עבור לתוכן

PC Gaming is not dead

Featured Replies

פורסם

עוד יומיים, היום הראשון של PAX PRIME, היום שבו כניראה ניראה את CS:GO.

מעניין מה יש ל RAZER להראות. נרשמתי לזה לפני כמה ימים...

פורסם

כל זה בשביל מחשב נייד שעולה 2800$...למה שמישהו יקנה את זה?

שלא לדבר על זה שהנציג של INTEL ישראלי ועילג ביותר :P

החומרה גם ממש לא משהו, GT 555M ודיסק קשיח של 320G, לא מתאים כל כך לגיימינג. חוץ מהגודל וה-"עכבר" אני לא רואה שום יתרון לדבר הזה על פני מחשבי גיימינג של SAGER, MSI או ASUS.

פורסם

לדעתי לפטופ לגיימינג זה בזבוז כסף הכי גדול שיש.

פורסם

אם משווים בין פורום קונסולות למשחקים רואים שהקונסולות לא מתעדכן לעומת הפורום הזה שמתעדכן

בכלל פורום משחקי pc יותר מתעדכן. לכן pc rules

copy.pngfavicon.icofavicon.ico

פורסם

זה נכון רק לישראל, גרמניה, מדינות שונות באסיה ואפריקה ואולי צרפת. בארה"ב גם יש דיי הרבה אבל לא בהשוואה למספר השחקנים בקונסולות.

פורסם

אם משווים בין פורום קונסולות למשחקים רואים שהקונסולות לא מתעדכן לעומת הפורום הזה שמתעדכן

בכלל פורום משחקי pc יותר מתעדכן. לכן pc rules

למה ציפית בפורום שהנושא המרכזי שלו הוא חומרת מחשבים?

בכללי, עולם המשחקים בקונסולות חי ושוקק הרבה יותר. אני אישית מעדיף PC, ולכן זה מעציב אותי.

ז'אנרים שלמים של משחקים כבר לא יוצאים לPC כמעט בכלל (משחקי מכות למשל). למעשה גם בעבר ההיצע לPC היה נחות ומוגבל ביותר יחסית לarcade וקונסולות.

הייתי בארה"ב לאחרונה. בכל חנות שמוכרת משחקים - מדפים עצומים לXBox/Playstation/Wii/3DS, כולל משחקים משומשים, אבזרים ומה לא. מדף אחד מסכן למשחקי PC, אם בכלל.

פורסם

אני מאוד מזדהה איתך, אבל אין מה לעשות. השוק משתנה.

פורסם

עושים צחוק מאנשים. הרי אחת הסיבות שאנשים קונים קונסולות זה המחיר.

ב2800$ אפשר לקנות 9-14 קונסולות!

פורסם

בכל מקרה פורומים של משחקי מחשב הרבה יותר פעילים בארץ מקונסולות

נובע משילוב של פיראטיות, מחירים נמוכים וצורך מעשי

בארה"ב יש הרבה טחונים בכסף שלא משנה להם להוסיף ps3

copy.pngfavicon.icofavicon.ico

פורסם

לדעתי לפטופ לגיימינג זה בזבוז כסף הכי גדול שיש.

יש אנשים שזה מה שהם צריכים- אני לדוג' יוצא מהבית עוד מעט- אם יהיה לי זמן לשחק, אני אצטרך לקנות לפטופ לגיימינג, כי מחשב שולחני אני לא יכול להחזיק...

וד"א, צריך לזכור שחלק גדול מאוד ממכירת המשחקים בPC נעשה ברשת, כמו בסטים. אבל באופן כללי זה נכון, יש לקונסולות יותר חסידים.

אבל כמו שהפרסומת אומרת, המחשב עדיין לא מת כפלטפורמה למשחקים. יש לו קהל לא קטן, ואני לא חושב שנראה את סופו בזמן הקרוב.

פורסם

"את סופו" לא נראה אף פעם. אבל הוא כנראה יישאר מוגבל ברוב התחומים יחסית לקונסולות.

פורסם

עד שקיבלתי לפני שנה את ה- PS3 שלי , לא האמנתי שאני אשחק בו יותר מאשר במחשב.

אבל היום זה ממש ככה, אני גיימר של PC כבר מעל 20 שנה אבל אוסף המשחקים היחודיים ל- PS גרם לי לעבור.

עדיין אני אעדיף לשחק COD על ה- PC וה-PC יהיה עדיפות ראשונה אבל הקונסולה היא בהחלט לגיטימית.

אני גם לא מבין למה צריך לבחור , למה לא להנות משני העולמות ביחד (אם התקציב מאפשר)?

הרי משחקים קונים גם למחשב וגם לקונסולה , אז מדובר בהוצאה חד פעמית עבור המכשיר עצמו.

פורסם

הנקודה היא שתמיד, כשזה אפשרי, המחשב עדיף על הקונסולה.רוצה את השליטה של הקונסולה? חבר קונטרולר של 360 למחשב ותקבל את זה. המחשב עדיף חומרתית על הקונסולות, מאפשר גמישות רבה יותר, ואפשר להנות מאותם יתרונות שהקונסולה מציעה בקלות.

הסיבה היחידה שבגללה הייתי קונה קונסולה היא בשביל מה שיוצא רק לקונסולות ולא למחשב (וזו סיבה טובה), אבל גם אם הייתה לי קונסולה, הייתי מעדיף לשחק במחשב במידת האפשר.

פורסם

אי-אפשר להתעלם מהעובדה שלשחק בקונסולה זה הרבה יותר קל.

לא צריך להתאים מפרט, לא צריך להתעסק עם מערכת הפעלה, התקנות, בעיות תאימות, בעיות של המחשב. זה plug-n-play.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים