עבור לתוכן

שימוש בשתי כרטיסי רשת בו זמנית

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מעוניין להשתמש בכרבטיס הקווי (marvell yukon מובנה) בחיבור LAN לסטרימר במקביל לחיבור האלחוטי לאינטרנט. הבעייה שבהגדרות הIP הethernet מופיע כלא מחובר (media disconnected), ואני לא מצליח להפעיל אותו (מחיקה ואיתחול, עידכון דרייבר, טוויקיניג בהגדרות advanced).

האם ניתן לשלב חיבור wifi וקווי במקביל או שאחד בא על חשבון השני?

פורסם

ההסבר שלך לא מובן ממש.

תסביר שוב בצורה מפורטת מה אתה רוצה לעשות.

פורסם
  • מחבר

לנצל את הETHERNET שכרגע לא בשימוש לחיבור למכשיר סטרימר, במקביל לשימוש בWIFI. אבל אני לא מצליח להשמיש את הכרטיס הקווי, הוא לא פעיל משום מה.

פורסם

חיברת אותם פיזית בכלל?

אתה צריך לחבר לו פיזית את הכבל ולצד השני את הסטרימר.

פורסם
  • מחבר

מה אתה אומר... אני אנסה את זה שוב פעם. :)

פורסם

אני מבין שאתה ציני.

אם הוא מראה שהוא לא מחובר למרות שהכבל פיזית מחובר וגם המחשב וגם הסטרימר דולקים, תנסה לשנות את ההגדרה של המהירות מAuto Negotiation ל100Full

פורסם
  • מחבר

איפה אני מוצא את זה? לא רואה בAdvanced.

פורסם

לחצן ימני על הכרטיס רשת

Properties

Configure

Advanced

חפש משהו שקשור לSpeed/Duplex

פורסם
  • מחבר

כן מצאתי, אבל זה לא תופס לצערי...

פורסם

רגע, אם חיברת את הסטירת לממשק Ethernet של המחשב אז האם הPHY שלו או שלך תומך ב auto media sensing בכלל? מה המטרה של החיבור הזה?

פורסם
  • מחבר

עכשיו זה התגובה שלך שלא מובנת כל כך, לי לפחות.

אין לי מושג אם הפיצ'ר של החיישן קיים, למרות שזה נשמע דבר בסיסי. מה שכן, הסטרימר כן היה מחובר בעבר למחשב בקווי, כאשר הwifi היה מושבת באופן זמני (גם היה media disconnected). מה שגרם לי לשאול אם שניהם יכולים לפעול באותו הזמן.

הסטרימר הוא הSqueezbox Classic.

פורסם

אם auto MDI/X לא קיים בממשק (שזה נשמע לי מאוד מוזר כי מדובר בפיצ'ר שנמצא בטסהדרט כבר כמה שנים) אתה צריך להשתמש בכבל cross. בנוסף לזה יכול להיות שהממשק מכובה בSqueezebox.

אני שוב חוזר: למה להפעיל גם את המשק השקווי וגם האלחוטי ביחד?

פורסם
  • מחבר

אני רוצה להפעיל את הממשק הקווי כי יש לסקוויזבוקס (SB3 נקרא לו) לעיתים קרובות בעיות סינכרון מול הראוטר, שנמצא 2 חדרים ממני, וצריך לעשות ריסט כמה פעמים עד שזה מסתדר.

הethernet אינו מכובה בSB3, צריך להגדיר אותו. לגבי כבל קרוס, העניין הוא שהשתמשתי לחבר ביניהם בעבר עם הכבל הנוכחי, שהוא רגיל. אבל אני אנסה להשיג גם קרוס ולבדוק.

פורסם

נדלקות לך בכלל נורות מאחורה? איפה שהחיבור עצמו..

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע איך בדיוק, לא עשיתי שום דבר מעבר למה שרשום פה, אבל הכרטיס ethernet חזר לעבוד אתמול והגדרתי את הסטרימר לעבוד איתו כמו שרציתי. תודה לכל מי שלקח חלק במאמץ.. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים