עבור לתוכן

כבר יש נייד מתחת ל-1 ק"ג עם מסך מגע שמריץ WIN7 עם מעבד נורמאלי?

Featured Replies

פורסם

המחיר לא מאוד קריטי אבל אני מחפש משהו קטן, קל עם מסך מגע, מעבד טוב ויציאת VGA מובנית (אפשרי עם מתאם קטן).

אידאלי היה משהו סטייל GALAXY TAB שמריץ WIN למשל - להצגת מצגות ולניידות מקסימלית (עדיף הרבה פחות מ-1 ק"ג אם יש).

לפני כמה חודשים חיפשתי אבל ללא תוצאות - יש חדש?

תודה.

• תגובות 30
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא שאני יודע.

פורסם
  • מחבר

^

תודה! נראה מעניין - זה 860 גרם ללא המקלדת, נכון?

אין לו VGA, השאלה אם יש איך לחבר אותו עם מתאם למקרנים עם VGA בלבד...

פורסם

כן, המקלדת היא מקלדת Bluetooth "פשוטה".

לגבי חיבור למקרן VGA - אין ספק שמדובר בעקב האכילס של המכשיר..בגלל שמדובר בהמרה של אות דיגיטלי לאות אנלוגי לא יהיה מדובר במתאם פשוט (אם כי מצאתי ברשת כבלים שהם כביכול mini HDMI ל-VGA..כדאי לבדוק את הנושא לעומק).

כך או כך, מדובר באחד הטאבלטים המרשימים ביותר שראיתי..חזק משמעותית מה-Eee Slate.

פורסם

חייבים להתפשר איפשהו. חיבור VGA הוא גדול ועבה. איך לשלב אותו בטאבלט כל-כך דק?

פורסם
  • מחבר

^

יש מחברי miniVGA שמאפשרים חיבור ל-VGA עם מתאם קטן או כמו ב-R2H שלי שם יש חיבור יעודי דק דרך מתאם.

גם ב-ARCHOS10 היה כזה מתאם כמו גם ל-IPAD יש אני חושב.

פורסם

^

מעבד ו(אורך חיי)סוללה מעליבים, אבל היי - יש חיבור mini VGA :P

פורסם
  • מחבר

נראה מצויין על פניו - תודה!

שוקל פחות מ-900 גרם, עובי 14 מ"מ, מריץ WIN7/ANDROID 2.2 עם מעבד ATOM ראוי ועדכני, מסך 10' קפסטיבי ברזולוציה גבוהה ועם miniVGA + 2xUSB + SD.

ב~500$ לדעתי זו מציאה מצויינת! אני מפספס משהו?

עוד אחד - במלאי מחנות רצינית (יש מי שיביא לי אותו):

http://www.jr.com/viewsonic/pe/VIW_VPAD10AHU05/

^

מעבד ו(אורך חיי)סוללה מעליבים, אבל היי - יש חיבור mini VGA :P

מה הבעיה במעבד? זה מה שמריץ את רוב הנטבוקים הזולים והוא מספק בהחלט לשימוש ביתי.

למיטב ידיעתי (הדלה) הוא חזק בהרבה מכל מעבדי הטאבלטים האנדרואידים היום.

חיי סוללה לא קריטיים לי כלל.

פורסם
  • מחבר

לגבי חיבור למקרן VGA - אין ספק שמדובר בעקב האכילס של המכשיר..בגלל שמדובר בהמרה של אות דיגיטלי לאות אנלוגי לא יהיה מדובר במתאם פשוט (אם כי מצאתי ברשת כבלים שהם כביכול mini HDMI ל-VGA..כדאי לבדוק את הנושא לעומק).

משהו כזה אולי?

