פורסם 2011 בספטמבר 1714 שנים קיבלתי מבזק מודם ראוטר אלחוטי 2760u הנ"ל מחובר ועובד יפה עם סיסמה WEP חיברתי אליו דרך יציאה LAN ראוטר של 3COM גם לכניסה LAN גם 3COM עוד יפה אלחוטי וקוויאני מנסה להוסיף סיסמה ל-3COM בכתובת יצרן שלו 192.168.1.1 לא מצליח להכנסאנא עזרתכם
פורסם 2011 בספטמבר 1714 שנים מבואת WAN של ה3COM צריכה להתחבר למבואת LAN של ה D-Link.על איזה סיסמא אתה מדבר? אני מקווה שאתה מבין שWEP זה בדיחה ולא אבטחה.
פורסם 2011 בספטמבר 1714 שנים מחבר אני מנייח שהמחשב שלך מחובר לנתב של בזק?המחשב שלי מחובר לראוטר בזקןמחשב אחר מחובר לראוטר 3COMאני מנסה לשנות את הפרמטרים של 3COM ולא מצליח עם כתובת היצרן כפי שציינתי
פורסם 2011 בספטמבר 1814 שנים מחבר כמובן. תקרא שוב אתה תגובה שלי והפעם תנסה גם להבין אותה.[/quoראשית התנצלות שאני לא מומחה גדול -מנסה ללמודלראוטר השני 3COM יש 4 כניסות LAN וכניסת DSL רק כאשר אני מחבר כבל מהראוטר-מודם של בזק לכניסת LAN ב- 3COMהמחשב מתחבר לאינטרנטאין כניסת WAN לראוטר 3COMאו שאני לא מבין משהו, אשמח לעזרה
פורסם 2011 בספטמבר 1814 שנים DSL זוהי כניסת הWAN.נשמע שזה נתב שיודע לעבוד רק בDSL (לא כבלים).מה אתה מנסה להשיג בדיוק. למה לך שני נתבים?
פורסם 2011 בספטמבר 1814 שנים מחבר DSL זוהי כניסת הWAN.נשמע שזה נתב שיודע לעבוד רק בDSL (לא כבלים).מה אתה מנסה להשיג בדיוק. למה לך שני נתבים?ראוטר אחד בקומה התחתונה וזה ראוטר -מודם של בזק 2760U ממנו יוצא כבל ממבואה LAN לקומה שניה ושם נמצא ראוטר 3COMהמטרה שיהיה לי כסוי טוב של WIFI בבית (אחד לכל קומה) . ראוטר 3COM עובד רק כאשר הכבל מחובר אליו למבואה LAN ולא למבואה DSL
פורסם 2011 בספטמבר 1914 שנים מחבר אתה לא צריל שני נתבים בשביל משהו כזה.מה הדגם של ה3COM?אני צריך שני נקודות WIFI מכיוון שאין קליטה בקומה העליונה וזה מה שיש לי, העסק עובד רק אין לי יכולת לשנות פרמטרים בראוטר של 3COM3COM הינו מסוג 54MBPS/108MPPS 11G/CABLE/DSL ROUTER
פורסם 2011 בספטמבר 2014 שנים אל תצוטט תגובות מעליך.בשביל שתי נקודות שידור אתה לא צריך לנתב שום דבר. אם כבר יש לך הציוד מוגדר ועובד מה אתה כבר צריך להגדיר בנתב 3COM?
פורסם 2011 בספטמבר 2014 שנים מחבר ראוטר 3COM פתוח לכל ללא סיסמא כללאני חייב גישה על מנת להגדיר לו סיסמא
פורסם 2011 בספטמבר 2014 שנים אז תתחבר אליו פיסית דרך אחד הממשקי LAN שלו ותגדיר את מה שאתה צריך. אתה פשוט יכול להביא אותו ליד המחשב, הוא שוקל הרבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.