עבור לתוכן

הודעת שגיאה כאשר מנסה מתוך WORD2007 לשלוח קובץ בעל שם קובץ בעברית

Featured Replies

פורסם

שלום,

אופיס 2007 בעל SP2 - מערכת הפעה חלונות 7 32

כאשר מנסים לשלוח מתוך WORD קובץ (תחת קובץ - שלח) מתקבלת הודעת שגיאה

word couldn't send mail because of MAPI failure : "attachment open failure "

כאשר משנים את שם הקובץ לאנגלית אין שום בעיה לשלוח אותו

אין שום בעיה לשלוח את הקובץ בדרכים אחרות (שלח לנמען דואל מ-EXPLORER או כאשר מצרפים אותו כמסמך מצורף בצורה ידנית)

תודה,

גבריאל

פורסם

מהי ברירת המחדל של לקוח הדוא"ל במערכת?

האם הבעיה נמשכת גם כאשר אתה מחליף את ברירת המחדל של לקוח הדוא"ל?

ניסית להריץ את Word כ-Administrator לפני ביצוע הפעולה?

פורסם
  • מחבר

ברירת המחדל גם בפרופיל חדש נבדק אותה התנהגות

גם אם אני מחליף את ברירת המחדל (באפשרויות שפה של אופיס) אותו דבר

המשתמש הנו מוגדר כחבר בקבוצת אדמיניסטרטור מקומית אבל אני אנסה להריץ את זה בכ"ז כאדמיניסטרטור - תודה על הרעיון.

פורסם

הייתי מנסה עם לקוח דוא"ל אחר אם זה רק אפשרי. בהנחה שאם לקוח דוא"ל אחר הבעיה נפתרת אז הרי שמדובר בבעיה בלקוח הדואר הקיים (אני מניח ש-Outlook) או איפה שהוא בהגדרות. כדאי לבדוק שלקוח הדוא"ל שבו אתה משתמש מוגדר בכל מקום, כולל בהגדרות המערכת וב-IE, אם ההגדרות שם שונות ובלתי תלויות, כברירת המחדל. כבר נתקלתי במצבים בעלי מאפיינים דומים שנבעו מכך שהגדרה שאמורה לחול באופן רוחבי על המערכת לא באמת הוחלה כך והיה צורך בהגדרות ידניות.

פורסם
  • מחבר

תודה

מה שהכי מוזר שאת אותו קובץ כאשר הוא בשם קובץ באנגלית אין שום בעיה לשלוח...

נראה לי שאני אשדרג אותו ל-2010 כי שם התקלה הזו לא קרתה לי (אני אפילו משחזר את זה במחשב אחר...)

פורסם

אז כנראה שזה מסוג התופעות המעצבנות :) שאין להן ממש פתרון הגיוני.

עשיתי עכשיו בדיקה אצלי (Office 2007 SP2 עם לקוח דוא"ל Thunderbird על Windows 7 32 Bit) והכל עובד כמו שצריך בשליחה של קובץ, גם בעברית וגם באנגלית. אז אין לי ממש רעיונות נוספים. חיפשתי עכשיו גם קצת ב-Google ואני רואה שזה קורה בוריאציות שונות לעוד אנשים המשתמשים ב-Outlook 2007, ולפחות ממה שבדקתי עד כה אין ממש פתרון. חלקם מצאו כל מני workarounds ואחרים לא, אז כנראה שיש פה בכל זאת איזה כשל מובנה שבא לידי ביטוי במערכות מסוימות ובאחרות לא.

אם השדרוג ל-2010 יפתור את הבעיה אשמח אם תיידע כאן. סתם לידע כללי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים