פורסם 2011 בספטמבר 114 שנים נתונה התוכנית הבאה:int main()|}bool F = falseWhile(!F)}printf("1({{הסוגרים התפקשושו לי , אבל עדין ניתן להבין.מה בעצם עושה ה! ??
פורסם 2011 בספטמבר 114 שנים סימן קריאה זה אופרטור NOT.הוא ימיר ערך שהוא FALSE (שזה 0) ל TRUE (ל 1) כנ"ל ההיפך.יש לציין שבשפת C, הערך FALSE נחשב ל 0, ו TRUE מיוצג ע"י כל מספר ששונה מ 0 (לאו דווקא 1) כך שאם תעשה ! על 1234 זה גם ימיר אותו ל 0.אין לי מושג איפה הרצת את הקוד הזה, עד כמה שאני זוכר ב C אין לך מילים שמורות של TRUE ו FALSE, וגם לא משתנה BOOL. (אולי קימפלת כ C++)אתה יכול להשתמש ב DEFINE ולהגדיר שם את הקבועים האלה ש TRUE יהיה 1 ו FALSE 0 (לא מומלץ להגדיר TRUE כי כל מספר ששונה מ 0 נחשב ל TRUE).להבא, שתדע, כדי להציג בפורום קוד בצורה נורמלית, יש לך במצב עריכה של ההודעה סימן # שעוטף את הקוד בתגית CODE ואנשים יוכלו לקרוא כמו שצריך.
פורסם 2011 בספטמבר 114 שנים אכן הלולאה תהיה אינסופית, מכיוון שהאופרטור ! אינו משנה את הערך של המשתנה עצמו שהוא מופעל עליו.
פורסם 2011 בספטמבר 214 שנים אתה יכול לנסות Bool_, יכול להיות שהוא מוגדר באחד מקבצי HEADER של C, אבל עד כמה שאני יודע, אין טיפוס כזה ב ANSI C (תקן סטנדרטי של C) ככה שיכול להיות שתכתוב משהו וקומפיילר אחר לא יזהה את זה.שוב, מכיוון שבשפה זו FALSE נחשב ל 0 ו TRUE לכל דבר אחר, אתה יכול להשתמש בכל טיפוס נתונים ולהתייחס לערך שבו כערך בוליאני.
פורסם 2011 בספטמבר 214 שנים אין בC משתנה bool ?אז מה יש ?boolean ?לא. ב-C אין כזה דבר בכלל בוליאן - יש רק int.ב-++C יש bool שהוא שקול לחלוטין ל-int (תכל'ס זה typedef) ומוגדרים הערכים False ו-True ששווים ל-0 ול-1 בהתאמה. היום רוב האנשים עובדים עם קומפיילרים של ++C (מעט מאוד עם קומפיילרים של C בלבד) ולכן הם מזהים את bool ו-True/False.
פורסם 2011 בספטמבר 214 שנים מחבר איך אני יכול להפעיל טיפוס כזה דרך Typedef?כך?Typedef 0 falsetypedef 1 true
פורסם 2011 בספטמבר 214 שנים typedef מגדיר טיפוסים, לא ערכים.בשביל להגדיר bool:typedef int bool;ובשביל להגדיר TRUE/FALSE:#define FALSE 0#define TRUE 1או לחילופין (פחות נהוג ב-C):const int FALSE = 0;const int TRUE = 1;
פורסם 2011 בספטמבר 214 שנים כן, אבל זה לא נהוג לשנות או להוסיף דברים לקבצי HEADER שקיימים כבר בשפה. תחשוב גם מה קורה אם תנסה לקמפל את התכנית שלך במחשב אחר / קומפיילר אחר, שבו יש את ה HEADER המקורי.תעשה לך קובץ HEADER משלך, שבו תגדיר את הקבועים שלך, ותעשה לו INCLUDE.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.