פורסם 2011 בספטמבר 1414 שנים סגרסה מוקדמת עם קיט פיתוח למפתחים אבל עדיין להורדה חופשית.המאמר בנענע: http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=829798עמוד ההורדה בשלל גרסאות: http://msdn.microsoft.com/en-us/windows/apps/br229516דרישות מערכת:Windows Developer Preview works great on the same hardware that powers Windows Vista and Windows 7:1 gigahertz (GHz) or faster 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor1 gigabyte (GB) RAM (32-bit) or 2 GB RAM (64-bit)16 GB available hard disk space (32-bit) or 20 GB (64-bit)DirectX 9 graphics device with WDDM 1.0 or higher driverTaking advantage of touch input requires a screen that supports multi-touch
פורסם 2011 בספטמבר 1414 שנים תודה, צריך להיות מעניין.נ.באתה יודע איפה אפשר להוריד גרסאת הניסיון ל Visual Studio החדש (לא LightSwitch)?
פורסם 2011 בספטמבר 1414 שנים הורדתי והתקנתי שעה וחיפשתי איך מגיע ל"כל התוכניות" ולא מצאתי עוד שעה חיפשתי איך מכבים/מתנתקים/מאתחלים את החלונות הזה - ולא מצאתי עזרה ותמיכה שמה ריק - אין כלום. גרפיקה - חלק ממנה כמו שהיה ב 1984 . דריברים כמעט אין לכלום ממה שיש לי במחשב. אז - הבנתי, הפנמתי ומחקתי הכל עם פירמוט מלא ושמתי ה CD שצרבתי בזבל
פורסם 2011 בספטמבר 1414 שנים זה pre beta, מה ציפית?ציפית לראות תוכניות ששמו שם בשביל מפתחים וציפיתי לכבות המחשב.זה יותר מדי ציפיות ? לחיצה על START מביא מסך עם שטויות שלהם שנכתב כנראה עם דוסכן - אפילו START אין ב W8 הזה.
פורסם 2011 בספטמבר 1414 שנים מחבר התקנתי על מכונה וירטואלית. עם פחות מ2 גיגה של ראם ומעבד אחד וכרטיס גרפי עם זיכרון של 64 מגה המערכת עושה בוט תוך 4-5 שניות אני לא צוחק איתכם.מה שכן הממשק החדש בסגנון "פלישת האייפון" פשוט מזוויע. אני מאוד מאוד מקווה שהם יתנו אפשרות לשולחן עבודה קלאסי כמו שהיה עד היום. גם בשביל טאבלט זה פשוט דבר נוראי כל הקוביות האלה שמופיעות על כל תוכנה שמתקינים.חוץ מזה היא עדיין קצת לא יציבה ונתקעת בצורה רנדומלית אני מקווה שיסדרו את זה וישחררו עדכון שאפשר יהיה להנות מההדגמה.
פורסם 2011 בספטמבר 1514 שנים ^^^^^ בקשר למהירות העליה - תרשו לי לשאול : הרי החלונות 8 נכון לעכשיו היא במינימום ההכרחי, עם רגיסטרי בתול, אז מה ההתלהבות מזה שהיא עולה ב - 8 שניות ? נראה אותה עם כל ה.... שרוב המשתמשים מתקינים במחשב, שאחרי זה תעלה ב - 8 שניות !
פורסם 2011 בספטמבר 1514 שנים מעבירים את הסמן על התפריט התחל לוחצים על setings בוחרים באפשרות power ואז shut down :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.