עבור לתוכן

כונן לא מזוהה

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי כונן קשיח נייד של IOMEGA. הוא מחובר גם לחשמל וגם דרך USB. בפעם הראשונה שניסיתי לחבר אותו למחשב הוא עבד מצוין, זה היה לפני חודש בערך. מאז, בכל פעם שניסיתי לחבר אותו, המחשב מזהה אותו כחומרה חדשה אבל לא פותח לי את המסך של האפשרויות (לפתוח אותו עם מדיה סנטר, מחשב שלי וכו'), ואם אני מנסה לגשת לmy computer כדי להגיע לקבצים, כל החלון נתקע עד שאני מכבה את הכונן, ואז הכל חוזר מיד לעבוד כמו שצריך.

ניסיתי לעשות ריסטארט, ניסיתי להוציא אותו מהחשמל ואז להכניס שוב, ניסיתי לעשות ריסטארט כשהכונן כבר מחובר, וזה לא עבד. היום גם חיברתי אותו למחשב אחר, וקרה אותו הדבר. כשחיברתי אותו לטלוויזיה יכולתי להיכנס לקבצים אבל הם לא עבדו כ"כ טוב.

לא ידוע לי על מכות שהוא ספג, על הפסקות חשמל, על אנשים שנגעו בו ועל עוד כל מיני מפגעים...

אני משתמשת בלפטופ של COMPAQ עם ווינדוז ויסטה (בבקשה אל תצחקו עליי), חיברתי אותו גם ללפטופ של DELL אבל כאמור לא היה ממש הבדל.

למישהו יש רעיון איך אני יכולה לתקן את זה? בבקשה בבקשה?

פורסם

נשעמ כמו כונן תקול. לממש אחריות.

פורסם
  • מחבר

יש עם זה כמה בעיות, הוא כן עבד לי לפני חודש, והוא גם לא שלי, אז אני לא יודעת אם יש עליו בכלל אחריות או לא. הייתי יכולה לשאול את מי שהלוותה לי אותו אבל אני מעדיפה שהיא לא תדע.

פורסם

המשתמשת כרגע בצבא ותחזור רק בסופ"ש. בתור ידיד שלה אני מקפיץ את ההודעה למעלה.

אשמח אם תתנו עוד הצעות איך ניתן לטפל בתקלה עצמה.

תודה (:

פורסם

אני יכול לומר מה אני הייתי עושה: הייתי מוציא את הכונן מהמארז, מחבר אותו ב-SATA או IDE למחשב עצמו, ומריץ בדיקות מסביבת DOS. כמו למשל מ-HIREN CD.

זה יכול להיות משהו פשוט כמו TABLE שהתחרבשה כתוצאה משליפת הדיסק בלי לעשות EJECT במערכת ההפעלה.

אבל זה יכול להיות גם בעיה בבקר עצמו, ואז באמת אין המון מה לעשות. ואז זה גם לא אשמתה, אלא תקלה פיסית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים