עבור לתוכן

יציאת משתמשים ממערכת WPF

Featured Replies

פורסם

יש לי מספר משתמשים במערכת, ואני רוצה שיוכלו להכנס למערכת בכל שם משתמש רק פעם אחת באותו זמן (ולא עם אותו שם במחשבים שונים).

אז לבדוק שיש משתמש אחד עם השם משתמש במערכת - הצלחתי.

אבל מה קורה ביציאה? יש לי כפתור של יציאה שאני מעדכנת שם שהמשתמש יצא, אבל מה קורה אם הוא יוצא דרך הX של החלון, או סוגר את המערכת עם מנהל המשימות? איך אני בודקת שהוא יצא כדי שיוכל להכנס שוב?

פורסם

לא ברור מהשאלה שלך מה בדיוק השרת שלך ואיך עובד הפרוטוקול תקשורת שלך. (Duplex HTTP? סתם Web-Service?)

אבל אני אענה על מה שאני מצליח להבין.

בנוגע ללחיצה על X - את יכולה להתמנות על Event ברמה של כל האפליקציה של סגירה של רגע לפני שהאפליקציה נסגרת. (לא זוכר את השם המדויק של ה- Event)

בנוגע ל- Kill Process - אם יש לך Duplex HTTP את יכולה לשאול אם ה- Client הקודם שמנסה להתחבר עדיין מחובר, או שהחיבור הקודם שלו (שלו הוא עשה KillProcess) כבר מת ואז ניתן לאפשר לו להתחבר. לא עשיתי את זה אף פעם אבל נשמע לי שזה משהו בכיוון הזה.

פורסם
  • מחבר

אם הוא יצא מהמערכת לא באמצעות הכפתור יציאה ,ונכנס שוב (ממחשב זה אחר)- לאפשר לו?

תמיד עדיף לתת למשתמש האחרון להיות במערכת ולחסום את הראשון?

מישהו זוכר איך קוראים לארוע של הסגירת חלון בלחיצה על הX האדום?

פורסם

לשאלה הראשונה:

נראה לי שצריך תמיד לתת למשתמש להתחבר. אם הוא שכח לסגור את החלון במחשב אחד אין סיבה שזה ימנע ממנו להתחבר ממחשב אחר. ב-steam, לדוגמה, כשמתחברים ממחשב אחר אז במחשב הראשון קופצת הודעה שאומרת שהמשתמש התנתק כי הוא התחבר ממחשב אחר.

לשאלה השנייה:

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.windows.window.closing.aspx

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים