עבור לתוכן

מאוכזב מCOD, רוצה לנסות BF- האם אראה משחק שונה?

Featured Replies

פורסם

אני לא אדם שמשחק במחשב יותר מדי, אבל תמיד נחמד שיש משחק שמעביר את הזמן.

לאחרונה, ניסיתי כמה משחקים מסדרת COD ומאוד התאכזבתי.

בגדול, מדובר בסך הכל במשחק יריות פשטני למדי, שדורש לא יותר מלהקדים את האוייב בלחיצה על ההדק.

אין מקום למחשבה, אין אסטרטגיה, אין פיקוד על צוות לוחמים, אין כלום!

המשחק פשוט לא מאתגר, קיוותי לקצת יותר מירי חסר אבחנה.

האם סדרת BF זהה לCOD, או ששם אוכל למצוא אתגרים טקטיים, יכולת פיקוד על צוות לוחמים, הקצאת משאבים ליחידה עליה אני מופקד, במידה ויש?

אני לא רוצה לבזבז את זמני בעוד משחק שכל מטרתו היא הסתערות ותפיסת מחסה, זה עלוב!

פורסם

המשחקיות של BF שונה. וכל מה שציינת ,נראה לי שיותר תתחבר לBF .

בקרוב תהיה ביטא פתוחה לBF3, תנסה אותה.

פורסם

אל תקשיב לזה שמעלי , BF זה משחק מצוין וכיפי אבל הוא לא נותן לך שליטה על יחידה , ויותר טקטיקה.

המלצה שלי למשחק כזה? Rainbow Six Vegas 2 וגם Rainbow Six vags 1 אני אישית אהבתי מאוווווווד את השני . יש לך שליטה מלאה על הצוות שלך ואתה יכול להדריך אותם לאיפה ללכת ומה לעשות וכדו'

אם אתה מחפש משחק שאתה שולט על יחידה צבאית. אז operation flashpoint red river , זה משחק שאני אישית מאוד התאכזבתי ממנו אבל ייתכן שאתה תאהב אותו

פורסם

ניראה לי שהוא מדבר על MP.

במשחקי MP בחיים לא תיהיה לך שליטה על השחקנים האחרים, במיוחד לא כשהגיל של הגיימרים יורד והאינטליגנציה שלהם יורדת בקצב אפילו יותר מהיר.

BF יתן לך משחק הרבה יותר קבוצתי אבל גם פה לרוב אנשים יעשו מה שהם רוצים ולא ישחקו את המשחק כמו שצריך.

פורסם

דורון

:screwy:

תחילה הוא שאל רק על BF בהשוואה לCOD. (נמאס מהגל הFXP שצץ כאן לאחרונה ) .

Friend

תראה, BF שונה מCOD אך עדיין הוא לא מאוד טקטי. אבל תנסה אני חושב שגם תוכל להתחבר, יש לך צוות ,יש לך בחירה מתוך 4 תפקידים כמו חובש וכו' ...

במשחק זה מתבטא גם במחשבה להתקדמות ולעבודת צוות.

יש לך כלי טייס ,רכבים טנקים מפות גדולות בעלות 64 שחקנים. זה משהו אחר מCOD .

אז תנסה את הבטא הקרבה מאוד.

אם יפריעו לך רמת השחקנים בארץ, תמיד יש שרתים מחול וכידוע חווית משחק טובה יותר.

פורסם

פספסת את הזמנים הבאמת טובים של סדרת COD. לפני שMW יצא, COD1 היה בין המשחקי רשת המשוחקים ביותר. והיה מאוד טוב ויכולת למצוא הרבה יותר עבודת צוות מאשר במשחקים האחרונים.

לגבי משחקים טקטיים. נסה את Operation Flash Point.

פורסם

אני לא אדם שמשחק במחשב יותר מדי, אבל תמיד נחמד שיש משחק שמעביר את הזמן.

לאחרונה, ניסיתי כמה משחקים מסדרת COD ומאוד התאכזבתי.

בגדול, מדובר בסך הכל במשחק יריות פשטני למדי, שדורש לא יותר מלהקדים את האוייב בלחיצה על ההדק.

אין מקום למחשבה, אין אסטרטגיה, אין פיקוד על צוות לוחמים, אין כלום!

המשחק פשוט לא מאתגר, קיוותי לקצת יותר מירי חסר אבחנה.

האם סדרת BF זהה לCOD, או ששם אוכל למצוא אתגרים טקטיים, יכולת פיקוד על צוות לוחמים, הקצאת משאבים ליחידה עליה אני מופקד, במידה ויש?

אני לא רוצה לבזבז את זמני בעוד משחק שכל מטרתו היא הסתערות ותפיסת מחסה, זה עלוב!

אתה מדבר על סינגל פלייר או מולטי פלייר?

אם סינגל פלייר לא הייתי ממליץ במיוחד על BC2 שחווית הסינגל פלייר שלו כמעט זהה לקול אוף דיוטי (המולטי שונה לגמרי), אלא על סדרת ghost recon (תתחיל מהשני כי הוא יותר נגיש לשחקנים חדשים), rainbow six (השלישי היה מצוין אבל הגרפיקה שלו אולי תראה לך מיושנת היום), brothers in arms.

לגבי מולטי פלייר, battlefield 2 היה מצוין וענה על כל ההגדרות שציינת כאן, שליטה מלאה על יחידה או אפילו על כל הצד שלך, פקודות לחיילים, טקטיקה וכו'. BC2 חביב אבל הרבה פחות טקטקי ממנו, למרות שהוא עדיין יותר טקטקי מקול אוף דיוטי. BF3 כנראה יחזור לשורשים של BF2.

פורסם
  • מחבר

אני מדבר על סינגל פלייר חבר'ה.

פורסם

זה לא היה נראה כך. שיחקת כבר במשחקים שהשאר המליצו כאן?

פורסם
  • מחבר

תנסה את SWAT4:

http://youtu.be/c1GuZLTR1HE

אוי...איזה נוסטלגיה :)

על זה בדיוק אני מדבר! חסרים משחקים כאלה.

אז BF זה לא הסגנון הזה?

פורסם

עוד לא שמעתי מישהו שהתאכזב מהסינגל של COD , אבל אוקי :)

הסינגל של BF לא שונה בהרבה , חוץ מהעובדה שהוא משעמם מוות :smile1:

פורסם

רק מBC2 התחיל משחקיות של סינגל. איאפשר לדעת מה יתן הסינגל בBF3 ,מה שבטוח הוא מכוון בהתקדמות משמעותית מהקודם.ואולי יהיה הפתעה של השנה.

כל זה לא משנה כי אתה לא מחפש משחקיות כזאת.. אלא יותר טקטי עם פקודות לצוות.

פורסם

הסינגל התחיל דווקא בבאד-קומפני הראשון.

אמנם לקונסולות אבל שם זה התחיל.

ואגב, הוא היה הרבה יותר טוב ומשעשע מהסינגל ב BC2 אבל רחוק שנות אור מ COD

פורסם

אני לא חושב ככה - "שנות אור". היה חסר אקשן ממושך ודי כללי באווירה המשחק לא היה רע אך גם לא טוב שמושך לסיים.

נראה אם BF3 יצליח ( אתה בטוח שלא ) אבל אם הם יביאו דברים נחמדים (המשחק לא צריך לדמות את COD )ואקשן צרוף.. וCOD כרגיל פחות או יותר אותו דבר... המנצח לדעתי ידוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים