עבור לתוכן

חווית קניה באייבורי, 5 שבועות, הסיפור המלא

Featured Replies

פורסם

בתאריך ה29.7.11 (יום שישי) הגעתי לסניף נתניה ע"מ להזמין את המארז Nzxt H2. מאחר ולא היה במלאי, נדרש להזמין אותו. המוכר ביקש את כל הסכום (אי אפשר לשלם מקדמה רק את כל הסכום) ואמר שעד יום שני הקרוב או במקרה הכי גרוע יום שישי המארז כבר יהיה בחנות. ביום חמישי ה8.4 הסתכלתי שוב באתר וראיתי שהמארז הוסר מהקטלוג, התקשרתי לברר האם המארז הגיע ונאמר לי שהוא יגיע יום ראשון ( 7.8 ) הלכתי שוב לחנות ביום שישי ה 5.8 כדי לברר מול מנהל החנות לראות מה קורה, כי לא ייתכן שאומרים ללקוח כל פעם תאריך אחר. הגעתי לחנות וביקשתי לדעת מה קורה עם המארז והאם הוא הגיע. מנהל הסניף התקשר לאיש שאחראי על ההספקה או משהו בסגנון על מנת לברר מה קורה עם ההזמנה. האיש אמר שהמארז יגיע אולי עוד שבוע או שבועיים והוא לא יכול לבטיח שום דבר. החלטתי שלא מתאים לי לחכות חודש - חודשיים בשביל מארז, וביקשתי לבטל את העסקה. כאשר העסקה בוטלה ( 5.8 ) נאמר לי שאקבל צ'ק עם הסכום המלא (למרות שביום ההזמנה שילמתי במזומן), ואקבל אותו במהלך השבוע הקרוב. עברו שבועיים והצ'ק לא הגיע, שלחתי מייל לאתר החברה דרך "צור קשר" ונציג בשם גיל חזר אלי. הוא אמר שהייתה בעיה במערכת והשבוע אני אמור לקבל את הצ'ק והוא ידאג לנושא באופן אישי, גיל אכן טיפל בנושא והצ'ק הגיע תוך שבוע. אך עדיין, לחכות שבועיים להזמנה שלא הגיעה ולא היה גם צפי לתאריך הגעה, ולקבל את הכסף רק אחרי שלושה שבועות חזרה נראה לי לא בסדר.

מה דעתכם? פורסם גם בזאפ.

פורסם

מלבד לסחבת נראה כי טיפלו בך כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

אני פשוט לא אוהב את הרעיון שאומרים לי "עד יום שני" ואז "עד יום ראשון" ואז שאני מגיע לחנות בכלל אומרים לי שלא בטוח שהם יכולים להביא אותו וזה יקח שבוע שבועיים ואולי אפילו יותר.

אחרי שהם הורידו את המוצר היו צריכים להתקשר לבקש ממני לבחור מוצר אחר או לבטל את העסקה ולהחזיר את הכסף במיידית! זה סתם משחק וטירטור!!

וחוץ מזה שאף אחד לא בודק בכלל שהצ'קים יוצאים, שהכל מתנהל קשורה. אם לא הייתי מתקשר, מתי הייתי מקבל את הצ'ק? לא מתאים לחברה בגודל כזה. מתאים לאיזה סניף ירקות בשוק לא לחברה כזאת.

פורסם

אני מאמין שהגעת המוצר תלויה יותר בספק מאשר בחנות,

אבל ברור שהם רוצים כסף, ואם צריך למשוך אותך עוד קצת ועוד קצת, זה מה שהם יעשו.

אני מלכתחילה לא מחכה. או שיש או שאני לוקח משהו אחר/מביא ממקום אחר.

הכי חשוב שקיבלת את הכסף בסוף.

פורסם

אמנם הכל התסדר בסוף אבל אם שילמת במזומן לא מבין למה לא מחזירים מזומן.

בהחלט שהגעת המוצר תלויה לרוב רק בספק.

סיפור קטן מצד השני ממזמן: לקוח ביקש שעון של פולאר שלא החזקנו בחנות, שעון בשווי של בערך 2000+ ש"ח (לא זוכר את הסכום המדוייק) כמובן שאין בעיה מאחר ועשינו את זה המון פעמים אז הזמנתי את השעון מהספק שבדר"כ היינו מקבלים את זה עד שבוע גג, בסופו של דבר לקח כחודש עד שבסוף הביאו את השעון לחנות (אני לא אלאה אתכם בכל הטירטור).

כמובן שנאלצתי לעשות הנחה, (גם הייתה הנחה מצד הספק) ומזל שהלקוח לא היה לחוץ על השעון והיתה לו סבלנות.

פורסם
  • מחבר

וביקשתם את כל הסכום או שמקדמה הספיקה?

פורסם

ת'כלס זה לא כזה משנה - מקדמה או כל הסכום, בתנאי כמובן שיש לך מספיק רזרבות לשימוש. הרי במקרה כמו זה חייבים להחזיר לך את הכסף בכל מקרה, ולא תוותר על הסכום, גם אם זו רק מקדמה, והטרטור עד להגעת הצ'ק יהיה אותו טרטור.

אכן נראה כמו סדרה של פאקים מערכתיים קטנים שהצטברו לפאק אחד גדול. קורה לעיתים בכל עסק, במיוחד כשיש כמה גורמים בדרך. לא נעים, אך לא משהו שיש להתרגש ממנו. בשורה התחתונה נראה שהייתה מצידם גישה חיובית ושירותית לאורך כל הדרך.

פורסם

וביקשתם את כל הסכום או שמקדמה הספיקה?

לא ביקשנו כלום, אם הלקוח לא רוצה לקנות אז היינו יכול להחזיר בלי בעיה כי הספק לא עשה בעיות בנוגע לדברים האלו במיוחד שמדובר במוצר שנמכר לעיתים רחוקות.

פורסם

wiz-master - המקרה שאתה מתאר הוא יותר פשטני. מאחר ולא לקחת מהלקוח דבר, וכמו שאתה מציין יכולת גם להחזיר את השעון במקרה והלקוח היה מתחרט / קונה אותו במקום אחר. המקרה הזה היה שקול לזה שלא היו לוקחים מפותח הת'רד דבר וסתם מחזיקים אותו בהמתנה, אבל ברגע שהחנות לוקחת את הכסף - ומחזיקה אותו "בן ערובה" אין לפותח הת'רד את האפשרות לקנות אותו במקום אחר.

פותח הת'רד - אין ספק שמדובר במקרה מרגיז. כמו שזה נשמע, נראה שכל מי שרק יכול היה נתן לזה פשוט ליפול בין הכסאות, כי הרבה יותר נוח שזה שם. יצא לי גם כבר לחוות מקרים כאלו, זה אכן מרגיז, ובין אם זה תלוי בספק או לא, אני כן חושב שחנות צריכה להתחייב למועד אספקה מסוים ולציין זאת מפורשות ולתת התחייבות זו או אחרת למה קורה אם היא לא עומדת בהתחייבות הזו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים