עבור לתוכן

מחפש המלצה למשחקים בסגנון DECSENT

Featured Replies

פורסם

היי שלום לכם!

אני מחפש משחקים בסגנון DECSENT ו FREELANCER בשבילי ובשביל אמא שלי (גיימרים בנשמה ;) )

(קצת היסטוריה: המשחקים הנ"ל הם מסוף המאה הקודמת ותחילת הנוכחית ;) {בזמנו היינו צריכים לקנות את הכרטיס הטוב ביותר דאז VOODOO 3 :lol: , ובשביל DECSENT 3 החלפנו את כל המחשב בשבילו :yelclap: })

תודה מראש וכל המלצה תתקבל בברכה,

דובי :)

פורסם

יש את FORSAKEN. גם משחק בסגנון רק עם גרפיקה יותר משופרת ומותאם לוינדוס (98). תהנו :)

פורסם

FORSAKEN מאוד, מאוד ישן...

פורסם
  • מחבר

היי

תודה blancman

זה יתאים למחשב הזה? :E4300 ו NVIDIA 9600 GT

כי כשניסיתי לשים את DECSENT המחשב הריץ אותו במהירות מידי גבוהה, אני מתכוון שכל לחיצה היתה מעיפה את החללית חצי שלב :( .

תודה... דובי ;)

פורסם

אם עדיין לא שיחקת ב Descent : Freespace (Ze Great War) & Freespace II, מומלץ בחום!

Descent 3 היה מחורבן, וגם השני לא משו. הראשון היה פאקינג פולחני (ובייחוד ב 56k מול חברים).

פורסם

FORSAKEN מותאם לוינדוס ככה שלא תהיה לך בעייה של מהירות יתר. מקסימום אנימציה חלקה יותר ;)

פורסם

Descent במחשבים מודרניים אפשר לשחק באמצעות DOSBox.

פורסם
  • מחבר

היייי!

ALPHA תודה רבה, אבל גם את זה חרשנו ;)

ד"א זה נכון שDECSENT 3 היה לא מוצלח אבל לדעתי DECSENT 2 היה מאוד מוצלח.

QTTP תודה ג"כ, אבל יש לי 2 שאלות:

1- מה זה התוכנה הנ"ל?

2- הבעיה עם DECSENT שהוא רץ מידי מידי מהר, התוכנה DOSBOX מונעת את זה? אם כן אז זה יהיה פצצה!!!!!! :);):D ;D

אנחנו היינו מכורים לזה :lol:

שיהיה לכם אחלה יום, דובי :)

פורסם

DOSBox זה אמולטור של DOS, וכן - הוא מונע את רוב הבעיות מהסוג הזה. אני אישית שיחקתי באמצעות DOSBox בDescent הראשון והשני.

חפש בגוגל - תקבל את כל המידע, לינקים להורדת האמולטור והסברים.

פורסם

אגב, את המשחק FORSAKEN אתה יכול להוריד כאן:

http://fly.thruhere.net/#projectx

גיליתי במקרה גירסת קוד פתוח שפיתחו מעריצים של המשחק. הוא עובד בוינדוס/מק/לינוקס, יש אפשרות לשחק דרך הדפדפן וגם יש אופציית מולטיפלייר חינמית והם גם מפתחים גירסת קוד פתוח של DESCENT (עדיין לא יצא)

פורסם

darkstar one הוא בערך שילוב של כמה אלמנטים מ decent וכמה של freelancer עדיין משחק ממוצע ואי אפשר להחליף בו ספינה . נתקעתי באיזה משימה (flak ) ונמעס לי לנסות אותה שוב ושוב אז הפסקתי לשחק בו. גם ככה הלך לי הדיסק הקשיח וכל השמירות יחד איתו (אולי יש גיבוי בsteam ) .

בנתיים עברתי לX3TC שיש בו יותר מ100 ספינות מ12 סוגים שונים (וגם תת סוגים לחלק מספינות הקרב) יש בו יקום של ממש גדול . אפשר לבנות תחנות חלל ,להיות בעלים של צי ענק של ספינות, לעשות משימות מכל סוג וצורה יש גם כמה עלילות שונות. בגדול המשחק די קשה ללמידה. בקרוב (עד סוף השנה) יצא משחק המשך שנקרא X rebirth שהמפתחים טוענים שהוא יהיה יותר קל לשחקנים חדשים. בX3 אפשר לעשות מלא כסף ממשימות אז לא ממש חיבים ליצור אימפריה כלכלית , אפשר גם להיות פיראט .

עדיין מתי שנלחמים יותר מדי מגיעות ספינות יותר ויותר גדולות ומסוכנות. הקפיצה של כוח האש ,נקודות פגיעה ומגנים של ספינות הקרב ממש לא לינארית. מהספינה הקטנה לבאה בתור זה בערך פי 2 - 4 מגנים וכוח אש. אחר כך כוח האש עולה אולי ב 50-100% והמגנים בין פי2 לפי 10 (לM3 יש גם + ) ואז השידרוג משם (M6 ) מקבלים כבר תותחים יותר גדולים וזה קפיצה של כוח אש פי 5 לפחות ומגנים בכלל פי 5 ומעלה. גם המחיר של הספינות הגדולות יותר בהתאם. אפשר להגיע עד לdestroyer עם 48 תותחי ענק.

בכלל בגרסה הכי חדשה יש המון אובים מסוכנים לאללה מסתובבים בכל מני מקומות. ראיתי שני destroyers של kah'ak שהוא אויב של כולם תמיד (רצוי לא להתקרב כשיש לך ספינה מנייר).זה לא פעם ראשונה שאני רואה משהו קטלני כזה עושה שיפוצים לsector איך שמתחילים את המשחק אבל זאת גם הזדמנות כלכלית ;) .

פורסם

אם עדיין לא שיחקת ב Descent : Freespace (Ze Great War) & Freespace II, מומלץ בחום!

Descent 3 היה מחורבן, וגם השני לא משו. הראשון היה פאקינג פולחני (ובייחוד ב 56k מול חברים).

יש לך מושג אם אפשר לשחק בFS2 עם שלט של בוקס?

פורסם
  • מחבר

היייי!

תודה לכולכם על ההמלצות!!! :xyxthumbs:

אני מקווה להתחיל לשחק בימים הקרובים

תודה ענקית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:);):D ;D :yelclap::hi:

פורסם

יש לך מושג אם אפשר לשחק בFS2 עם שלט של בוקס?

תנסה תוכנית שנקראת joytokey אבל תלך לאתר הבית לא הדבר הראשון בגוגל שם יש את הגרסאות המעודכנות. אפשר להגדיר עם זה את המקשים ללחיצות של מקלדת ועכבר. אפשר גם להגדיר "shift key " כדי לתת יותר מהגדרה אחת לכל כפתור. אפשר גם להעביר בין modes עם כפתורים מסוימים ככה אתה יכול למפות סטים שונים של מקשים בהתאם למצב שלך.

פורסם

http://www.gog.com/en/gamecard/descent_1_descent_2

http://www.gog.com/en/gamecard/descent_3_expansion

אממ אולי הגרסאות של גוג ידברו אליך..מותאמות לוינדוס ומגיעות עם כל מיני צ'ופרים(פסקול וולפייפרים וכאלה). אפשר גם לחכות ולקנות כשיהיה איזה סייל והמחירים ירדו בחצי אם זה לא לחוץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים