פורסם 2011 בספטמבר 2214 שנים אני מדבר על זה: המוכר בחנות חשמל אמר שלא נמכר דבר זה יותר והציעה לי זה: מישהו יודע למה הקודם לא נמכר יותר במדינה?
פורסם 2011 בספטמבר 2214 שנים מכון התקנים לא נתן להם תקן ישראלי. תוכל למצוא אותם במקומות שמוכרים מפצלים בלי תקן.
פורסם 2011 בספטמבר 2214 שנים טוב שכבר אין...יותר מדי משקל/לחץ/שטח על שקע אחד: חוסם שקעים קרובים, עלול לגרום לנזק לשקע שאליו הוא מחובר בעת הפעלת לחץ, חשוף יותר למכות/משיכות וכו'.מפצל עם כבל אפשר להחביא בארון ולא להשאיר חיבורים/כבלים חשופים על הקיר.
פורסם 2011 בספטמבר 2214 שנים אצלי בחדר במקום להתעסק עם מפצלים חלשים פשוט החלפתי את השקע לאחד עם הרבה חיבורים (שמחובר עם ברגים לקיר).
פורסם 2011 בספטמבר 2214 שנים מחבר אצלי בחדר במקום להתעסק עם מפצלים חלשים פשוט החלפתי את השקע לאחד עם הרבה חיבורים (שמחובר עם ברגים לקיר).מה נשמע קיין מקומנד & קונקיואר? ;D היום עשיתי אותו דבר וחיברתי אקוואריום (3 מקורות), מנורה וטלפון.
פורסם 2011 בספטמבר 2214 שנים מחבר אז הנה מצאת פתרון לבעיה בעצמך : לא זה כבר משהו אחר. אני דיברתי על מפצל חשמל ל4 בשביל לחבר לשקע מגן, שקע מגן לחבר לקיר. מודם, נתב אלחוטי, דיסק קשיח חיצוני - זה מה שאני אחבר למפצל. הרבה משקל דווקה...
פורסם 2011 בספטמבר 2414 שנים המפצל אם הכבל טוב יותר מכל בחינה אפשריתאם אתה רוצה את המפצל המרובע (למה ???) תחפש סטוק ישן בחנויות חומרי בניין של השכונה
פורסם 2011 בספטמבר 2414 שנים מחבר המפצל אם הכבל טוב יותר מכל בחינה אפשריתאם אתה רוצה את המפצל המרובע (למה ??? ) תחפש סטוק ישן בחנויות חומרי בניין של השכונהכי אני לא רוצה לראות אותו על הרצפה. מים, אבק, גשם בחלון בחוץ... ואפשר למעוד עליו אפילו בסיכוי נמוך כמובן. מפצל בקיר, לא יפריע, אני אוכל לראות אותו תמוד ולחבר דברים בלי להתכופף - יהיה נוח.
פורסם 2011 בספטמבר 2414 שנים מפצל 4 תקעים בקיר הוא הרבה יותר גרוע. הוא יוצא קצת ומתחיל להתחמם ולעשות קשת, בלי שתשים לב שהוא יצא. זה הרבה יותר חמור ממים או אבקלרוב המפצלים של השקעים יש חורים שמאפשרים לתלות אותם אל הקיראם אתה רוצה משהוא קבוע, תחליף את השקע בקיר עצמו ל 4+ שקעים של ניסקו או דומים שיהיו מחוברים קבוע
פורסם 2011 בספטמבר 2414 שנים להתרחק מהמפצל הזה(המרובע) כמו מח*א לא מפליא שאסרו למכור אותו בכל מקום שקצת מכבד את עצמו. אצלי בעבודה הוא שרף שקע בגלל חיבור לשקע שהתרופף ממשקל הכבלים שהיו מחוברים אליו, דבר שהיה נמנע אם היה מקובע מפצל עם כבל :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.