עבור לתוכן

קבלת מחשב נייד משומש במקום חדש. מה עושים?! (אתר GET IT)

Featured Replies

פורסם

תחכה כמה ימים, יכול להיות עיקוב של הדואר.

היה להם חודש לשלוח והם לא שלחו. ממש לא נראה לי שהם החליטו לשלוח ברגע האחרון ובגלל זה העיקוב. אבל חכה אם אתה רוצה, כמה ימים לא ישנו דבר.

הוצאה לפועל - יש שם גם מספר טלפון של מרכז המידע.

• תגובות 72
  • צפיות 12.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז מה? כמה מקומות עבודה בתכלס משלמים בראשון לחודש ולא בעשירי? הגיוני שינסו למשוך כמה שיותר.

כמובן שהגיוני גם שלא שלחו. פשוט לא להיות פזיז ולחכות כמה ימים - גם יראה הגינות בהמשך.

פורסם

לא מדובר במשכורת, אלא בפסק דין מבית משפט. שהפרתו ע"י אי תשלום במקרה זה, היא חמורה בהרבה.

פורסם

הימנעות מקיום פסק דין מהווה בזיון בית המשפט. העונש על עבירה זו יכול להיות מאסר או קנס כספי.

הבעייה היא שאתה צריך קודם כל להביא לידיעת המבזה את העובדה שהוא אכן מבזה את ביהמ"ש,

ולהגיש את התביעה בערכאה המתאימה (לבית משפט שלום יש סמכות דיון בתביעה מסוג זה), וזה כבר מחייב עו"ד מטעמך.

אני חייב להדגיש כי אינני עו"ד, ואין כל ייעוץ בדברי, אך לפני מספר שנים הפעלתי הליך זה כנגד חייב בדין שלא מילא את פס"ד,

והשופטת נתנה לו הזדמנות לבצע את פס"ד במלואו במשך שבועיים (תשלום סכום גבוה + ציות לצווי פינוי)

או לשלם 2000 שח קנס לכל יום איחור + הוצאות שפסקה לי על התהליך שנכפה עלי.

אתם יכולים לתאר לעצמכם באיזה מהירות של טיל הנתבע קיים את פס"ד עד האות האחרונה שבו.

פורסם

לא מדובר במשכורת, אלא בפסק דין מבית משפט. שהפרתו ע"י אי תשלום במקרה זה, היא חמורה בהרבה.

מזה משנה? זה לא חדש שינסו למשוך כמה שיותר זמן.

פורסם
  • מחבר

אני מתקשר היום ב-10 לאבי לבדוק את תייבת הדואר, אם זה יהיה שם-נהדר! אם לא- הוצאה לפועל.

כמו שהם התייחסו אליי בביזיון לאורך רכישת המוצר ועשו קומבינה מגעילה בקטע של דחיית המשפט בדקה התשעים והבאה של צד ב' אחר בכלל מאותו אחד שעבר את הניתוח, אני רואה לנכון להתקשר כעת חד וחלק. לא פשעתי ולא ביצעתי עבירה, סה"כ צייתיתי לחוק. את הפעילות "באי תמימות דעת" שישמרו ללקוח אחר שינסו לסבן, נמאסה לי הסבלנות! (ומי שמכיר אותי יודע שיש לי הרבה סבלנות!)

המשך יבוא... :xyxthumbs:

פורסם

מעקב

פורסם
  • מחבר

עדכון קצר-

התקשרתי שבוע שעבר להוצאה לפועל לאחר שדיברתי עם נציג של בית משפט שייעץ לי לפנות להוצאה לפועל או לדבר מול הנתבע "ולהזכיר" לו על התשלום.

הוצאה לפועל לא עונים בשום טלפון שמפורסם באתר שלהם, תחושה כאילו שמים עלינו פס האזרחים ומישהו צוחק שם מלמעלה (לא שילמתי מספיק מיסים? ביטוח לאומי? מה פגעתי במדינה שאתם לא עונים!? :bash: ).

אחריי נסיונות להשיג את הוצאה לפועל בשלל הטלפונים שניתנו לי מהאתר ומהנציג בית משפט (בדיוק אותם מספרים), החלטתי לפנות למקור ולהתקשר לגט-איט. בצורה מפתיעה ענו לי אחריי 2 וחצי דקות המתנה ולא 5 כמו בדר"כ. האחראית משפטים הייתה בישבה והשארתי פרטים אצל איזה נציגת שירות שתעביר את המידע הלאה. מגט-איט לא נראה לי אני אראה התקדמות, ושוב פעם מנסים לנפנף אותי.

עכשיו- מה עושים!? עם מי מדברים?! אני עובד, אין לי זמן ליסוע לחיפה (40 דקות נסיעה לכיוון) באמצע היום ולהפסיד עבודה ככה. באמת שהמצב הזה כבר הגיע לשפל המדרגה. למי פונים?

תודה רבה לעוזרים ולתומכים! :yelclap:

פורסם

אל תתעסק בכלל, ישר להוצאה לפועל. אין שום סיבה שלא יענו לך כי גם ההוצאה לפועל מרוויחה מזה.

פורסם

למי פונים?

בהקשרים המשפטיים רק הוצאה לפועל יכולה לעזור לדעתי.

בהקשרי צרכנות תנסה להפיץ את הסיפור בתמציתיות בכמה שיותר פורומי צרכנות: hometheater, lawforums,TAPUZ. וכו'

חכה שיצבור קצת תגובות וצפיות.

אחר כך תדאג להראות להם שהמקרה הזה פוגע בהם תדמיתית - בעזרת מכתב + פרסום בפייסבוק שלהם.

תדאג שתהייה כותרת טובה לפוסטים שלך בפורומים כדי שכל מי שיחפש משהו על getit יהייה לו סיכוי להגיע לפוסט שלך.

הדוגמא שלי: כאשר תכתוב בגוגל "יס פקס" תמצא את המקרה שלי עם יס(למרות שעדיין לא הסתיים כי בכל זאת חייבו אותנו).

פורסם

אל תפרסם שום דבר בפורומים, זה רק יכול להזיק לך. זכית, תפנה לערוצים המתאימים כדי לקבל את הכסף.

פורסם
  • מחבר

אני אבהיר את הנקודה אם לא היה ברור- ניסיתי ליצור קשר עם הוצאה לפועל בשלל הטלפונים שמפורסמים באתרם. כולם לא מועילים ואין בהם מענה (מרכזיות שמובילות למרכזיות אחרות ושלוחות סתומות).

הפתרון על פניו הוא לפנות פיזית להוצאה לפועל (יושבים להבנתי היכן שבית המשפט בחיפה יושב) ולסגור מולם את זה. הבעיה היא שאין לי זמן לזה ואני עובד ואני אפסיד על זה יום עבודה.

למי עוד אפשר לפנות? טלפונים מיוחדים, משהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים