עבור לתוכן

קניית נייד למשחקים בארה"ב עד 2000$

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני נוסע לארה"ב בשבוע הבא, ומעוניין להחליף את המחשב הנייד הנוכחי שלי (dell xps m1730). אחלה מחשב אבל נשרף לו אחד מכרטיסי המסך ולא עובד יותר ה-SLI כך שהוא מקרטע לי ברוב המשחקים.

מטרת המחשב הנה להיות מחשב נייד למשחקים מכל הסוגים כבדים יותר ופחות (crysis 2, NFS, assasins creed brotherhood) בראש ובראשונה ולאחר מכן שאר הדברים.

הצורך הנו בשל העובדה שיש לי 2 בתים שרוב תזוזת המחשב הנה מהבית לאוטו, פריסה בבית השני ומשחק כשהוא מחובר לחשמל.

הייתי קונה 2 מחשבים אך זה מעצבן לסנכרן כל פעם בין השמירה של המשחקים. ואני רגיל לתצורה הנוכחית עם המחשב הזה וזה עובד אחלה.

לא צריך סוללה מעבר לחצי שעה.

חייב רזולוציה של 1900X1080 ומעלה.

עדיפות למסך 17".

עשיתי חיפושים רבים באינטרנט, קראתי בפורומים על המעלות והחסרונות וכו' כמו כן יש לי חבר קרוב בארה"ב שיכול להזמין אליו את המחשב וכשאגיע רק אקח ואשלם לו את הסכום (כך שאפשר להזמין מכל מיני חברות שמוכרות באינטרנט).

צמצמתי את ההחלטות שלי בינתיים ל-2 המחשבים הבאים:

1. MSI G Series GT780DXR-099US

2. TOSHIBA Qosmio X775-3DV78

שני המחשבים מעולים, הייתרונות של 1 הם כ.מסך חזק יותר ולוח אם עם אפשרות לRAID. הייתרונות של 2 הם 3D ואחריות בינלאומית שצריכה להיות מכובדת בישראל.

להשוואה בין שניהם - קישור:

http://www.newegg.com/Product/Productcompare.aspx?Submit=ENE&N=100006740&IsNodeId=1&bop=And&ActiveSearchResult=True&CompareItemList=32|34-152-281^34-152-281-02%23%2C34-214-392^34-214-392-TS

אני לא חייב את 2 אלו, זה הכיוון הכללי כדי להמחיש את הרצון.

התקציב הוא עד 2000$.

אשמח לחוות דעתכם המקצועית והעניינית בנושא.

אבי.

פורסם

יש לך את אותו נייד (1) http://www.xoticpc.com/msi-gt780dx215us-preorder-p-3127.html?wconfigure=yes

אני חושב שממש אין טעם לקנות נייד עם 16GB זה בזבוז (קשה לי להאמין שאתה תצטרך יותר מ8GB)

לגבי ההרד דיסקים הייתי שוקל לקנות כונן SSD (למערכת הפעלה) ועוד כונן של 750/500GB לשאר הדברים

יש גם את זה http://www.xoticpc.com/asus-g74sxxr1-p-3139.html?wconfigure=yes

מחיר יחסית נמוך משני האחרים, אתה יכול לשדרג את הכוננים

ועוד דבר חשוב אם בסופו של דבר תקנה מהאתר הזה אני ממליץ לך גם להחליף את המשחה הטרמית (למעבד ולכרטיס מסך) בתוספת זניחה(יחסית)

פורסם
  • מחבר

ראשית תודה על התגובה.

שנית, יש באתר שצרפת מחשבים של חברת sagar (בנויים על clevo).

ממליץ עליהם? אם כן אני יכול להרכים באתר נייד לא רע בכלל עם כרטיס מסך 580 או 6990...

בהקשר למחשב שהראת אתה, MSI נותנים שירות בארץ? כי שמעתי המלצות פחות חמות על היבואן שלהם.

אם לא תהיה אחריות אז באמת שווה לבנות מחשב כמו זה עולה גם 2000$ שנכנס לי בתקציב וכרטיס מסך חזק בהרבה.

Sager NP8170 / Clevo P170HM

- 17.3" FHD 16:9 120Hz 3D "MatteType" Super Clear Ultra Bright LED Screen (1920x1080) - With 1 Pair NVIDIA 3D Glasses (Can only be used NVIDIA 485M/560M & 580M)

- Included nVIDIA Wireless 3D Glasses (Bundled with 3D Screen)

- - - 2nd Generation Intel® Core™ i7-2630QM, 2.0-2.8GHz, (32nm, 6MB L3 cache)

- - IC Diamond Thermal Compound - CPU + GPU

- nVidia GeForce GTX 580M 2,048MB PCI-Express GDDR5 DX11 (User Upgradeable)

- ~ 8,192MB DDR3 1333MHz Dual Channel Memory (4 SODIMMS) - Special

- ~ 500GB 7200RPM (Serial-ATA II 300 - 16MB Cache)

- None Standard -

- ~ 6X Blu-Ray Read/8X DVDRW Super Multi Combo Drive - Special

- Internal 7-in-1 Card Reader (MS/MS Pro/MS Duo/MS Pro Duo/SD/Mini-SD/MMC/RS)

- Built-in 802.11 Wireless B/G/N - Stock Wireless Card + Bluetooth

-- Built in 2.0 Megapixel Camera

- Sound Blaster Compatible 3D Audio - Included

- Basic Black Business Case - Included

- Smart Li-ion Battery (8-Cell)

-- Integrated Fingerprint Reader

-- 3 Year Labor* 1 Year Parts Warranty Lifetime -24/7 DOMESTIC Based- Toll Free Telephone Tech Support (Labor Warranty through Xotic PC)

או שעדיף לוותר על ה-3D לקנות את אותו המחשב עם מסך רגיל לא 120Mhz וכרטיס מסך 6990 שנותן ביצועים דומים ולפעמים יותר טובים ב-1660$ ואז בנותרים לקנות SSD או לשדרג את המעבד שלא יהיה צוואר בקבוק.כעיקרון SSD לא קריטי לי, כי אני יודע שהמחירים יפלו, וזה בניגוד למעבד וכ.מסך הכי קל לפתוח בורג ולהוסיף גם בעוד שנה

השאלה היא כמה באמת הולך להיכנס חזק ה-3D הזה וכמה הוא ישפיע לי על המשחקים היום ובעוד שנה?כי אני מתכנן להישאר עם המחשב הזה שנתיים-שלוש.תודה.

פורסם

לגבי החברה sagar אני לא מכיר אותם אתה מוזמן לחפש ביקורות ברשת, ממה שהצלחתי למצוא המפרטים שלהם מרשימים ביחס לעלות שאתה משלם

החסרון היחידי הוא שהעיצוב שלהם לא להיט והוא מרגיש פלסטקי מדי(אני אומר את זה בכלליות ולא על מוצר ספציפי)

לגבי נותן האחריות של MSI אין לי מושג האמת אתה יכול לבדוק בסטיקי, לגבי הטראנד של 3D אני אישית לא הייתי חושב להוסיף כסף על הדבר הזה

זה מיותר וגורם לסתם כאבי ראש אחרי כמה זמן, הייתי לוקח מסך FHD (רגיל לא 3D) כרטיס מסך 6970/570M אני לא חושב שאתה צריך יותר מזה

ומעבד 2720QM, כמובן שאם ישאר תקציב הייתי שוקל לקנות עוד כונן SSD לתוספת ביצועים אבל זה לשיקול שלך

פורסם
  • מחבר

על החברה clevo הבנתי שיש ביקורות טובות, על sagar לא שמעתי. בגלל זה שאלתי.

בניתי את הבא:

- 17.3" FHD 16:9 "Glare Type" Super Clear Ultra Bright LED Glossy Screen (1920x1080)-

- -2nd Generation Intel® Core™ i7-2720QM, 2.2-3.3GHz, (32nm, 6MB L3 cache)

- - IC Diamond Thermal Compound - CPU + GPU

- ATI Mobility Radeon™ HD6990 2048MB PCI-Express GDDR5 DX11

- ~ 8,192MB DDR3 1333MHz Dual Channel Memory (4 SODIMMS) - Special

- ~ 500GB (w/ 4GB SSD Memory) Seagate XT 7200RPM NCQ Hybrid (Serial-ATA II 300 - 32MB Cache)

- ~ 6X Blu-Ray Read/8X DVDRW Super Multi Combo Drive - Special

- Internal 7-in-1 Card Reader (MS/MS Pro/MS Duo/MS Pro Duo/SD/Mini-SD/MMC/RS)

- Built-in 802.11 Wireless B/G/N - Stock Wireless Card + Bluetooth

- Built in 2.0 Megapixel Camera

- Sound Blaster Compatible 3D Audio - Included

- Basic Black Business Case - Included

- Smart Li-ion Battery (8-Cell)

- Integrated Fingerprint Reader

יצא 1930$

תוספת המעבד כזו קריטית (מבחינת צוואר בקבוק למשחקים לעומת כ.מסך).? כי הוא הבדל של 160$ .

יש לי היום 320GB במחשב הזה, שאני לא מנצל, אולי שווה לקחת רק 80GB SSD ולהעביר ממחשב למחשב (כן ה-320 הוא SATA).

שוב תודה על התגובה הזריזה, אני טס ביום שני ככה שאני אצטרך להיות חלוט בדעתי לפני שאסע (אני לא לוקח את המחשב הזה כי הוא מפלץ לחו"ל :) )

פורסם
  • מחבר

לא משנה, :xyxthumbs:

לאחר שיטוטים רבים ברשת, קריאה בפורומים נוספים וחוות דעת של משתמשים מחו"ל הבנתי שהתוספת העיקרית שהכרטיס מסך נותן לי לא שווה את ההפרש במחיר.

אני הולך על ה- TOSHIBA Qosmio X775-3DV78 מחשב שכולל בתוכו הרבה פונקציות שמחשבים אחרים צריך לשלם עליהם תוספת רבה (צורב BD, ערכת 3D, אחריות), יש לו חסרונות אבל הייתרונות עולים בהרבה מבחינתי. (1699$) :yelclap:

כרטיס המסך שלו הוא לא הכי חזק שיש אבל הוא מספק בהחלט לשנתיים הקרובות, גם אם אצטרך להתגמש בחלק מהמשחקים.

ההבדל של עוד 600-800 דולר בשביל כ.מסך חזק כמו במחשבים של Clevo \ Alienware פשוט לא מצדיק כי אז אני מתפשר על דברים בסיסיים אחרים ועדיין משלם על עוד חצי מחשב... :screwy:

אחזור לארץ הקודש בעוד כחודש בערך, אם תרצו איזה Benchmark ספציפי או סקירה אני אשמח על כלל החוויה של הקניה. :jump:

תודה על העזרה Jeet87. :yelclap:

שאלה אחרונה ??? , האם כל כונן SSD שאקנה יכנס ללא מתאמים נוספים או שצריך לקנות דגמים ספציפיים? כי זה השדרוג היחיד שחשבתי לעשות למחשב...

אם מישהו חושב שאני הולך לעשות טעות חמורה בעניין המחשב והדגם, אני אשמח לתגובה :kopfpatsch:

שוב תודה, אבי.

פורסם

לגבי שדרוג לSSD כעקרון צריך לבדוק את זה פר דגם ליתר בטחון, אני חושב ש3D מיותר מצד שני המחיר לא כזה גבוה(ביחס לניידים אחרים אם אותה האפשרות). בכל פנים תתחדש על הקניה ;)

פורסם
  • מחבר

שוב, תודה רבה.

אני יעדכן בארה״ב מהאייפון כשאמצא אינטרנט להתלבש עליו.

נ.ב

הזוי שיש בפורום אנשים עם alienware ושיותר מ120 איש צפו אבל רק אתה הגבת.

מעריך את זה.

אם יש עוד מישהו עם הערות או חושב שיש דרך יותר טובה לנצל את הכסף למחשב עם השימושים שלי אשמח אם תעדכנו אותי.

אבי.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

ברגע האחרון.

הוזמן asus g74sx 3de עלות 1864$ כולל משלוח.

הוזמן crucial M4 64GB SSD עלות 89$ כולל משלוח.

שבוע הבא אצלי עוד 4 שבועות חוזר לארץ אשתדל להעלות סיקור למחשב.

בברכה,

פורסם

אתה מתכוון להוסיף עוד כונן במקום כונן הBD או שאתה מחליף כונן אחד של 750GB לטובת הSSD?

פורסם
  • מחבר

מחליף 1.

זה לוח אם שלא תומך בraid ככה שאני רק מוציא נפח בלי לפגוע בביצועים.

הכונן SSD מיועד להרצה מהירה של win ואם יהיה משחק ספציפי עם זמני טעינה ארוכים אתקין אותו על הSSD.

מעבר לכך אני מוציא את הכונן הנוסף שאני מוציא לקופסת חיבור חיצונית בusb3 בשביל גיבויים פעם ב... כך שמקום אחסון לא חסר במידת הצורך.

אני רואה את הכונן BD כיתרון על אחת כמה וכמה שהמשחקים שלי קנויים ואני מתקין אותם ומשחק אותם דרך הכונן האופטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים