עבור לתוכן

שאלה בנוגע לגיבוי משחקים לאחר פירמוט

Featured Replies

פורסם

אני מתקין משחקים במחיצה יעודית, ומשמר את האות שלה, יש לי כאן משחקים שהותקנו ב-2008 ומעלה.

את כל ספריית Documents and Settings ב-XP או Users (ו-ProgramData) ב-Win7, אני תמיד דואג לגבות לפני פירמוט.

כך שמבחינת קבצים כמעט תמיד יש הכל בהישג יד. מעבר לקבצים, המשחקים "מתחלקים" אצלי ל-2, אילו שתלויים במפתחות Registry ואילו שלא.

במקרה שלי, הרבה מהמשחקים שהתקנתי לא היו תלויים בערכי registry בכדי לפעול, אפילו אם החדירו כמה בהתקנה. אולם קרה שהתאפסו הגדרות במשחק.

למקרים בהם המשחקים אכן מחייבים ערכי registry, או סתם ליתר בטחון - ישנן תוכנות כמו Total Uninstall שמאפשרות ייצוא של הערכים הרלוונטים, לכל משחק מותקן שתבחר, אל קבצי REG (אחד להתקנה ואחד להסרה) שאתה יכול להריץ מתי שבא לך והמפתחות יוחדרו \ יוסרו באופן אוטומטי ומידי.

התוכנה הזאת גם יודעת להצביע על כל קבצי האפליקציה\משחק אם פרוסים בספריות שונות ומאפשרת גיבוי שלם (קבצים + רג'יסטרי)

פורסם
  • מחבר

פעם, למדתי שכדאי ליצור מחיצה מיוחדת למשחקים אם אני משתמש בשני HD מישהו מוכן לתת לי קצת יותר הסבר והאם זה כדאי בכלל?

פורסם

אם יש לך שני HD אז מן הסתם כבר יש לך שתי מחיצות, אחת למערכת ואחת לדברים אחרים (גם התקנות של משחקים).

אני לא יודע עד כמה זה עוזר עם HD מכני רגיל

אני כן יודע שעם SSD זה עוזר מאוד לזמני טעינה

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי שיש דיסק דינאמי שיש בו מחיצה מיוחדת שאפשר ליצור משתי HD משהו כזה עד כמה זה נכון הדבר הזה?

פורסם

אתה מדבר על RAID 0

פורסם
  • מחבר

לא, אני למדתי שיש מחיצה בדיסק דינאמי שמיועדת במיוחד למשחקים שחלק מהביטים נשמרים ב HD 1 והחלק ב HD השני..

פורסם

זה נקרא RAID 0

אולי אם תחליט שאתה קורא לפני שאתה אומר שזה לא זה אנחנו נתקדם לאנשהו

פורסם
  • מחבר

אוקייי נגיד וזה זה, יש אפשרות לעשות מחיצה כזו ב windows xp והאם זה עדיף על מחיצה פשוטה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים