פורסם 2011 בספטמבר 1814 שנים שלום , לפני חצי שנה קניתי מחשב חזק מאוד עם כל הרכיבים הכי חזקים בשוק ... שזה כולל גם את הVERTEX 3 , ואני רואה שהמחשב לא מהיר כמו שהוא היה אמור להיות עם כרטיס פי 10 יותר מהיר , אז בדקתי וראיתי שבהעתקות ופתיחת קבצים וקבצים מקובצים המהירות לא עולה על 120M ,אני עשיתי כל מה שהמליצו לי באתרים אחרים ( כולל לשנות את הבקר לAHCI שעזר קצת בפתיחה של הווינדוס )מה אני עושה ?
פורסם 2011 בספטמבר 2014 שנים אם אתה מעתיק מכונן אחר / לכונן אחר, אז הכונן השני יגביל את קצב ההעברה. גם במקרה של דחיסה/פתיחה יש תהליכים אחרים שמתרחשים במקביל ומגבילים את המהירות.המהירויות המטורפות ששמעת עליהן מתקבלות בפועל רק בקריאה לזכרון (הפעלת וינדוס ותכנות, טעינת מידע) וכתיבה מהזכרון.
פורסם 2011 בספטמבר 2114 שנים מחבר המהירויות שאמרתי הם העתקה מהכונן לתוכו ככה שזה אמור להיות מהיר.בדקתי מהירות ליפני חודשיים , זה היה 420 קריאה 120 כתיבה.כן הכרטיס מחובר בsata3.נכנסתי לאתר של ocz אין עדכון דרייברים אבל יש שם ssd update שזה אמור להיות טוב אבל שנכנסתי לשם זה אומר שאי אפשר להתקין את העדכון שהווינדווס פועל על הדיסק , מה אני עושה
פורסם 2011 בספטמבר 2114 שנים אם יש לך על הדיסק הקשיח הרגיל מערכת הפעלה אתה יכול לעלות ממנהאם לא אז תבדוק בפורומים שלהם איך מעדכנים.אני מציע לך להתקין על הקשיח הרגיל מערכת הפעלה כרזרבה למקרים כאלה.
פורסם 2011 בספטמבר 2114 שנים אני לא מבין למה אתה לא מעלה תמונה של AS SSD, זה יעזור לי לראות מה הבעיה הרבה יותר מהתיאור הדל שאתה נותן.
פורסם 2011 בספטמבר 2614 שנים מחבר כתוב באתר שלocz שלא ניתן לעדכן את הכונן שהווינדוס פועל אליויש רעיונות נוספים ?
פורסם 2011 בספטמבר 2614 שנים מה הבעיה תשים איזשהי מערכת הפעלה על הדיסק הקשיח ותעדכן משםאחרי העדכון תמחוק.עניין של רבע שעה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.