פורסם 2011 בספטמבר 2014 שנים יצרתי Class Library ובו כתבתי את כל ה-Classes שלי, ניסיתי לעשות קליק ימני על הפרוייקט ואז יצרתי Class חדש ובו כתבתי את ה-Main אבל כשאני מריץ הם לא מכירים אחד את השני ואין לי מושג איך מוסיפים, ניסיתי קליק ימני על ה-Preferences ואז Add Preferences וניסיתי לבחור את הקובץ DLL שלי עם כל ה-Classes וזה לא הולך.
פורסם 2011 בספטמבר 2014 שנים אתה צריך להוסיף REFERENCE (אם הבנתי נכון את מה שאתה מנסה לעשות), ואז להשתמש - using...
פורסם 2011 בספטמבר 2014 שנים קודם כל, לא ניתן להריץ Class Library. בשביל להיות מסוגל להריץ אתה צריך להוסיף פרוייקט חדש, מסוג Console Application או Windows Application ל-solution שלך.בפרוייקט החדש צריך לעשות Add Reference לפרוייקט הקיים, ואז כמו שנאמר מעליי, בשביל שתוכל "לראות" את המחלקות שבספרייה שיצרת, צריך לעשות using ל-namespaceים שלהם, אם יש כאלו.
פורסם 2011 בספטמבר 2014 שנים מחבר אוקיי אבל כשאני עושה קליק ימני על הפרוייקט שלי ואז ADD ואז NEW ITEM אין לי ברשימה Console Application.אני יכול ליצור חדש אבל מה אם אני רוצה שגם ה-MAIN שלי יהיה תחת הפרוייקט שלי ? (ה-Class Library)
פורסם 2011 בספטמבר 2014 שנים קראת מה שרשמתי?אתה צריך להוסיף פרוייקט חדש, מסוג Console Application או Windows Application ל-solution שלך.Class Library מתקמפל ל-DLL (דהיינו, ספריה) ולא ל-EXE (קובץ הרצה). אין משמעות לשים בו main. אתה יכול כמובן להפוך את הפרוייקט מ-Class Library ל-Windows Application, ואז הוא לא יהיה DLL יותר.
פורסם 2011 בספטמבר 2014 שנים מחבר אז בעצם מה שאתה אומר זה ליצור Console Application חדש ולקשר אותו ?אי אפשר ששניהם ישבו באותו ב-Solution ?
פורסם 2011 בספטמבר 2014 שנים מחבר מה לא ברור בזה שאמרתי שאין לי תחת ה-Solution שלי אפשרות לפרוייקט Console Application חדש ?
פורסם 2011 בספטמבר 2014 שנים לא לחצת על ה-solution, לחצת על הפרוייקט. ה-solution זה מה שמופיע מעל הפרוייקט ונקרא, איך לא, solution.
פורסם 2011 בספטמבר 2114 שנים אתה לא צריך לייצר Solution חדש!גם אם אתה לא מודע לזה, את הפרוייקט שלך יצרת בתוך Solution (כי ככה הסטודיו עובד).Solution זה אוסף של פרוייקטים - כרגע יש לך רק אחד מסוג Class Library.אתה צריך לקחת את ה-Solution הקיים שלך ולהוסיף לו פרוייקט חדש מסוג Console Application או Windows Application.תעשה File>New Project ותבחר את הסוג שאתה רוצה. במסך פרוייקט חדש למטה יש לך שדה של Solution. תבחר שם 'Add to solution' וזה יוסיף לך את הפרוייקט החדש ל-Solution של הפרוייקט הקיים (כל זה בהנחה וכרגע הסטודיו פתוח על הפרוייקט המקורי שלך).אחרי זה כמו שהוסבר פה תוסיף לפרוייקט החדש reference לישן, תעשה using וכו'.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.