פורסם 2011 בספטמבר 314 שנים אני חושב שכנראה מדובר בהגבלה ב BIOS.תבדוק אם יש לך איזושהיא הגבלה תחת האפשרות של Memory.
פורסם 2011 בספטמבר 314 שנים תלחץ ctrl+shift+esc ותבדוק בלשונית performance כמה total יש לך בphysical memory
פורסם 2011 בספטמבר 414 שנים מחבר "אני חושב שכנראה מדובר בהגבלה ב BIOS."בדקתי מופיע בביוס 2ג'גה"תלחץ ctrl+shift+esc ותבדוק בלשונית performance כמה total יש לך בphysical memory"כנ"ל"יש לך מוגדר הקבלה ב MSCONFIG ?"בדיוק כמו שמופיע בתמונה.+הוצאתי 2 סטיקים המחשב עלה כמו שהיה קודם על 2 ג'גה החזרתי אותם אין שינויהחלפתי בין הסטיקים(כל פעם אחד אחר)יש אחד כשהוא בפנים המחשב לא עולה כנראה שהוא תקול? אם כן איך זה שמופיע ב cpuz כאילו יש 6ג'גה?+אם אחד תקול למה לא רואים 4ג'גה?הסטיקם של של GSKILLתודה
פורסם 2011 בספטמבר 514 שנים יכול להיות שהמודול התקול גורם לכל הערוץ שלו לא להיות פעיל, לרבות המודול השני.... ובCPUZ יש מצב שהוא קורא את מאפייני הזכרון כי הוא תקין מספיק בשביל זה, אבל לא בודק האם הוא פעיל או לא.
פורסם 2011 בספטמבר 614 שנים מחבר "תריץ MEMTEST86 על הזכרונות."הרצתי...אין שום errors אבל מצד שני לא כתוב כמה זיכרון ישלפני שאני אצטרך להוציא כסף על חדשיםיכול להיות שישנה איזו שהיא הגדרה בביוס שלא מוגדרת נכון? איפסתי הכל אבל עדיין לא השתנה כלוםאני ממש לא מבין בביוסים אז אם יכול להיות שהבעיה שם אשמח להדרכה בענין+מבקש המלצה לשלוש סטיקים = 6ג'גה DDR3 משהו טוב וחסכוני...תודה.תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.