עבור לתוכן

אורנג' עושקים אותי ואפילו שימור לקוחות לא עוזר. **עדכון: נמצאו פתרונות**

Featured Replies

פורסם

אילו הצעות הוצעו לך?

פורסם

באמת מעניין איזה אופציות הציעו לך?

פורסם
  • מחבר

חבילת שימור שנחשבת להכי טובה שיש:

1300 דקות (כנראה שאשתמש בקושי ברבע)

1300 SMSים (לא מאמין שאני עובר את ה100 בחודש)

2 וחצי ג'יגה גלישה (לא עובר את הג'יגה)

ב229 ש"ח.

+

בשביל שהמערכת תוכל לתת לי זיכוי על המכשיר (galaxy s) אני חייב לעבור את ה249 ש"ח, ולכן הנציג הוסיף עוד חבילה של 300 דקות מוזלות לסוף שבוע שעולה 29 ש"ח, וזה מביא את הסך הכולל ל258 ש"ח.

אחרי כל זה זיכוי של 30 ש"ח קבוע כל חודש למשך שנה וחצי, שמוריד את החשבונית ל228 ש"ח, שכמובן עדיין תאפשר זיכוי על המכשיר.

אבל,

את הביטוח אי אפשר לבטל לא משנה מה. נשארו עוד 4 חודשים לשלם עד שנגמרת ההתחייבות, ולכן יהיה עוד חיוב של 29 ש"ח.

פורסם

אז החבילה הזאת עדיין קיימת. חשבתי שסגרו אותה לשיווק.

פורסם

צריך לעשות כאן כמה אבחנות מעניינות:

1. מחיר המכשיר כאשר מייבאים אותו בצורה הרשמית, הוא גבוה יותר מאשר בצורה בה אתה קונה אותו FREELANCE מחנות פרטית.

2. החבילות שאתה מקבל בהן את המכשיר בזיכוי מלא - הן יופי של דבר, אך ורק אם החבילה, כמו שהיא ובדיוק כמו שהיא ולא פסיק יותר, מתאימה לך כמשתמש, כלומר אם החבילה עולה 220 ש"ח לחודש, וכוללת כך וכך דקות שיחה וכך וכך SMSים וכך וכך חבילת גלישה, ואתה משלם את זה בכל מקרה, אז זה מתאים לך, אחרת זה לא מתאים לך כלל.

3. היה לי מכשיר אנדרואיד שהלך לעולמו, בתור סטודנט, רק לראות את מחירי החבילות של הGALAXY S בחברות הסלולר גרם לי לרצות לבכות. אני רגיל לחשבון של 80-120 ש"ח כאשר 120 ש"ח הם בחודש של הגזמה מטורפת, פשוט כי אני לא מדבר במכשיר יותר מדי. קניתי את המכשיר בנפרד, בלי שום התחייבות ל200-300 ש"ח בחודש לאף אחד, וכולל חבילת גלישה בלתי מוגבלת החשבון שלי הוא היום עדיין בתחום של 80-110 ש"ח. אז נכון, שילמתי את המכשיר בשתי מכות גדולות במקום ב36 - לא כל כך קטנות, אבל אין התחייבות ואין קשקושים. אמא שלי היא דווקא דוגמא מצויינת לאיך החבילה של אורנג' דווקא כן עובדת יופי, החשבון החודשי שלה עמד בדרך כלל על כ250 ש"ח, התחייבה ל(אם אני לא טועה) 179 ש"ח בחודש, קיבלה MOTOROLA DEFY וכך וכך דקות שיחה / תעבורת גלישה וSMSים ועכשיו החשבון שלה נמוך יותר בכמה עשרות שקלים בחודש.

* לסיכום - בחירת החבילה בשביל המכשיר - לא חכמה כלל. בחירת חבילה צריכה להתבצע בהתאם להרגלי השימוש שלך במכשיר - ומומלץ לשבת עם החשבוניות שלך כשאתה עושה את הבחירה הזו ולראות על מה אתה באמת מוציא כסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים