות את זה, רק רציתי לדעת האם מישהו מכם נתקל במשחק כזה או אחר למחשב זה הכל.

פורסם

לMAME יש את כל הקלאסיקות:

סדרת Mortal Kombat עד UMK3

סדרת Street Fighter עד Alpha/Zero 3

סדרת Marvel vs Capcom

יכול להיות שיש גם חדשים יותר, לא בדקתי. חלק מהמשחקים זמינים לאמולטורים אחרים.

שכחת את משחק המכות הכי טוב אי פעם: KILLER INSTINCT 2

וגם STREET FIGHTER 3RD STRIKE

שתיהם רצים על MAME היום.

ואם כבר על אמולטורים דיברנו, יש גם את ZINC! - האמולטור למכונות נאמקו הישנות שבו אפשר לשחק SOUL EDGE 2\DOA וכו'

לא יודע למה הפסיקו להוציא את המשחקים האלה למחשב, הנזק שנגרם לחברות האלו גדול יותר מהתועלת של היחסים עם סוני וגם יש הרבה פוטנציאל למולטי פלייר.

פורסם

יש לי חבילה של כל המשחקי מכות ויריות שהורדתי ושחררתי לרשת לפני כמה שנים - mame32..

אם אתה מעוניין אז תפנה אלי בפרטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים