עבור לתוכן

עזרה| הדבקת כתוביות לקובץ MKV ללא פגיעה באיכות

Featured Replies

פורסם

יש תוכנה שיכולה להדביק לצמיתות כתוביות לקובץ MKV ללא פגיעה באיכות?

פורסם

mkvtoolnix

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

mkvtoolnix

בהצלחה

תודה אני ינסה אותה

פורסם

יש שם כלי שנקרא MKVMERGE GUI.

בעזרתו תוכל לצרף כמה כתוביות שאתה רוצה לMKV (מבלי להרוס את הסרט כמובן).

כל התהליך לוקח כמה שניות.

פורסם

הדרך הכי נכונה להוסיף כתוביות ל mkv, היא לנצל את העובדה שמדובר בקונטיינר ולהוסיף לו כתוביות, ולא להדביק אותן על הוידאו עצמו.

היתרון של התוכנה ש Art Tatum ציין, היא שהיא די פשוטה, עובדת, ושאפשר לשחק עם ההגדרות של הקובץ (להכריח את הנגן להשתמש בכתוביות מסוימות, ולא באחרות).

פורסם
  • מחבר

התוכנה ש Art Tatum הציע היא גם מדביקה לצמיתות? או שרק מפעילה את הכתוביות והסרט ביחד?

פורסם

התוכנה MKVMERGEGUI נמצאת בכלים של MKVTOOLNIX.

MKV זה קופסא.

בתוך הקופסא יש דיסק של סרט.

ודיסק של אודיו.

אפשר להוסיף לקופסא מחברת.

אפשר להוציא מהקופסא את המחברת.

אין קשר בין המחברת לדיסק של הסרט חוץ מזה שהם שניהם באותה קופסא.

אפשר לשים כמה מחברות(כתוביות) בקופסא ואז לבחור בנגן איזה מהם להציג.

בגלל שזה כל כך פשוט ולא משנה כלום בסרט עצמו, הוספה והסרה של כתוביות באופן זה ל/מMKV לוקחת בערך שניה.

וזאת בעצם הדרך הכי נכונה להוסיף כתוביות לMKV כי אז אפשר לבחור אם להציג או לא, ולצרף כתוביות בכמה שפות.

אותו הדבר לגבי האודיו שאפשר לשים כמה אפשרויות (DTS,AC3,דיבוב בשפות שונות, וכו....)

פורסם
  • מחבר

אבל אני רוצה תוכנה שהיא תדביק לצמיתות, ושלא יהיה צורך בקובץ SRT נפרד. ואז אני רוצה לצרוב את זה.

אז במה עליי לבחור ?

ועוד שאלה: יש לי סרט עם דיבוב עברי ואנגלי וכתוביות בעברית ואנגלית ביחד(כל זה בקובץ MKV בלבד) ויש לי אפשרות בנגן להחליף דיבוב וכתוביות, האם יש תוכנה שיכולה להסיר את הכתוביות והדיבוב האנגלי?

פורסם

תשתחרר בהמחשבה שזה קובץ avi ניתן להוסיף כתובית ועדיין להשאיר את הקובץ בודד

תחשוב שזה כמו dvd שאפשר להחליף שפות וכו' רק בקובץ אחד

פורסם
  • מחבר

אה רק עכשיו הבנתי את הרעיון של "הקופסא" שArt Tatum דיבר עליו, תודה על ההסבר.

ומה לגבי השאלה השנייה שלי

ועוד שאלה: יש לי סרט עם דיבוב עברי ואנגלי וכתוביות בעברית ואנגלית ביחד(כל זה בקובץ MKV בלבד) ויש לי אפשרות בנגן להחליף דיבוב וכתוביות, האם יש תוכנה שיכולה להסיר את הכתוביות והדיבוב האנגלי? 

פורסם

אוקיי חידשתם גם לי בנושא.

ועכשיו השאלה, אם אני דוחף ל MKV כתוביות, נגנים כגון מזרימי מידה וטלויזיות או כל דבר שיודע לנגן MKV ידעו להציג את הכתוביות ללא בעיה? (במידה והם תומכים בפורמט MKV כמובן...). מה עם ניגון במחשב? האם צריך אופציה מסויימת בתוכנה מסויימת או שכל קודק שיודע לקרוא MKV ידע לקרוא גם את הכתוביות שיש בו??

פורסם

אילרז- MKVMERGEGUI יכולה לעשות גם את זה, אם נשתמש באלגוריה של Art Tatum - אתה יכול לבחור בעזרתה מה אתה רוצה להשאיר ב"קופסא" ומה לא.

Shlompy- יש אפשרות להגדיר שכתבויות יהיו ברירת מחדל, אם על זה אתה מדבר. בגדול, אם הרכיב יודע לטפל ב mkv, ויודע להתמודד עם קידוד הכתוביות (ANSI, UTF-X) אז זה בסדר, אחרת אני חושב שלא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים