עבור לתוכן

עזרה בחיבור שני מסכים

Featured Replies

פורסם

שלום,

כיום יש לי מחשב עם כרטיס מסך 8800GTS שמחובר למסך 24"

אני מעונין לחבר מסך נוסף (19") למחשב. המסך הגדול נועד למשחקים והמסך הקטן הוא למשטח דסקטופ נוסף להרצת תוכנות נוספות במקביל.

האם הכרטיס יתמוך בשני המסכים ברזולוזיות הנטיביות שלהם?

שאלה נוספת:

אם אני אשדרג את המסף ל- 30" (לא יודע כמה זה שווה...), לאיזה כרטיס מסך אני צריך לשדרג כדי לתמוך בשני המסכים (30 ו-19)?

פורסם

יכולת החיבור של מסך לכרטיס לא תלויה בגודל הפיזי של המסך (כמו 30") אלא ברזולוציה שלו (נגיד 2560x1440) לכן לגודל אין משמעות של ממש.

גם אי אפשר לנחש את הרזולוציה הטבעית של כל אחד מהמסכים האלה לפי הגודל שלו, כי באותו גודל יכולים להיות מסכים ברזולוציות שונות.

כרטיס המסך שלך יכול בעיקרון להציג תמונה לשני מסכים ברזולוציה של 2560x1600 כל אחד. כדי לדעת אם הוא יספיק למשחקים ברזולוציה טבעית במסך 30" (או איזה כרטיס מסך צריך במקום), צריך לדעת באיזה רזולוציה המסך ואולי גם על איזה משחקים מדובר.

פורסם

לשאלה הראשונה: כן.

לגבי השאלה השנייה. אם הכרטיס מסך שלך תומך ברזולוציה של מסך ה 30", אז הוא גם יתמוך במסך הקטן הנוסף.

8800GTS תומך ברזולוציה דיגיטלית מקסימלית של 2560x1600. ואם אני לא טועה, מסכי 30" עובדים ברזולוציה זו. זאת אומרת, שאתה לא צריך להחליף כרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות :)

הרזולוציה הנטיבית של המסך 24" היא 1920X1200 ושל ה30" היא 2560x1600 .

האם הכרטיס שלי יוכל להריץ משחקים ברזולוציות כאלה בהגדרות גרפיות גבוהות או כמו שאני חושש אני אאלץ להוריד את ההגדרות לבינוניות ואפילו נמוך מזה?

לאיזה כרטיס יהיה כדאי לי לשדרג כדי לשמור על אותן הגדרות גבוהות שאני חפץ בהן?

פורסם

תלוי במשחקים. ותלוי מה זה "הגדרות גבוהות".

פורסם

אני לא מתמצה בכרטיסי מסך ובביצועים שלהם.

אבל אני חושב שברזולוציה 2560X1600 ברוב המשחקים המודרנים תיהיה חייב להוריד למינימום איכות עם הכרטיס הקיים. כמובן, ניתן להוריד גם להוריד רזולוציה במסך. ישנם רזולוציות נמוכות יותר שעדיין יראו חדות. אומנם לא חד כמו ב native resolution, אבל חד מספיק למשחקים.

אולי אני טועה, אבל אני חושב שכדי לשחק ברזולוציה מקסימלית של מסך 30 ובאיכות גבוה, יהיה צורך בכרטיס "המילה האחרונה" או ב crossfire / SLI

פורסם

ברוב המקרים עדיף להוריד את כל הAA והAF למינימום לפני שמורידים רזולוציה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים