פורסם 2011 באוגוסט 2114 שנים פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש, מדובר על ווינדוס 7.אותה גרסא הייתה לי לפני הפרמוט.הווינדוס הוא אנגלית, והתקנתי תוסף עיברית.שמתי לב שבתוך קבצי הTXT שיצרתי לפני הפרמוט, העיברית אינה תקינה, זה הפך לגיבריש.אם אני עכשיו כותב בעיברית זה כותב בצורה תקינה.מישהו יודע איך אפשר לפטור את זה?בעיה שניה שיש לי, אין לי אפשרות לעשות ייבוא\ייצוא באאוטלוק 2007.זו אינה גרסאת ניסיון.והאוופיס בעיברית.אשמח לעזרה.
פורסם 2011 באוגוסט 2114 שנים אומנם לא אמורה להיות בעיה עם קבצים שיש בהם תוכן Unicode, אבל תבדוק אם שינוי system locale לHebrew יעזור בזה.באיזה בעיה נתקלת עם קובץ הPST שלך?
פורסם 2011 באוגוסט 2114 שנים מחבר נכון לעכשיו זה על Hebrew, לא משנה מה אני עושה זה לא מסתדר, בהתחלה חשבתי שזה פונטים, אבל גם זה לא עזר.ה PST תקין, פשוט כפתור הייבוא\ייוצא באפור ולא נותן לי ללחוץ עליו.
פורסם 2011 באוגוסט 2114 שנים עקוב אחרי ההוראות שכאן:http://windows.microsoft.com/he-IL/windows7/Change-the-system-localeשנה את השפה לעברית.
פורסם 2011 באוגוסט 2114 שנים מחבר כרגיל, התשובות שלכם מקצועיות ופותרות את הבעיות. זה פתר לי גם את בעיית הoffice תודה
פורסם 2011 באוגוסט 2114 שנים מחבר הקרדיט כמובן לכולם, אני לא הבנתי אותך, אחרי שראיתי את ההסבר הבנתי למה התכוונת..לכן כתבתי תודה ברבים
פורסם 2011 באוגוסט 2414 שנים מחבר יש לי עוד שאלה קטנה בנוגע לסאונדלא משנה איזה סאונד אני שם ברקע שבווינדוס, אם זה מוסיקה, או כל דבר אחר, אני תמיד שומע פיצוצים קטנים כאלה כל הזמןכמעט כל שניה, אמנם קטנים וחלשים אבל לא נסבלים, זה לא היה ככה לפני הפרמוט.הסרתי את הכרטיס קול, התקנתי מחדש, התקנתי מהאתר של גיגהבייט אחד יותר מעודכן. זה עדיין לא פטר את הבעיה.מה עושים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.