עבור לתוכן

עזרו לי, ספק האינטרנט שובה אותי בגלל הדוא"ל, זקוק לתוכנה לגיבוי דואר

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים יקרים, אנא עזרו לי, אני כבר שנים שבוי בידי ספק האינטרנט וע"י כך גם בידי התשתית כיוון שאני לא רוצה לאבד את הודעות הדואר שבתיבה של המנוי. מדובר בכ-1000 הודעות בערך.

אני זקוק לשם של תוכנה שיכולה לגבות את כל תיבת הדואר דרך POP3. לא משנה אם זו תוכנה שמיועדת לגיבוי או קליינט דואר (כמו אאוטלוק).

אני יודע שיש אינספור תוכנות כאלה וניסיתי לא מעט, אבל יש מילכוד! אני חייב תוכנה שיכולה לשמור מקומית את התמונות שמוטבעות בהודעות, זאת אומרת, להוריד אותן מהאינטרנט ולשמור אותן עם הגיבוי במחשב שלי לצפייה אופליין. בין התוכנות שניסיתי אפשר למנות את Eudora, את ThunderBurd ואת MailStore Server.

שאלתי בפורומים באנגלית ואף אחד לא ידע, אולי יש פה איזה גאון שיוכל להציל אותי?

פורסם

בהנחה שהכל עדיין יושב על השרת, GMAIL.COM

תן לו להוריד את כל מה שקיים בחשבון ה-POP3 הזה, והוא יוריד וישמור הכל בלי בעיה.

פורסם

האם אתה יכול לראות את המיילים דרך הoutlook? אם כן יצא לPST .

פורסם
  • מחבר

בהנחה שהכל עדיין יושב על השרת, GMAIL.COM

תן לו להוריד את כל מה שקיים בחשבון ה-POP3 הזה, והוא יוריד וישמור הכל בלי בעיה.

תודה, אבל אני מחפש משהו שיכול לשמור את התוכן במחשב שלי כקובץ/ים כדי שאוכל לצפות בו ללא חיבור לאינטרנט.

האם אתה יכול לראות את המיילים דרך הoutlook? אם כן יצא לPST .

אם להודות על האמת, עבר הרבה זמן מאז ניסיתי את OUTLOOK, יותר משנה לדעתי, אבל למיטב זכרוני היא לא שמרה תמונות מקומית אלא היית צריך להיות מחובר לאינטרנט כדי לצפות בתמונות המוטבעות בHTML של ההודעה.

אני ממש לא אוהב את OUTLOOK והייתי מעדיף הכל עליה אבל אם לא תהיה ברירה ומישהו יוכל להגיד לי בודאות שהיא יכולה לשמור תמונות לצפייה אופליין, אני אנסה.

פורסם

ניתן לראות את התוכן בOFFLINE. בנוגע לתמונות html אני לא בטוח, אבל ניתן לבדוק את הנושא בדיוק ב-10 דקות.

פורסם
  • מחבר

ניתן לראות את התוכן בכל קליינט דוא"ל, גם קבצים מצורפים אפשר לגבות עם קליינטים מסויימים, אבל לא תמונות שמשובצות בהודעה, זו בדיוק הבעיה.

פורסם
  • מחבר

רק רציתי לדווח שהורדתי את גרסת הנסיון ל60 יום של אופיס 2010, אם אני לא טועה האאוטלוק שבאה איתו היא החדשה ביותר. עברתי אפשרות-אפשרות באפשרויות של התוכנה ולא מצאתי דרך לשמור תמונות. בנוסף, גם בדקתי אם התוכנה עושה את זה אוטומטית וכמובן שהיא לא, ואפילו יותר מזה, בניגוד לקליינטים אחרים היא אפילו לא שומרת תמונות לאחר שכבר פתחתי את ההודעה. זבל מיקרוסופטי מצוי.

אתם יודעים מה? אני מסרב להאמין שאין תוכנה שעושה את מה שאני רוצה. הדואר האלקטרוני נמצא איתנו כבר הרבה הרבה זמן וכל אספקט שלו נוצל עד כאב. הסתובבתי בפורומים של Thunderbird ו- Eudora וראיתי עוד אנשים שמבקשים את הפיצ'ר הזה אז אני יודע שאני לא משוגע ובודד במערכה.

אין אף אחד שיושיעני? :'(

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול להמליץ לי על פורום באנגלית שבו יש ממש אבל ממש מומחים לתוכנות? או לפחות כזה שמבקרים בו אלפי אנשים כל יום? בקיצור, פורום טוב שבו אוכל לשאול (אם אני אמצא כזו תוכנה אני מבטיח לעדכן אתכם).

תודה מראש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים