עבור לתוכן

התקנת 64 ביט עם רישיון של 32?

Featured Replies

פורסם

ברשותי מחשב נייד עם מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium 32 BIT.

אני מעוניין לשנות את מערכת ההפעלה ל-64 ביט.

אם אני ישיג התקנה של Windows 7 Home Preium 64 BIT ואשתמש ברישיון של ה-32 זה יפעל?

פורסם

כן.

פורסם

^^

אבל לא כל דיסק מגיע עם CD KEY שהוא עובד איתו?

כי שאני קניתי הגיעו 2 דיסקים אחד של 32 והשני 64 BIT

זאת אומרת אפילו אם אני יתקין העתק לא מקורי ויכניס CD KEY מקורי זה יעבוד?

פורסם

כן, אתה משלם עבור הרישיון. הרישיון משויך לגרסת המערכת (Home Premium, Professional, Ultimate) ולסוג הרישיון (OEM, Retail וכו') ולא למדיה (לדיסק) או לארכיטקטורת התוכנה (32/64 סיביות).

המדיה עצמה (הדיסק) מכילה רק את התוכנה (שאותה על-פי תנאי הרישיון אתה משכיר מ-MS ולא קונה במובן של מעביר לבעלותך).

כל עוד אתה לא מפר את תנאי הרישיון (מתקין רק על כמות המחשבים המותרת לך על-פי הרישיון לדוגמה) ומתקין את הגרסה שרכשת אז מקור ההתקנה, דיסק כזה או אחר, ממש לא משנה.

אם מבצעים התקנה יותר מפעם אחת (כלומר התקנת בעבר את המערכת ועכשיו אתה מתקין פעם נוספת), ייתכן במקרים מסוימים שהאקטיבציה האוטומטית לא תעבוד. במקרה כזה מבצעים אקטיבציה מול המענה הקולי של MS בארץ, ובמקרה הפחות סביר שגם זה לא עובד, מתקשרים ומשוחחים עם נציג שמנחה אותך כיצד לבצע את האקטיבציה.

פורסם

אוקיי

תודה :)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אין מצב שאני יתקל בבעיה אם יהיה הבדל בין השפות? נניח על הנייד מותקן windows בעברית והדיסק הוא באנגלית?

פורסם

לא יודע. עד כמה שאני יודע לא, אבל אני לא יודע בוודאות. אם יש לך גרסת Ultimate אז בוודאות אין בעיה כי אתה יכול ממילא להחליף את השפה.

אם אתה רוצה לברר לפני שאתה מתחיל בעבודה, תיצור קשר עם מיקרוסופט (לדוגמה דרך הצ'אט שבאתר שלהם) ותברר זאת מול נציג שלהם.

פורסם
  • מחבר

בפעם הראשונה שהפעלתי את המחשב זה נתן לי אופציות בין עברית אנגלית ורוסית...

פורסם

יש את הדרך הזאת להתקין רישיון של 32 על 64 לי אישית זה פעל על כמה מערכות

קודם כל אתה צריך לפרמט ולהתקין את הווינדוס מחדש.

כשהווינדוס עולה תדאג שהוא לא יהיה מחובר לאינטרנט , תתקין את הדרייבים של הכרטיס רשת וישר תעשה את הצעדים הבאים

Start

All Programs

Accessories

קליק ימני על ה Command prompt ו Run As administrator

יפתח לך חלון שחור ואז תרשום את הפקודה הבאה:

slmgr /rearm

אחרי זה יקפוץ לך חלון שיהיה כתוב לעשות ריסט , בצע אותו

ולאחר מכן שהווינדוס עולה תחבר את האינטרנט ותכנס לאיפה ששמים את הסידקי. בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים