עבור לתוכן

שאלה בקשר לסוגי כניסה לתוכנות (64/86 BIT)

Featured Replies

פורסם

שלום!!

יש לי ווינדוס 64BIT ויש כל מיני תוכנות (IE, PHOTOSHOP..)שיש שני אפשרויות להכנס אליהם,

אפשרות של 64BIT ואפשרות של כניסה רגילה.

משהוא יכל להגיד לי במה עדיף לי להכנס ומה ההבדל בניהם?

תודה רבה.

פורסם

Advantages of 64 bit computer

• The main advantage of using 64-bit version of Windows is that it offers better memory accessibility and management.
  • Enhanced security features like Kernel Patch Protection, support for hardware-backed data execution protection, mandatory driver signing, removal of support for 32-bit drivers and removal of the 16-bit subsystem available.
  • Performance of those programs that are specially written for 64 bit operating system is great.

עקרונית היכולת לעבוד עם כתובות זכרון רחבות יותר כך שניצן לנצל יותר מ 4 GB.

אפשרויות אבטחה מתקדמות וביצועים טובים יותר בתוכנות ודרייברים אשר תומכים בגרסה זו.

הביצועים מותנים כמובן בעובדה שיש לך מעבד שמסוגל לעבד 64 ביט בכל רגע ולא 32 אבל אני די בטוח שכן.

ממה שהבנתי גם גרסאות 64 ביט של מע' הפעלה ותוכנות הן יקרות יותר.

לא כל דרייבר גם תומך במע' הפעלה של 64 ביט ואין לו גרסה שמותאמת לכך.

אני אישית נכנס ל IE בדרך הרגילה של 32 ביט כי הגרסה של JAVA טובה יותר ב - 32 ביט היות ול - 64 ביט שלה למשל אין AUTO UPDATE.

פורסם

פורום תכנות אינו המקום להודעות כאלו. הועבר לפורום תוכנה.

אם יש לך חלונות 64 ביט, ולתוכנה שאתה רוצה להתקין יש גרסת 64 ביט - עדיף בד"כ להתקין אותה על פני ה-32 ביט (יש מקרים של תוכנות ספציפיות שבהן זה לא מומלץ, לדוגמה היה זמן שבו אינטרנט אקספלורר 64 ביט לא תמך בפלאש, כי לא הייתה גרסת פלאש ל-64 ביט).

פורסם
  • מחבר

ואם אני מתחיל פרויקט ב-64BIT אני יכל לשמור ולהמשיך אותו ב-32BIT, ולהיפך?

פורסם

פרוייקט? איזה מין פרוייקט?

בכל מקרה, בכל תוכנה נורמלית אין הבדל בין הקבצים שהיא שומרת בין גרסאות 32 ו-64 ביט. ההבדל הוא רק באופן הריצה של התוכנה (למעשה, ברוב התוכנות בכלל לא ניתן לראות הבדל בין גרסת 32 ו-64 ביט).

פורסם
  • מחבר

הבנתי..

תודה רבה!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים