פורסם 2011 בספטמבר 814 שנים אני פותר תרגיל בג'אווה אבל יש לי בעיית קומפילציה עם מערך של עצמים שבניתי..זהו הבנאי של העצם: (שם העצם הוא Rabbit)public Rabbit (double s1,double s2,double s3,String name) { score1=s1; score2=s2; score3=s3; this.name=name; avg=(s1+s2+s3)/3.0; }זהו השלב שבו יצרתי את המערך:int rabbits=in.nextInt(); Rabbit [] ra=new Rabbit [rabbits];וזהו השלב שזימנתי את הבנאים (זה בתוך לולאה):System.out.println("Please Enter Rabbit's Name"); name=in.next(); System.out.println("Please Enter All 3 Scores:"); s1=in.nextDouble(); s2=in.nextDouble(); s3=in.nextDouble(); ra=new Rabbit(s1,s2,s3,name);והבעיה שלי לפי הקומפיילר היא בקטע הזה: ra=new Rabbit(s1,s2,s3,name);השגיאה:non-static variable this cannot be referenced from a static contextמה הבעיה? תודה מראש..
פורסם 2011 בספטמבר 814 שנים אני מניח שאתה עושה הכל ב main שהיא פונקציה סטטיתאתה לא יכול לגשת למשתנה לא סטטי שנמצא במחלקה שלך מפונקציה סטטית במחלקה אלא אם המשתנה הוא סטטי
פורסם 2011 בספטמבר 814 שנים ג'אווה = שפה עילית. הועבר לפורום המתאים.ערוך בבקשה את ההודעה ושים את הקוד בתוך טג קוד (כפתור שנראה כמו #) כדי שיהיה קריא יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.