יש גם VGA דרך USB בכלל שזה פתרון מצויין אבל דורש מעבד חזק יותר (כדי לעבד את תמונת המסך ןלשלוח אותה דרך USB דיגיטלית):

http://www.amazon.com/Kensington-Universal-Multi-Display-Adapter-Black/dp/B002F9NSMQ/ref=pd_cp_e_2

http://www.amazon.com/Plugable-Multiple-2048x1152-1920x1200-DisplayLink/dp/B0038P1TP4/ref=pd_cp_e_1

moz-screenshot-24.pngmoz-screenshot-25.pngmoz-screenshot-26.png

[attachment deleted by admin]

פורסם

יש גם VGA דרך USB בכלל שזה פתרון מצויין אבל דורש מעבד חזק יותר (כדי לעבד את תמונת המסך ןלשלוח אותה דרך USB דיגיטלית):

אלא אם מדובר בUSB3 - זה לא פתרון טוב. לUSB אין מספיק רוחב פס אפילו בשביל 640x480x60Hz.

פורסם
  • מחבר

אני מניח שבשביל טקסט/גלישה זה מספיק - לסרטונים במצגת או YOUTUBE כנראה שכבר לא.

פורסם

אני מניח שבשביל טקסט/גלישה זה מספיק - לסרטונים במצגת או YOUTUBE כנראה שכבר לא.

א. מתאמי USB דורשים כוח עיבוד של המעבד - שגם כך חלש.

ב. גם לגלישה זה לא להיט (אולי תלוי ברזולוציה, בנמוכה זה אולי פחות נוראי).

אגב, לגבי ה VIEWSONIC, הוא מריץ את האפליקציות של ANDROID בתוך מן מכונה וירטואלית, כך שלא צריך "לצאת" מחלונות, זה מאוד מעניין.

ולגבי חסרונות, לדעתי ה ATOM חלש מדי, אבל זה אולי מחיר שאתה כן מוכן לשלם.

אם אתה לא ממהר, השנה הולכים לצאת (טפו טפו) ULTRABOOKS חדשים, כלומר תצפה לראות מעבדי i3/i5 במחשבים יותר קטנים מהמקבור אייר, במחירים נוחים יחסית (אני מתאר לעצמי שיתחילו ב 600 דולר אפילו, אבל זה ניחוש שלי..)

מצד שני אתה תקבל הרבה מאוד מחשב, במשקל קילו וממש טיפונת (אבל תוותר על מסך מגע)

פורסם

מה הבעיה במעבד? זה מה שמריץ את רוב הנטבוקים הזולים והוא מספק בהחלט לשימוש ביתי.

למיטב ידיעתי (הדלה) הוא חזק בהרבה מכל מעבדי הטאבלטים האנדרואידים היום.

חיי סוללה לא קריטיים לי כלל.

לי אישית ממש אין מושג איך אנשים סובלים את המעבד הזה גם בנטבוקים..

המעבד ממש לא חזק בהרבה ממעבדי טאבלטים מבוססי אנדרואיד ו/או iOS (אם כי מדובר בהשוואה עקרה למדי היות ומדובר באכיטקטורות שונות בתכלית), וכמו כן אסור לשכוח שחלונות כבדה פי כמה ממערכות ההפעלה המתחרות בתחום.

אבל - אם אורך חיי הסוללה (שככל הנראה יעמוד על כשעתיים של שימוש אמיתי, מנסיון עם "הצהרות יצרן" כאלו ואחרות) לא מפריע לך, וגם לא המעבד, אז אין ספק שמדובר במכשיר משתלם הרבה יותר מה-Slate של סמסונג שעוד לא יצא וגם יעלה יותר מפי 2..

אם אתה לא ממהר, השנה הולכים לצאת (טפו טפו) ULTRABOOKS חדשים, כלומר תצפה לראות מעבדי i3/i5 במחשבים יותר קטנים מהמקבור אייר, במחירים נוחים יחסית (אני מתאר לעצמי שיתחילו ב 600 דולר אפילו, אבל זה ניחוש שלי..)

מצד שני אתה תקבל הרבה מאוד מחשב, במשקל קילו וממש טיפונת (אבל תוותר על מסך מגע)

יצאו השנה - כן. יתחילו ב-600 דולר? לא ממש...ממה שאני רואה בינתיים האולטרבוקים הזולים ביותר יעלו בערך 900 דולר -אבל- עם משקל של 1.1 ו-1.2 קילוגרם (לחלקם) וחומרה מרשימה למדי, יכול להיות שמדובר באלטרנטיבה נאה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים