עבור לתוכן

מחפש כרטיס מסך טוב (HD, משחק מדי פעם ועריכת וידאו)

Featured Replies

פורסם

שלום,

חזרתי מחו"ל וגיליתי כי כרטיס המסך שלי שבק חיים :-( וכעת אני משתמש ביציאת הVGA שיש בלוח האם שלי :-( :-(

אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך בסיסי אך טוב. מה שחשוב זה יציאת DVI ותמיכה ב-HD, ושיאפשר הרצת משחקים בינוניים (כמו sims) בצורה חלקה. וכמובן, שלא יהיה יקר מדי.

על איזה כרטיס הייתם ממליצים?

תודה.

פורסם

צריך לדעת את המפרט - לוח אם, ספק, רזולוציית מסך, תקציב.. כדי לא סתם להטעות.. מה היה הכרטיס הקודם..

פורסם
  • מחבר

אני לא זוכר בדיוק את המפרט שלי. אמנם המחשב שלי די ישן (3-4 שנים, מעבד intel E6700) אבל יש בלוח האם PCI-E.

לא קבעתי תקציב כי אני רוצה כרטיס מספיק טוב. האינסטינקט שלי אומר משהו בין 300 ל-600 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

תודה. נוח לי לקנות ב-KSP, שם אין את הדגם הזה, אבל ראיתי ב~350 2 אופציות:

GT520 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E‎

GT430 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E‎

אין הן? מה עדיף?

פורסם

לא זה ולא זה שניהם חלשים. כדאי לך להקשיב להמלצה שניתנה לך :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יש משהו מקביל לזה ב-KSP? או באזור חיפה?

פורסם
  • מחבר

בדקתי בכמה חנויות באזור חיפה (ivory, ksp, noa) ולכולם אין את הכרטיס הזה - האם יש לכם המלצה על כרטיס דומה שיש במלאי?

תודה,

פורסם

הקישור של electric לא עובד אצלי כרגע, מוביל אותי לאתר הראשי אני מניח שהוא התכוון לכרטיס הנ"ל:

http://tms.co.il/product/8763

כרטיס באמת בעל יחס עלות ביצועים מדהים.

בעבר היתה להם את גרסת הGDDR5 הנהדרת אך כנראה שאזל מהמלאי.

כרטיסים בטווח מחיר קרוב בעלי ביצועים קרובים יהיו 8600/9600 מהסדרות הישנות של nvidia.

פורסם
  • מחבר

תודה,

אבל המצב שלי הוא כזה שכעת אני ללא כרטיס מסך וללא יציאה דיגיטלית. לכן אשמח לקנות כרטיס מסך במהרה (ולא לחכות שבוע+ למשלוח). כל הלינקים שנתתם הם לחנויות לא באזור חיפה.

על איזה כרטיס הייתם ממליצים שניתן לקנות היום או מחר בקרבת חיפה.

שוב, תודה

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל לצערי אין להם במלאי (ייקח שבוע+ להגיע) :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים