עבור לתוכן

עזרה בטענינה מחדש של משחק PHP

Featured Replies

פורסם

אני בונה עכשיו משחק בPHP, המשחק מציג מספרים ראנדומאלים בטבלה (שנבנים על ידי הPHP) והשחקן צריך ללחוץ עליהם לפי הסדר.

הכנתי כפתור "משחק חדש" שמעדכן את השעון אבל אני רוצה שהוא גם יפעיל מחדש את המשחק (כשאני עושה onclick).

ניסיתי לשים את כל הקוד של הPHP בתור פונקציה ואז להריץ אותה, אבל זה לא עובד כבר ממהתחלה (וגם לא כשאני שם אותה בonclick).

מישהו יכול לעזור לי עם דרך או לטעון את הדף מחדש, או להריץ איכשהו מחדש את הקוד של הPHP (אני אל ייודע אם זה אפשרי)?

המון תודה לעוזרים!

פורסם

ה-PHP רץ בצד השרת, אז אין דרך להפעיל את המשחק בלי להודיע את זה איכשהו לשרת.

אפשר לעשות refresh באמצעות javascript די בקלות (גגל javascript refresh ותמצע די והותר דוגמאות).

קצת יותר יפה לעשות את זה באמצעות ajax, ככה שאת המידע שאתה רוצה להביא מהשרת תוכל להביא "מאחורי הקלעים".

אם המשחק שלך לא צריך לשלוף שום מידע מהשרת, אז יותר יפה יהיה לכתוב אותו לחלוטין ב-javascript (וככה בשביל להתחיל את המשחק מחדש לא תצטרך לפנות לשרת בכלל).

פורסם
  • מחבר

ה-PHP רץ בצד השרת, אז אין דרך להפעיל את המשחק בלי להודיע את זה איכשהו לשרת.

אפשר לעשות refresh באמצעות javascript די בקלות (גגל javascript refresh ותמצע די והותר דוגמאות).

קצת יותר יפה לעשות את זה באמצעות ajax, ככה שאת המידע שאתה רוצה להביא מהשרת תוכל להביא "מאחורי הקלעים".

אם המשחק שלך לא צריך לשלוף שום מידע מהשרת, אז יותר יפה יהיה לכתוב אותו לחלוטין ב-javascript (וככה בשביל להתחיל את המשחק מחדש לא תצטרך לפנות לשרת בכלל).

אני יודע שאפשר בJS אבל חשבתי אולי יש גם דרך בPHP

תודה בכל מקרה!

פורסם

PHP הוא בצד השרת. אחרי שהדף מגיע אל הלקוח, שום קוד PHP לא רץ יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים