עבור לתוכן

C# - יצרתי Class Library חדש איך אני מוסיף לו Main ?

Featured Replies

פורסם

יצרתי Class Library ובו כתבתי את כל ה-Classes שלי, ניסיתי לעשות קליק ימני על הפרוייקט ואז יצרתי Class חדש ובו כתבתי את ה-Main אבל כשאני מריץ הם לא מכירים אחד את השני ואין לי מושג איך מוסיפים, ניסיתי קליק ימני על ה-Preferences ואז Add Preferences וניסיתי לבחור את הקובץ DLL שלי עם כל ה-Classes וזה לא הולך.

פורסם

אתה צריך להוסיף REFERENCE (אם הבנתי נכון את מה שאתה מנסה לעשות), ואז להשתמש - using...

פורסם

קודם כל, לא ניתן להריץ Class Library. בשביל להיות מסוגל להריץ אתה צריך להוסיף פרוייקט חדש, מסוג Console Application או Windows Application ל-solution שלך.

בפרוייקט החדש צריך לעשות Add Reference לפרוייקט הקיים, ואז כמו שנאמר מעליי, בשביל שתוכל "לראות" את המחלקות שבספרייה שיצרת, צריך לעשות using ל-namespaceים שלהם, אם יש כאלו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אבל כשאני עושה קליק ימני על הפרוייקט שלי ואז ADD ואז NEW ITEM אין לי ברשימה Console Application.

אני יכול ליצור חדש אבל מה אם אני רוצה שגם ה-MAIN שלי יהיה תחת הפרוייקט שלי ? (ה-Class Library)

פורסם

קראת מה שרשמתי?

אתה צריך להוסיף פרוייקט חדש, מסוג Console Application או Windows Application ל-solution שלך.

Class Library מתקמפל ל-DLL (דהיינו, ספריה) ולא ל-EXE (קובץ הרצה). אין משמעות לשים בו main. אתה יכול כמובן להפוך את הפרוייקט מ-Class Library ל-Windows Application, ואז הוא לא יהיה DLL יותר.

פורסם
  • מחבר

אז בעצם מה שאתה אומר זה ליצור Console Application חדש ולקשר אותו ?

אי אפשר ששניהם ישבו באותו ב-Solution ?

פורסם

מה לא ברור ב"אתה צריך להוסיף פרוייקט חדש ל-solution שלך"?

פורסם
  • מחבר

מה לא ברור בזה שאמרתי שאין לי תחת ה-Solution שלי אפשרות לפרוייקט Console Application חדש ?

פורסם

מה מופיע לך כשאתה לוחץ כפתור ימני על ה-solution שלך ובוחר Add?

פורסם
  • מחבר

קובץ מצורף

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא לחצת על ה-solution, לחצת על הפרוייקט. ה-solution זה מה שמופיע מעל הפרוייקט ונקרא, איך לא, solution.

פורסם
  • מחבר

רגע אז עכשיו אני קצת מבולבל, איך אני יוצר solution חדש ?

פורסם

אתה לא צריך לייצר Solution חדש!

גם אם אתה לא מודע לזה, את הפרוייקט שלך יצרת בתוך Solution (כי ככה הסטודיו עובד).

Solution זה אוסף של פרוייקטים - כרגע יש לך רק אחד מסוג Class Library.

אתה צריך לקחת את ה-Solution הקיים שלך ולהוסיף לו פרוייקט חדש מסוג Console Application או Windows Application.

תעשה File>New Project ותבחר את הסוג שאתה רוצה. במסך פרוייקט חדש למטה יש לך שדה של Solution. תבחר שם 'Add to solution' וזה יוסיף לך את הפרוייקט החדש ל-Solution של הפרוייקט הקיים (כל זה בהנחה וכרגע הסטודיו פתוח על הפרוייקט המקורי שלך).

אחרי זה כמו שהוסבר פה תוסיף לפרוייקט החדש reference לישן, תעשה using וכו'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים