פורסם 2011 באוגוסט 2714 שנים שלום אני רוצה לדעת איך אני יכול ללמוד שפת תוכנה כגון C# בזמן שהידע שלי בעולם התוכנה שואף ל0ניסיתי בעבר לקרוא המון מדריכים והכל היה ניראה לי כמו סינית וגרוע מכךאשמח לעזרה
פורסם 2011 באוגוסט 2714 שנים אם לא הצלחת להבין כלום ממדריכים, זה אומר אחד משלושה דברים:א. המדריכים לא שווים כלום, או שמיועדים למישהו שכבר יודע לתכנת בשפה אחרת.ב. אתה צריך לנסות ללמוד מ"מדריך" יותר רציני, כלומר ספר לימוד.ג. אתה צריך הנחיה פרונטלית, כלומר קורס או מורה פרטי.
פורסם 2011 באוגוסט 2714 שנים מחבר אם לא הצלחת להבין כלום ממדריכים, זה אומר אחד משלושה דברים:א. המדריכים לא שווים כלום, או שמיועדים למישהו שכבר יודע לתכנת בשפה אחרת.ב. אתה צריך לנסות ללמוד מ"מדריך" יותר רציני, כלומר ספר לימוד.ג. אתה צריך הנחיה פרונטלית, כלומר קורס או מורה פרטי.איפה אני יכול למצוא ספר שמיועד לידע שלי, כלומר ילד בכתה ז' יוכל להבין וללמוד מימנו?מורה פרטי הוא אומנם השיטה האידיאלית בשבילי אבל קיימת בעיה, אני לא יכול כי אני משרת בצבא ואני לא כל יום בבית, ובבסיס יש לי המון זמן פנוי.
פורסם 2011 באוגוסט 2714 שנים ברכות על רצונך להפעיל את המוח במקום לראות האח הגדול. מה שחשוב זה להתחיל לתכנת על מנת לתפוס את הבסיס של מה זה תכנות. בהצלחה!הייתי שולח אותך לחוברות "מחשבת" אבל זה כבר לא קיים. במקום זה אמליץ לך לעשות כך:1) תתחיל עם פייתון, שפה קלה ומהירה ללמידה. מספיק קלה שגם מדריך לא מוצלח במיוחד ילמד אותך את הבסיס.2) חיפוש קצר ברשת העלה מספר מדריכים ללימוד פייתחון בעברית. אין לי מושג אם הם טובים, אבל אתה יכול לנסות אותם ובטוח אחד מהם יהיה טוב מספיק בשביל להתחיל.3) כמו שאמרו, אם מדריך מסויים לא טוב מספיק, כנראה שהוא מותאם לאנשים שיודעים קצת תכנות. תעבור הלאה.ועכשיו, לינקים שמצעתי בגוגל:http://vlib.eitan.ac.il/python/http://wiki.python.org.il/%D7%97%D7%95%D7%9E%D7%A8_%D7%9C%D7%9E%D7%AA%D7%97%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%9Dhave fun!
פורסם 2011 באוגוסט 2814 שנים אני דווקא הייתי מציע לך להתחיל באחת מ2 הדרכים:1)הכי ממליץ-נסה להשיג את הספר "C++ מהבסיס" של הרבט שלידט,ספר הכי טוב שיכול להיות בשביל ללמוד את הבסיס.2)יש אתר שנקרא "C מההתחלה"-תלמד משם.אחרי כל דבר שאתה לומד תתרגל המון,תרגילים תוכל למצוא ע"י חיפוש בגוגל "תרגילים לC".תלמד עד שמתחילים הclassים (תלמד רק את העיקרון) ואח"כ תלמד C# מהאתר corner.co.il ושם תעבור על הOOP,הקלאסים ואח"כ תכנות חלונאי.
פורסם 2011 באוגוסט 2814 שנים למישהו שנאבק בלימוד שפת תכנות לא הייתי ממליץ על ++C או C, ולא הייתי ממליץ לקפוץ משפה לשפה. פייתון זו המלצה טובה כי התחביר שלה מאוד פשוט, והיא נותנת לך להתמקד במה שחשוב למתכנת מתחיל.
פורסם 2011 באוגוסט 2814 שנים מומלץ להתחיל עם #C או Java.יש הרבה מאוד ספרים טובים בנושא בהוצאת O'Reily למשל
פורסם 2011 באוגוסט 2914 שנים מה לעשות שאין לשאלה הזו תשובה חד משמעית, ויש הרבה דיונים לגבי איזו שפה מומלץ ללמוד קודם ואיך...
פורסם 2011 באוגוסט 2914 שנים מחבר אני לא שואל איזה שפה לבחוראני שואל איך הכי קל להתחיל להיכנס לעולם התוכנה
פורסם 2011 באוגוסט 2914 שנים לבחור את השפה המועדפת עליך בהתאם למה שמעניין אותך לפתח, לחפש מדריכים בגוגל (יש אפילו בעברית), ולהתחיל להתאמן.הבסיס זה לתכנת "hello world". ברגע שעשית את זה, אתה יודע שעשית את הצעד הראשון.
פורסם 2011 באוגוסט 2914 שנים מחבר זה בכלל לא בעיהמה שמעבר זה כבר לא הולך לי כל כך... ותמיד לעשות עתק הדבק לתוכנה זה אפעם לא בעיהותמיד אחרי 5 דקות אני שוב לא זוכר יותר את ה"hello world"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.